Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2010 16:44
Konu Sahibi
omurozkan
Yorumlar
5
Okunma
1746
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

omurozkan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ö.... Ö....
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Merhaba
aşağıdaki formülede işten çıkış saatleri toplamından işe geliş saatleri ve yemek saatleri çıkartılarak toplam mesai hesaplanıyor.Bu formüle 10GİDİŞ 10GELİŞ VE 10YEMEK eklemem gerekiyor
Yardımcı olabilir misiniz?

TÜP DOLUM: Sum(IIf([MESAİ GRUP]="TÜP DOLUM";((nz([100GİDİŞ])+nz([50GİDİŞ]))-(nz([100GELİŞ])+nz([50GELİŞ]))-(nz([50YEMEK])+nz([100YEMEK])));0))

Teşekkürler.


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
3.110
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
TÜP DOLUM: Sum(IIf([MESAİ GRUP]="TÜP DOLUM";((nz([100GİDİŞ])+ nz([10GİDİŞ])+nz([50GİDİŞ]))-(nz([100GELİŞ])+ nz([10GELİŞ])+nz([50GELİŞ]))-(nz([50YEMEK])+ nz([10YEMEK])+nz([100YEMEK])));0))


Celosoft Yazılım
Cevapla

omurozkan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ö.... Ö....
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Henüz denemedim ama teşekkür ederim.
Umarım çalışır


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
3.110
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
dönmediniz,...sayın omurozkan
birde nz([10YEMEK]) yazacakken nz([10EMEK]) yani Y harfi eksik yazmışım,umarım düzeltmişsinizdir..örneğinizi ekleseydiniz belki daha iyi çözüm bulunabilir di ,kolay gelsin


Celosoft Yazılım
Cevapla

omurozkan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ö.... Ö....
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Sn. Celoyce işlemi yaptım tıkır tıkır çalışıyor rapor.
Tek bir kelime dahi ing. bilmiyorum kod nedir Vba nedir bilmiyorum.Fakat sizin örneklerinizden ve bu siteden yararlanarak öyle güzel kullanışlı Access çalışmaları yaptımki ben bile hayret ediyorum.
İş yerindeki arkadaşların işlerinide kolaylaştıracak işler yapmak cok güzel.
Bana sizlerin cok hakkı gecti bu konuda cok teşekkür ederim.
Keşke tanışma fırsatlarımız olsa öyle teşkkür edebilsek.


Cevapla

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... F.... C....
366
30/10/2008
27
-
-
19/04/2018,08:54
Çözüldü 
(18/01/2010 11:50)omurozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. Celoyce işlemi yaptım tıkır tıkır çalışıyor rapor.
Tek bir kelime dahi ing. bilmiyorum kod nedir Vba nedir bilmiyorum.Fakat sizin örneklerinizden ve bu siteden yararlanarak öyle güzel kullanışlı Access çalışmaları yaptımki ben bile hayret ediyorum.
İş yerindeki arkadaşların işlerinide kolaylaştıracak işler yapmak cok güzel.
Bana sizlerin cok hakkı gecti bu konuda cok teşekkür ederim.
Keşke tanışma fırsatlarımız olsa öyle teşkkür edebilsek.

omurozkan, teşekkür etmek istiyorsan bence aşağıdaki linki tıkla.

Önemli Konu


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veri Tabanındaki Kayıtlı Bilgiyi 2. Veri Tabanında Bulunan Aynı Değişkenlere Kayıt cevahir1 10 85 Dün, 12:03 cevahir1
Çözüldü Farklı Tabloya Aktarma Hk. serkan1985 3 106 21/03/2018, 22:54 ozanakkaya
Çözüldü İki Farklı Tablodaki Verileri Karşılaştırma Nasıl Yapılır? seadelikur 6 175 01/03/2018, 17:38 seadelikur
Çözüldü Rapor Açmayı İptal Edilince Program Kitleniyor Ve Raporu Farklı Şekilde Açmak hegu 3 104 01/03/2018, 11:59 hegu
Çözüldü Formda Kaydet Denildiğinde Güncelleme İse Üzerine 2 Farklı Yere Güncelleme Değilse haziran4 3 141 05/02/2018, 13:52 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.