Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/06/2018 17:17
Konu Sahibi
mustinba
Yorumlar
6
Okunma
443
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

mustinba

Aktif Üye
mu.... ce....
 32
 15
 59
 11/01/2010
0
 Diyarbakır
 
 Ofis 2003
 11/01/2019,20:02
Çözüldü 
Örneğin 
Ad soyad.        Sınıf id
Mehmet.           1
Ahmet.               1,2
Ayşe.                 4,5,10
Olsun
Sorguda Sınıf id where in(1) yaptıgımda sonuç alıyorum ancak
Sınıf id in(4) yaptığımda boş dönüyor.
Like operatörünü kullandım fazladan kayıt döndürdü.
Yardımcı olursanız.


mustinba, 11-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.718
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:15
Merhaba, sonuç alabilmeniz için in operatörünü ölçüt olarak kullanmanız gerekli. Ölçüt olduğu için de soruda where eklemeniz gerekli.

Ne yapmak istediğinizi örnek uygulama ekleyip yazarsanız çözüm bulabiliriz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mustinba

Aktif Üye
mu.... ce....
 32
 15
 59
 11/01/2010
0
 Diyarbakır
 
 Ofis 2003
 11/01/2019,20:02
(09/06/2018 00:42)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, sonuç alabilmeniz için in operatörünü ölçüt olarak kullanmanız gerekli. Ölçüt olduğu için de soruda where eklemeniz gerekli.

Ne yapmak istediğinizi örnek uygulama ekleyip yazarsanız çözüm bulabiliriz.

Sorgu formumda metin kutusuna yazdığım sinifid değerlerini içeren kayıtlar listelensin.


mustinba, 11-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.718
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:15
Merhaba, metin kutusuna 4, 5 yazdığınızda tablodaki 3 ve 5 id numaralı kayıtlar mı görünecek yoksa sadece 3 id numaralı kayıt mı görünecek?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mustinba

Aktif Üye
mu.... ce....
 32
 15
 59
 11/01/2010
0
 Diyarbakır
 
 Ofis 2003
 11/01/2019,20:02
(10/06/2018 14:11)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, metin kutusuna 4, 5 yazdığınızda tablodaki 3 ve 5 id numaralı kayıtlar mı görünecek yoksa sadece 3 id numaralı kayıt mı görünecek?

Metin kutusuna sadece tek sayı girecem;
örneğin 4 yazdığımda sinifid sütununda 4 olan kayıtları getirsin(yani id'i 3 ve id'i 5 olan satır)
5 yazdığımda sinifid sütununda 5 olan kayıtları getirsin(yani id'i 3  olan satır)
teşekkürler


mustinba, 11-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.718
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:15
Merhaba, belirttiğiniz işlem için in operatörünü kullanamazsınız

Ekli uygulamada formda ilgili alana 4 yazıp Sorgu1 isimli sorguyu çalıştırınız,


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorguda Açılan Kutu access acemisi 29 439 11/01/2019, 08:05
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Sorguda Birleşme access acemisi 2 128 15/12/2018, 16:38
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Sorguda Sıralama Ve Eksik Olan Sayıyı Bulma alimadam 6 161 13/12/2018, 12:47
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 129 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Sorguda Zaman Ölçütü Olarak Ne Kullanmalıyım Oğuz Türkyılmaz 23 361 26/11/2018, 22:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.