Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 09:48
Konu Sahibi
orhantanriverdi
Yorumlar
8
Okunma
2440
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

orhantanriverdi


Kullanici Avatari
Altın Üye
O.... T....
132
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
14/10/2017,08:13
Çözüldü 
Sayın hocalarım

ekteki dosyada bir tablo ve bir sorgu bulunmaktadır. Yapamadığım şey ise sorguda iki kolonu toplattırdım. Bu toplanılan kolondaki değerin tabloda yazması. Baya bir uğraştım ama tabloya yazdıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   ornek.db.rar (Dosya Boyutu: 1,55 MB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Bugün,06:56
Çözüldü 
Sn Orhantanrıverdi

Lütfen aşağıdaki konuya geri bildirimde bulununuz.
Saygılar...

https://www.accesstr.net/konu-butona-sifre-ekleme.html


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

orhantanriverdi


Kullanici Avatari
Altın Üye
O.... T....
132
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
14/10/2017,08:13
Çözüldü 

Hocam bildirimde bulundum teşekkür ederim hatırlatmada bulunduğunuz için.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Konuyu "Site Duyuruları" kategorisine açmışsınız "Access Sorular" kategorisine taşıyorum. Ayrıca sorgudan bir değeri elde edebiliyorsanız onu tabloya yazmak yanlış olacaktır. Size nerede lazım oluyorsa ( Form, Rapor ) orada tekrar hesaplattırabilirsiniz. Bakıyorum dosyanıza WinRar kullanılmamış hali 33 MB bunun içine veri yazıldığı zaman hele bir de hesaplatmaları kaydederseniz yanlış bir teknik olmuş olur.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

orhantanriverdi


Kullanici Avatari
Altın Üye
O.... T....
132
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
14/10/2017,08:13
Çözüldü 
Sayın hocalarım

Ekteki sorguda yapılan işlemin tabloya kayıt edilmesi olayı bana da mantıksız geliyor ama amirlerimiz tabloda görülmesini istedikleri için mecburen koydum. Eğer böyle birşey mümkünse. Yani Sorguda toplattığım kolonları tabloya otomatik kayıt ettirebilirmiyiz. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Saygılar
Orhan


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar (Dosya Boyutu: 14,27 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Sn Orhan,

Hesaplanabilir alanların tabloda tutulması yanlış ve ilerde hatayada yol açabilir.

Ben yinede nasıl yapmanız konusunda bilginiz olsun diye ekliyorum.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar (Dosya Boyutu: 16,95 KB / İndirme Sayısı: 20)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 119 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Excelden Alınan Verilerden Benzersiz Olanları Tabloya Aktarma ozgur89 2 99 29/09/2017, 01:00 ozgur89
Çözüldü Tabloya Yeni Veri Girişini Engelleme ALTANs 2 188 17/08/2017, 13:13 ALTANs
Çözüldü Açılan Kutu Menüsünden Yapılan Seçimlerin Tabloya Kaydı ertans 2 316 07/08/2017, 17:37 ozguryasin
Çözüldü Txt Dosyasında İstenilen Satırdaki Bilgilari Tabloya Kaydedebilmek. cetinerk 4 317 10/07/2017, 03:27 cetinerk

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.