Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 09:48
Konu Sahibi
orhantanriverdi
Yorumlar
8
Okunma
2504
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

orhantanriverdi


Altın Üye
OR.... TA....
132
23/11/2010
8
Ankara
TEKNIK OFIS
Ofis 2010 64 Bit
22/05/2018,13:05
Çözüldü 
Sayın hocalarım

ekteki dosyada bir tablo ve bir sorgu bulunmaktadır. Yapamadığım şey ise sorguda iki kolonu toplattırdım. Bu toplanılan kolondaki değerin tabloda yazması. Baya bir uğraştım ama tabloya yazdıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   ornek.db.rar(Dosya Boyutu: 1,55 MB / İndirme Sayısı: 5)

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
4.440
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
Dün,21:10
Çözüldü 
Sn Orhantanrıverdi

Lütfen aşağıdaki konuya geri bildirimde bulununuz.
Saygılar...

https://www.accesstr.net/konu-butona-sifre-ekleme.html


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

orhantanriverdi


Altın Üye
OR.... TA....
132
23/11/2010
8
Ankara
TEKNIK OFIS
Ofis 2010 64 Bit
22/05/2018,13:05
Çözüldü 

Hocam bildirimde bulundum teşekkür ederim hatırlatmada bulunduğunuz için.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Konuyu "Site Duyuruları" kategorisine açmışsınız "Access Sorular" kategorisine taşıyorum. Ayrıca sorgudan bir değeri elde edebiliyorsanız onu tabloya yazmak yanlış olacaktır. Size nerede lazım oluyorsa ( Form, Rapor ) orada tekrar hesaplattırabilirsiniz. Bakıyorum dosyanıza WinRar kullanılmamış hali 33 MB bunun içine veri yazıldığı zaman hele bir de hesaplatmaları kaydederseniz yanlış bir teknik olmuş olur.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

orhantanriverdi


Altın Üye
OR.... TA....
132
23/11/2010
8
Ankara
TEKNIK OFIS
Ofis 2010 64 Bit
22/05/2018,13:05
Çözüldü 
Sayın hocalarım

Ekteki sorguda yapılan işlemin tabloya kayıt edilmesi olayı bana da mantıksız geliyor ama amirlerimiz tabloda görülmesini istedikleri için mecburen koydum. Eğer böyle birşey mümkünse. Yani Sorguda toplattığım kolonları tabloya otomatik kayıt ettirebilirmiyiz. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Saygılar
Orhan


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar(Dosya Boyutu: 14,27 KB / İndirme Sayısı: 5)

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
08/06/2018,23:40
Çözüldü 
Sn Orhan,

Hesaplanabilir alanların tabloda tutulması yanlış ve ilerde hatayada yol açabilir.

Ben yinede nasıl yapmanız konusunda bilginiz olsun diye ekliyorum.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar(Dosya Boyutu: 16,95 KB / İndirme Sayısı: 20)
Please return your positive or negative ...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Depozito Takibimi Kaç Tabloya Bölmeliyim? mertbase 3 96 30/05/2018, 16:30 mertbase
Çözüldü Soru Cevap Tablosunda Her Cevap İçin Ayrı Bir Tabloya Kayıt Ekleme murat dikme 5 145 28/05/2018, 02:44 ozguryasin
Çözüldü Birden Fazla Tabloya Kayıt Yapmak m_demir 9 261 28/05/2018, 01:10 m_demir
Çözüldü Tek Form Tek Buton İki Tabloya Kayıt delichon 7 354 13/04/2018, 15:06 A.Kadir.
Çözüldü Forma Ve Tabloya Ondalıklı Veri Girişi cevahir1 5 213 03/04/2018, 13:04 cevahir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.