Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
12/01/2012 01:27
Konu Sahibi
telsizci
Yorumlar
6
Okunma
1503
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

telsizci

Üye
İB.... ÖZ....
 52
 17
 4
 26/11/2011
0
 Turhal, Tokat, Turkey
 
 
 28/03/2015,03:58
Çözüldü 
değerli hocalarım tablodaki kayıtlarda 1 mahallenin 15 caddesi var diğer mahallenin 10 caddesi var bu şekilde uzayıp gidiyor örneğin 1- Cumhuriyet mahallsei A sokak
2- Cumhuriyet Mahallesi B Sokak 3- Cumhuriyet Mahallesi C Sokak
4-Bahar Mahallesi D Sokak Sorguda Like(Cumh*) dediğimiz zaman Cumhuriyet Mahallesinin tüm kayıtları geliyor ancak tüm mahalleler için ayrı sorgu oluşturmak yerine 1 sorguda girilen bilgiye göre yapmasını istiyorum between ile sadece 1 kayıt bulunuyor oda bilgiyi tam girmek gerekiyor sorguyu çalıştırınca benden giriş istese ben Cum yazdığımda Cum ile başlayan tüm kayıtları alabilirmiyim. herkese selamlar iyi geceler.



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,14:12
Çözüldü 
Örneğinizi ekleyiniz...

Şunu deneyiniz...

Ölçüte

Like [NERESI] & "*" yazınız


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

telsizci

Üye
İB.... ÖZ....
 52
 17
 4
 26/11/2011
0
 Turhal, Tokat, Turkey
 
 
 28/03/2015,03:58
Çözüldü 
Teşekkür ederim oldu.



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Bu soru Vb.Net ile ilgilimiydi?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,14:12
Çözüldü 
Özür dilerim buna dikkat etmedim sadece konuya odaklandım ve uyarmadım.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
(12/01/2012 01:58)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özür dilerim buna dikkat etmedim sadece konuya odaklandım ve uyarmadım.

Estf. abi üyemiz teşekkür ederim oldu demiş muhtemelen Access sorusudur. Yanlış kategoriye açmıştır kendisinden onay alıp konuyu ona göre taşımayı düşünüyordum.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 105 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Sorguda Zaman Ölçütü Olarak Ne Kullanmalıyım Oğuz Türkyılmaz 23 300 26/11/2018, 22:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sorguda Ölçüt Olarak Tüm Kayıtlar barcins 6 218 22/11/2018, 13:46
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Kayıt Arama İşlemini 4 Ayrı Kriter İle Yapıyorum İki Kriter Çalışıyor 2 Si Çalışmıyor Oğuz Türkyılmaz 6 140 19/11/2018, 11:39
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Tabloda Birden Fazla Alanı Sorguda Tek Alanda Listeleme hbal09 2 128 06/11/2018, 14:22
Son Yorum: hbal09

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.