Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 09:48
Konu Sahibi
orhantanriverdi
Yorumlar
8
Okunma
2558
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

orhantanriverdi

Altın Üye
OR.... TA....
 39
 132
 37
 23/11/2010
8
 Ankara
 TEKNIK OFIS
 Ofis 2010 64 Bit
 22/10/2018,05:12
Çözüldü 
Sayın hocalarım

ekteki dosyada bir tablo ve bir sorgu bulunmaktadır. Yapamadığım şey ise sorguda iki kolonu toplattırdım. Bu toplanılan kolondaki değerin tabloda yazması. Baya bir uğraştım ama tabloya yazdıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   ornek.db.rar(Dosya Boyutu: 1,55 MB / İndirme Sayısı: 5)

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 21/10/2018,15:49
Çözüldü 
Sn Orhantanrıverdi

Lütfen aşağıdaki konuya geri bildirimde bulununuz.
Saygılar...

https://www.accesstr.net/konu-butona-sifre-ekleme.html


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

orhantanriverdi

Altın Üye
OR.... TA....
 39
 132
 37
 23/11/2010
8
 Ankara
 TEKNIK OFIS
 Ofis 2010 64 Bit
 22/10/2018,05:12
Çözüldü 

Hocam bildirimde bulundum teşekkür ederim hatırlatmada bulunduğunuz için.



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Konuyu "Site Duyuruları" kategorisine açmışsınız "Access Sorular" kategorisine taşıyorum. Ayrıca sorgudan bir değeri elde edebiliyorsanız onu tabloya yazmak yanlış olacaktır. Size nerede lazım oluyorsa ( Form, Rapor ) orada tekrar hesaplattırabilirsiniz. Bakıyorum dosyanıza WinRar kullanılmamış hali 33 MB bunun içine veri yazıldığı zaman hele bir de hesaplatmaları kaydederseniz yanlış bir teknik olmuş olur.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

orhantanriverdi

Altın Üye
OR.... TA....
 39
 132
 37
 23/11/2010
8
 Ankara
 TEKNIK OFIS
 Ofis 2010 64 Bit
 22/10/2018,05:12
Çözüldü 
Sayın hocalarım

Ekteki sorguda yapılan işlemin tabloya kayıt edilmesi olayı bana da mantıksız geliyor ama amirlerimiz tabloda görülmesini istedikleri için mecburen koydum. Eğer böyle birşey mümkünse. Yani Sorguda toplattığım kolonları tabloya otomatik kayıt ettirebilirmiyiz. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Saygılar
Orhan


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar(Dosya Boyutu: 14,27 KB / İndirme Sayısı: 5)

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.873
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,01:08
Çözüldü 
Sn Orhan,

Hesaplanabilir alanların tabloda tutulması yanlış ve ilerde hatayada yol açabilir.

Ben yinede nasıl yapmanız konusunda bilginiz olsun diye ekliyorum.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar(Dosya Boyutu: 16,95 KB / İndirme Sayısı: 21)
Please return your positive or negative ...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Tabloya Kayıt Yaparken,,silerken Makro Yerine Vba Kodları Kullanımı Oğuz Türkyılmaz 12 267 13/10/2018, 11:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sorgudaki Veriyi Alt Forma Çekmek notrino 3 92 09/10/2018, 10:56
Son Yorum: notrino
Çözüldü Parasal Değerin Otomatik Yazıya Döndürülmesinden Sonra Raporda İlgili Alandan Silinme Oğuz Türkyılmaz 5 106 07/10/2018, 21:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Bir Değişkene Atanan Değerin If Döngüsünde Kullanımı Alper25 2 100 20/09/2018, 22:43
Son Yorum: Alper25
Çözüldü Tek Bir Formdan 6 Tabloya Veri kursun 8 249 28/08/2018, 13:53
Son Yorum: kursun

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444