Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/07/2009 15:47
Konu Sahibi
makarax
Yorumlar
5
Okunma
2272
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

makarax

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
11/09/2017,13:45
Çözüldü 
Üstatlar merhaba. Ekteki sorgudaki sayaç değerini listbox a yazdırabiliyorum.Fakat textbox a yazdıramadım.(sizin için kolay bir soru olmalı Img-grin) yardımcı olursanız sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   a.rar (Dosya Boyutu: 11,99 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Hangi makinenin sayaç değerini ? bir seçim yapılması gerekmez mi sayın makarax
Kolay gelsin


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
17/10/2017,17:32
Çözüldü 
Evet, okileturc'un da yazdığı gibi hangi makinenin sayaç değeri olacağı belli değil formunuzda.

Eğer elle makine kodunu girip almak istiyorsanız bu konuyu;
Dlookup İşlevi

veya açılan kutu ile bilgiyi almak istiyorsanız bu konuyu;
Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan)

okuyarak yapabilirsiniz.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

makarax

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
11/09/2017,13:45
Çözüldü 
Haklısınız... makine no ve hata kodunu sorguya ekledim. Ben sadece formdaki butana tıklayınca sayac değerini metin kutusuna yazdırmak istiyorum..


Ek Dosyalar
.rar   ason.rar (Dosya Boyutu: 12,94 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Sn makarax
Siz sorguda makineyi süzdürmüşsünüz
Bu bir çözüm değil ki ?
Form üzerinde makine seçilmeli, Seruz ve benim anlatmak
istediğimiz odur.
Sorgunun şu anki haliyle butona
me.Text0=DLookup("Sayhatakod","sorgu1")
yazmak yeterlidir ama anlamsızdır
doğrusu
me.Text0=DLookup("Sayhatakod","Sorgu1","[makine]=[makinekodunusectigimizalan]")
olmalıdır

Kolay gelsin


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

makarax

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
11/09/2017,13:45
Çözüldü 
hocam, ben o komutu söylediğiniz gibi kendi programıma yaptım.Sadece orada takılmıştım. Yani sizin vaktinizi çok almak istemediğim için basit bir örnek ekledim. verdiniz komut için seruz ve size teşekkürler.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 159 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Web Browserdeki Checkbox Değerini Alma idrisy 4 247 31/07/2017, 23:33 ozanakkaya
Çözüldü Formda Arama Yapınca Gelen Raporu Yazdırma ankaram 2 302 05/06/2017, 10:06 ankaram
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 271 03/06/2017, 22:11 cemre1970
Çözüldü Checkbox Etiket Adını Yazdırma yahzee_61 12 642 28/05/2017, 22:49 yahzee_61

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.