Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2010 16:44
Konu Sahibi
omurozkan
Yorumlar
5
Okunma
1795
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

omurozkan

Aktif Üye
Aktif Üye
ÖM.... ÖZ....
 42
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Merhaba
aşağıdaki formülede işten çıkış saatleri toplamından işe geliş saatleri ve yemek saatleri çıkartılarak toplam mesai hesaplanıyor.Bu formüle 10GİDİŞ 10GELİŞ VE 10YEMEK eklemem gerekiyor
Yardımcı olabilir misiniz?

TÜP DOLUM: Sum(IIf([MESAİ GRUP]="TÜP DOLUM";((nz([100GİDİŞ])+nz([50GİDİŞ]))-(nz([100GELİŞ])+nz([50GELİŞ]))-(nz([50YEMEK])+nz([100YEMEK])));0))

Teşekkürler.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:04
Çözüldü 
TÜP DOLUM: Sum(IIf([MESAİ GRUP]="TÜP DOLUM";((nz([100GİDİŞ])+ nz([10GİDİŞ])+nz([50GİDİŞ]))-(nz([100GELİŞ])+ nz([10GELİŞ])+nz([50GELİŞ]))-(nz([50YEMEK])+ nz([10YEMEK])+nz([100YEMEK])));0))



Kullanici Avatari

omurozkan

Aktif Üye
Aktif Üye
ÖM.... ÖZ....
 42
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Henüz denemedim ama teşekkür ederim.
Umarım çalışır



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:04
Çözüldü 
dönmediniz,...sayın omurozkan
birde nz([10YEMEK]) yazacakken nz([10EMEK]) yani Y harfi eksik yazmışım,umarım düzeltmişsinizdir..örneğinizi ekleseydiniz belki daha iyi çözüm bulunabilir di ,kolay gelsin



Kullanici Avatari

omurozkan

Aktif Üye
Aktif Üye
ÖM.... ÖZ....
 42
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Sn. Celoyce işlemi yaptım tıkır tıkır çalışıyor rapor.
Tek bir kelime dahi ing. bilmiyorum kod nedir Vba nedir bilmiyorum.Fakat sizin örneklerinizden ve bu siteden yararlanarak öyle güzel kullanışlı Access çalışmaları yaptımki ben bile hayret ediyorum.
İş yerindeki arkadaşların işlerinide kolaylaştıracak işler yapmak cok güzel.
Bana sizlerin cok hakkı gecti bu konuda cok teşekkür ederim.
Keşke tanışma fırsatlarımız olsa öyle teşkkür edebilsek.



Kullanici Avatari

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Aktif Üye
AH.... FU.... CE....
 40
367
30/10/2008
27
-
-
22/06/2018,10:56
Çözüldü 
(18/01/2010, 11:50)omurozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. Celoyce işlemi yaptım tıkır tıkır çalışıyor rapor.
Tek bir kelime dahi ing. bilmiyorum kod nedir Vba nedir bilmiyorum.Fakat sizin örneklerinizden ve bu siteden yararlanarak öyle güzel kullanışlı Access çalışmaları yaptımki ben bile hayret ediyorum.
İş yerindeki arkadaşların işlerinide kolaylaştıracak işler yapmak cok güzel.
Bana sizlerin cok hakkı gecti bu konuda cok teşekkür ederim.
Keşke tanışma fırsatlarımız olsa öyle teşkkür edebilsek.

omurozkan, teşekkür etmek istiyorsan bence aşağıdaki linki tıkla.

Önemli Konu


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgudaki Alanları Raporun Ayrıntı Kısmındaki Alanlara Bağlama mmert06 8 264 29/06/2018, 14:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 107 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 117 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Veri Tabanından Çekilen Datanın Accesste Farklı Çıkması temre 5 244 27/05/2018, 20:16
Son Yorum: temre
Çözüldü Farklı Veritabanından Forma Veri Alma. cevahir1 5 220 21/05/2018, 14:51
Son Yorum: cevahir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.