Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2010 16:44
Konu Sahibi
omurozkan
Yorumlar
5
Okunma
1835
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

omurozkan


ÖM.... ÖZ....
 42
 91
 27
 31/10/2008
10
 Kocaeli
 
 Ofis 2010
 01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Merhaba
aşağıdaki formülede işten çıkış saatleri toplamından işe geliş saatleri ve yemek saatleri çıkartılarak toplam mesai hesaplanıyor.Bu formüle 10GİDİŞ 10GELİŞ VE 10YEMEK eklemem gerekiyor
Yardımcı olabilir misiniz?

TÜP DOLUM: Sum(IIf([MESAİ GRUP]="TÜP DOLUM";((nz([100GİDİŞ])+nz([50GİDİŞ]))-(nz([100GELİŞ])+nz([50GELİŞ]))-(nz([50YEMEK])+nz([100YEMEK])));0))

Teşekkürler.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.150
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:42
Çözüldü 
TÜP DOLUM: Sum(IIf([MESAİ GRUP]="TÜP DOLUM";((nz([100GİDİŞ])+ nz([10GİDİŞ])+nz([50GİDİŞ]))-(nz([100GELİŞ])+ nz([10GELİŞ])+nz([50GELİŞ]))-(nz([50YEMEK])+ nz([10YEMEK])+nz([100YEMEK])));0))


Celosoft Yazılım

Kullanici Avatari

omurozkan


ÖM.... ÖZ....
 42
 91
 27
 31/10/2008
10
 Kocaeli
 
 Ofis 2010
 01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Henüz denemedim ama teşekkür ederim.
Umarım çalışır



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.150
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:42
Çözüldü 
dönmediniz,...sayın omurozkan
birde nz([10YEMEK]) yazacakken nz([10EMEK]) yani Y harfi eksik yazmışım,umarım düzeltmişsinizdir..örneğinizi ekleseydiniz belki daha iyi çözüm bulunabilir di ,kolay gelsin


Celosoft Yazılım

Kullanici Avatari

omurozkan


ÖM.... ÖZ....
 42
 91
 27
 31/10/2008
10
 Kocaeli
 
 Ofis 2010
 01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Sn. Celoyce işlemi yaptım tıkır tıkır çalışıyor rapor.
Tek bir kelime dahi ing. bilmiyorum kod nedir Vba nedir bilmiyorum.Fakat sizin örneklerinizden ve bu siteden yararlanarak öyle güzel kullanışlı Access çalışmaları yaptımki ben bile hayret ediyorum.
İş yerindeki arkadaşların işlerinide kolaylaştıracak işler yapmak cok güzel.
Bana sizlerin cok hakkı gecti bu konuda cok teşekkür ederim.
Keşke tanışma fırsatlarımız olsa öyle teşkkür edebilsek.



Kullanici Avatari

accessdelisi


AH.... FU.... CE....
 41
 375
 79
 30/10/2008
27
 -
 
 -
 08/10/2018,07:18
Çözüldü 
(18/01/2010 11:50)omurozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. Celoyce işlemi yaptım tıkır tıkır çalışıyor rapor.
Tek bir kelime dahi ing. bilmiyorum kod nedir Vba nedir bilmiyorum.Fakat sizin örneklerinizden ve bu siteden yararlanarak öyle güzel kullanışlı Access çalışmaları yaptımki ben bile hayret ediyorum.
İş yerindeki arkadaşların işlerinide kolaylaştıracak işler yapmak cok güzel.
Bana sizlerin cok hakkı gecti bu konuda cok teşekkür ederim.
Keşke tanışma fırsatlarımız olsa öyle teşkkür edebilsek.

omurozkan, teşekkür etmek istiyorsan bence aşağıdaki linki tıkla.

Önemli Konu


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Farklı Tablolardaki Verileri Tek Raporda Sorgulama av.fatihberber 2 115 11/10/2018, 08:52
Son Yorum: av.fatihberber
Çözüldü Sorgudaki Veriyi Alt Forma Çekmek notrino 3 88 09/10/2018, 10:56
Son Yorum: notrino
Çözüldü Veritabanına 2 Farklı Kullanıcı Birbirinden Bağımsız Aynı Anda Nasıl Kayıt Yapar Oğuz Türkyılmaz 11 240 02/10/2018, 16:34
Son Yorum: Allback
Çözüldü İki Farklı Ay İçeren Tarih Aralığı arfmzfx 11 174 23/09/2018, 22:02
Son Yorum: arfmzfx
Çözüldü Bir Ürün Tablosundan Farklı Veriler Çekerek Sipariş Oluşturma Ve Ürün Fyat Güncelleme antoryum 9 320 07/08/2018, 08:38
Son Yorum: antoryum

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444