sorgudaki formüle 3 farklı veri ilavesi
Tarih
16/01/2010 16:44
Konu Sahibi
omurozkan
Yorumlar
5
Okunma
1418
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



omurozkan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ö.... Ö....
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba
aşağıdaki formülede işten çıkış saatleri toplamından işe geliş saatleri ve yemek saatleri çıkartılarak toplam mesai hesaplanıyor.Bu formüle 10GİDİŞ 10GELİŞ VE 10YEMEK eklemem gerekiyor
Yardımcı olabilir misiniz?

TÜP DOLUM: Sum(IIf([MESAİ GRUP]="TÜP DOLUM";((nz([100GİDİŞ])+nz([50GİDİŞ]))-(nz([100GELİŞ])+nz([50GELİŞ]))-(nz([50YEMEK])+nz([100YEMEK])));0))

Teşekkürler.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.862
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
TÜP DOLUM: Sum(IIf([MESAİ GRUP]="TÜP DOLUM";((nz([100GİDİŞ])+ nz([10GİDİŞ])+nz([50GİDİŞ]))-(nz([100GELİŞ])+ nz([10GELİŞ])+nz([50GELİŞ]))-(nz([50YEMEK])+ nz([10YEMEK])+nz([100YEMEK])));0))
Cevapla

omurozkan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ö.... Ö....
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Henüz denemedim ama teşekkür ederim.
Umarım çalışır
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.862
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
dönmediniz,...sayın omurozkan
birde nz([10YEMEK]) yazacakken nz([10EMEK]) yani Y harfi eksik yazmışım,umarım düzeltmişsinizdir..örneğinizi ekleseydiniz belki daha iyi çözüm bulunabilir di ,kolay gelsin
Cevapla

omurozkan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ö.... Ö....
91
31/10/2008
10
Kocaeli
Ofis 2010
01/12/2015,14:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn. Celoyce işlemi yaptım tıkır tıkır çalışıyor rapor.
Tek bir kelime dahi ing. bilmiyorum kod nedir Vba nedir bilmiyorum.Fakat sizin örneklerinizden ve bu siteden yararlanarak öyle güzel kullanışlı Access çalışmaları yaptımki ben bile hayret ediyorum.
İş yerindeki arkadaşların işlerinide kolaylaştıracak işler yapmak cok güzel.
Bana sizlerin cok hakkı gecti bu konuda cok teşekkür ederim.
Keşke tanışma fırsatlarımız olsa öyle teşkkür edebilsek.
Cevapla

accessdelisi
Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
336
30/10/2008
24
-
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:37
Çözüldü 
(18/01/2010, 11:50)omurozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. Celoyce işlemi yaptım tıkır tıkır çalışıyor rapor.
Tek bir kelime dahi ing. bilmiyorum kod nedir Vba nedir bilmiyorum.Fakat sizin örneklerinizden ve bu siteden yararlanarak öyle güzel kullanışlı Access çalışmaları yaptımki ben bile hayret ediyorum.
İş yerindeki arkadaşların işlerinide kolaylaştıracak işler yapmak cok güzel.
Bana sizlerin cok hakkı gecti bu konuda cok teşekkür ederim.
Keşke tanışma fırsatlarımız olsa öyle teşkkür edebilsek.

omurozkan, teşekkür etmek istiyorsan bence aşağıdaki linki tıkla.

Önemli Konu
SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 23 6 saat önce haziran4
  giriş maskeli kayıt edilen verinin listekutusunda farklı gözükmesi hknct 10 398 21/01/2017, 21:37 hknct
Exclamation Mükerrer Kayıtları Farklı Sütuna Taşıma rmznaydemr 2 197 18/01/2017, 00:25 ozanakkaya
  Listede farklı bir tabloyu çoklu ölçüt olarak kullanmak. nightashes 2 142 01/01/2017, 01:05 nightashes
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 439 10/12/2016, 00:08 mbo69221088


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya