Sorgudaki count değerini textbox a yazdırma
Tarih
01/07/2009 15:47
Konu Sahibi
makarax
Yorumlar
5
Okunma
1870
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



makarax
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
16/01/2014,13:21
Çözüldü 
Üstatlar merhaba. Ekteki sorgudaki sayaç değerini listbox a yazdırabiliyorum.Fakat textbox a yazdıramadım.(sizin için kolay bir soru olmalı Img-grin) yardımcı olursanız sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   a.rar (Dosya Boyutu: 11,99 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hangi makinenin sayaç değerini ? bir seçim yapılması gerekmez mi sayın makarax
Kolay gelsin
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Bugün,11:01
Çözüldü 
Evet, okileturc'un da yazdığı gibi hangi makinenin sayaç değeri olacağı belli değil formunuzda.

Eğer elle makine kodunu girip almak istiyorsanız bu konuyu;
Dlookup İşlevi

veya açılan kutu ile bilgiyi almak istiyorsanız bu konuyu;
Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)

okuyarak yapabilirsiniz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

makarax
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
16/01/2014,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Haklısınız... makine no ve hata kodunu sorguya ekledim. Ben sadece formdaki butana tıklayınca sayac değerini metin kutusuna yazdırmak istiyorum..


Ek Dosyalar
.rar   ason.rar (Dosya Boyutu: 12,94 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Sn makarax
Siz sorguda makineyi süzdürmüşsünüz
Bu bir çözüm değil ki ?
Form üzerinde makine seçilmeli, Seruz ve benim anlatmak
istediğimiz odur.
Sorgunun şu anki haliyle butona
me.Text0=DLookup("Sayhatakod","sorgu1")
yazmak yeterlidir ama anlamsızdır
doğrusu
me.Text0=DLookup("Sayhatakod","Sorgu1","[makine]=[makinekodunusectigimizalan]")
olmalıdır

Kolay gelsin
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

makarax
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
16/01/2014,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hocam, ben o komutu söylediğiniz gibi kendi programıma yaptım.Sadece orada takılmıştım. Yani sizin vaktinizi çok almak istemediğim için basit bir örnek ekledim. verdiniz komut için seruz ve size teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Teklifte Secilenler Listesindeki Eklenenlerin Toplamlarını 3 cü Listede Yazdırma haziran4 16 174 25/02/2017, 08:49 haziran4
  Açılır Kutu Da Seçilen İçeriğin Adını Başka Listeye Yazdırma Nasıl Olmalı haziran4 6 59 23/02/2017, 13:08 haziran4
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 47 20/02/2017, 12:35 haziran4
  Ana Sayfada Şeçtiğim Kişinin Bilgilerini Yazdırma yasardic 4 104 15/02/2017, 21:45 yasardic
  İsk2Sonuc Metin Kutusunu Urun Ara Toplam Metin Kutusuna Yazdırma haziran4 2 60 14/02/2017, 12:47 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya