sorgudaki değerin tabloya atılması
Tarih
24/12/2010 09:48
Konu Sahibi
orhantanriverdi
Yorumlar
8
Okunma
2241
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
130
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,07:16
Çözüldü 
Sayın hocalarım

ekteki dosyada bir tablo ve bir sorgu bulunmaktadır. Yapamadığım şey ise sorguda iki kolonu toplattırdım. Bu toplanılan kolondaki değerin tabloda yazması. Baya bir uğraştım ama tabloya yazdıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   ornek.db.rar (Dosya Boyutu: 1,55 MB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
26/05/2017,18:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Orhantanrıverdi

Lütfen aşağıdaki konuya geri bildirimde bulununuz.
Saygılar...

https://www.accesstr.net/konu-butona-sifre-ekleme.html
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
130
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,07:16
Çözüldü 

Hocam bildirimde bulundum teşekkür ederim hatırlatmada bulunduğunuz için.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Konuyu "Site Duyuruları" kategorisine açmışsınız "Access Sorular" kategorisine taşıyorum. Ayrıca sorgudan bir değeri elde edebiliyorsanız onu tabloya yazmak yanlış olacaktır. Size nerede lazım oluyorsa ( Form, Rapor ) orada tekrar hesaplattırabilirsiniz. Bakıyorum dosyanıza WinRar kullanılmamış hali 33 MB bunun içine veri yazıldığı zaman hele bir de hesaplatmaları kaydederseniz yanlış bir teknik olmuş olur.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
130
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,07:16
Çözüldü 
Sayın hocalarım

Ekteki sorguda yapılan işlemin tabloya kayıt edilmesi olayı bana da mantıksız geliyor ama amirlerimiz tabloda görülmesini istedikleri için mecburen koydum. Eğer böyle birşey mümkünse. Yani Sorguda toplattığım kolonları tabloya otomatik kayıt ettirebilirmiyiz. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Saygılar
Orhan


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar (Dosya Boyutu: 14,27 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
27/05/2017,20:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Orhan,

Hesaplanabilir alanların tabloda tutulması yanlış ve ilerde hatayada yol açabilir.

Ben yinede nasıl yapmanız konusunda bilginiz olsun diye ekliyorum.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar (Dosya Boyutu: 16,95 KB / İndirme Sayısı: 18)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Tabloya Kayıt Butonu Ismail Kalan 7 188 14/05/2017, 12:21 atoz112
  Metin Kutusuna Sorgudaki Satırları Yazdırma ALTANs 7 171 28/04/2017, 11:28 atoz112
  İlişkili Tabloya Formla Yeni Veri Girişi ALTANs 2 102 26/04/2017, 12:18 ALTANs
  Onay Kutusu Değerlerini Tabloya Kaydetme Allback 10 219 19/04/2017, 08:06 Allback
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 550 12/04/2017, 19:21 uMits


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status