Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/06/2011 11:34
Konu Sahibi
prtkl
Yorumlar
6
Okunma
2283
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

prtkl

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
150
09/03/2010
0
Bilecik
Ofis 2003
Dün,10:11
Çözüldü 
Merhabalar,

Ekte bulunan çalışmada Form üzerine bir sorgu ekledim. Sorgu ile yapmak istediklerim:

Sorgu;

1.Sadece Form üzerinde bulunan NO adlı TextBox' un içeriğindeki değere ait verileri göstersin.
Örneğin: Eğer No kutucuğunda 3 yazıyorsa Sorgu sonucu aşağıdaki gibi olmalı:

NO..............SONUÇ...........FAZAALAN..........FAZLALAN2
3................ UYGUN................B.......................D

2.Sorgunun sonuçları Form üzerinde bulunan ilgili TextBox larda gözüksün.Böylece Sorgu sonuçları Tablo1 e kaydedilebilsin.
Örneğin:

NO: 3
SONUÇ: UYGUN
FAZLALAN: B
FAZLALAN2: D

Vakit ayırıp değerlendiriseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar.


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 19,93 KB / İndirme Sayısı: 14)
prtkl, 09-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Tablo1 e kaydet işlemi için buton eklendi.

Tekrar indiriniz...


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 28,8 KB / İndirme Sayısı: 6)
.rar   vt1yeni.rar (Dosya Boyutu: 28,22 KB / İndirme Sayısı: 26)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

prtkl

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
150
09/03/2010
0
Bilecik
Ofis 2003
Dün,10:11
Çözüldü 
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İstediğim gibi olmuş ancak Formun kayıt kaynağı Sorgu2 olarak kodlandığı için veriler Tablo1 e kaydedilemiyor.

Forma sorgu ile getirilen bilgilerin tablo1 e aktarılması işini de çözebilirseniz çok memnun olurum.


prtkl, 09-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Yeni bir ekleme yaptım Tablo-1 e kayıt işlemi gerçekleşiyor.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

prtkl

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
150
09/03/2010
0
Bilecik
Ofis 2003
Dün,10:11
Çözüldü 
Teşekkürler Img-grin

Tabloya kaydetmek için kullandığınız butonun kodlarını sorgu butonuna gömemez miyiz? Tek tıkla kayıt işlmi için;

sorgu butonundaki

Kod:
DoCmd.OpenQuery stDocName, acNormal, acEdit


kodunun altına "tablo_1 e kaydet" butonunun kodlarını yapıştırdım ancak kayıt etmesi için 2 kez tıklamam gerekiyor yine sorgu butonuna. Img-cray


prtkl, 09-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:06
Çözüldü 
Koddaki

Visual Basic Code
Private Sub Komut8_Click()

kodunu sil ve yerine

Visual Basic Code
Sub VeriAktar()


yaz.

Komut5 Butonunun tıklandığında olayına yazılan

Visual Basic Code
DoCmd.OpenQuery stDocName, acNormal, acEdit

kodunun hemen altına

Visual Basic Code
call VeriAktar

kodunu ekle.
Butona tıkladığında sorguyu açıp veriyi aktarır.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 128 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Tarihe Göre Toplam Almak m_demir 11 421 20/06/2017, 22:41 m_demir
Çözüldü Sorguda Detay Ve Sonuçların Rapora Alt Bilgi Olarak Aktarılması Sorunu cemre1970 4 237 09/06/2017, 08:23 cemre1970
Çözüldü Verileri Taşıma Hakkında. serkan1985 4 298 02/06/2017, 20:51 serkan1985
Çözüldü Html Kodlarını Bir Formda Düzenlenmiş Olarak Göstermek bordoblue 4 306 02/06/2017, 14:22 bordoblue

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.