Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/12/2010 11:40
Konu Sahibi
Subco
Yorumlar
19
Okunma
5595
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Subco

Aktif Üye
Aktif Üye
238
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
07/05/2018,15:14
Çözüldü 
Arkadaslar Merhaba,
EK'te gönderdiğim veri tabanından aşağıdaki şekilde rapor almak istiyorum.
Alıntı:resim

Bunun icin hazirladigim qry_aylikPuantaj sorgusunda;
calisan personelin: santiye no; mrk no; adi soyadi; tarih; Gunn(gunun sayisayal degeri);ay;isbasi tarihi;profession; PErId; Whour(normal saat); OTime(fazla mesai);gun(gunun adi); GS(gunun sayisaldegeri); Gun1 (gunun sayisal degeri);Gdegeri(gunun sayisal degeri yani carsamba ise 4 cuma ise 6 gibi) diger alanlar ise expression.
Veritabaninda ki report1 ve report1-1 de denemeler yaptim ama bir turlu rapor daki formata sorgu bilgilerini getiremedim.
Raporda bir kisi icin sekiz satir var;
N mesai = tarihine gore, gdegeri 6 nin disinda ki Whour lar buraya yazilacak.
Calismadan odenen Cuma = gdegeri 6 ve whour da ki saati yazilacak.
Calismadan odenen RT = bos kalacak
Raporlu odenen = bos kalacak
Izinli odenen = izinli olanlar (simdi burada yok)
Fazla Mesai = Gdegeri 6 nin disindaki OTime lar yazilacak
Calisilan Cuma = Gdegeri 6 olan ve OTime lari olanlar yazilacak
Calisilan R.T. = Buraya da resmi tatiller yine sistemden gdegerine gore gelecekler.

Bu konuda lutfen yardimci olabilirmisiniz.

Saygilar

Subco


Ek Dosyalar
.rar   swgcc2003raporcal.rar(Dosya Boyutu: 271,74 KB / İndirme Sayısı: 10)
İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Sayın subco bu şekilde tüm programı neredeyse biz yapmış oluyoruz. Site Kuralları madde 22'ye lütfen dikkat ediniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Subco

Aktif Üye
Aktif Üye
238
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
07/05/2018,15:14
Çözüldü 
Sn.alpeki99,
Rica ederim oyle bir maksadi amacimiz olamaz. Husnu zanniniza saygi duyarim.
Bu tur bir raporlamaya formda rastlayamadim. Takdir edersiniz ki yapabilirlik ihtimalim olsaydi inanin Sizleri rahatsiz etmezdim. Bunu daha onceki konularda da belirtmeye calistim. Ancak bu sorunum farkli, bildiginiz gibi veri kaynaginda ki bilgiyi; rapor da ki textbox lara IIF lerle yazdirmaya calistim, ancak ilk satirlari(raporda) yaziyor, sonraki satirlarda kodlar calismiyor. Benim istirhamim odur ki; bunun yapilabirlik yolunun; bu konuda ki bilgi sahibi arkadaslarin yardim ve katkilari ile cozebilmem.
Belki meramimi tam olarak anlatamadim ama, Sizin dusundugunuz gibi bir niyetimiz ASLA yoktur.

yardimci olsanizda olmasanizda cok tesekkur ederim.

Saygilar

Subco


İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
08/06/2018,23:40
Çözüldü 
Sn Subco,

Yukarıda yazmış olduğunuz açıklama yeterli değil,

Sorununuz istediğiniz gibi sorgu oluşturamadığınızdamı yoksa sorgunuz tamamda bunu rapora dökememektemi anlaşılmıyor.

Daha detaylı ve anlayabileceğimiz bir açıklama yaparsanız yardımcı olmaya çalışalım.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

Subco

Aktif Üye
Aktif Üye
238
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
07/05/2018,15:14
Çözüldü 
Sn horozufuk,
veriyi Sizinde goreceginiz uzere sorguda (qry_aylikpuantaj) goruyorum. bu bilgieri;
gdeger bilgisine gore; report1 de belirtilen alanlara yazdiramiyorum. yada raporda gosteremiyorum. Tersden gidersek rapor da ki bilgileri alabilmem icin sorgularda nasil bir degisiklik olabilir, bilmiyorum bu nasil olacak ama.


Ilginiz icin cok tesekkur ederim.

Saygilar

Subco


İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Subco

Aktif Üye
Aktif Üye
238
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
07/05/2018,15:14
Çözüldü 
Arkadaslar yardimci olabilirmisiniz?
Saygilar,
subco


İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sorguda In operatör mustinba 6 198 11/06/2018, 07:43 mustinba
Çözüldü Rapor Sayfa Sayısı murat dikme 12 232 19/05/2018, 12:41 A.Kadir.
Çözüldü Tarih Kriterine Göre Rapor Listeleme fascioğlu 2 135 09/05/2018, 13:55 fascioğlu
Çözüldü Sorguda Ölçüt Kullanımı fascioğlu 6 175 07/05/2018, 17:38 fascioğlu
Çözüldü Sorguda Sql İle Ping Attırmak cazcaz678 2 135 24/04/2018, 13:41 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.