Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
31/03/2010 09:18
Konu Sahibi
by body 1
Yorumlar
9
Okunma
4302
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

by body 1

Aktivasyon Bekleyen
 43
 85
 28
 19/01/2010
 -
 
 Ofis 2003
 13/03/2014,10:00
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba ,
2003 Access'in içindeki hazır stok dosyasının üzerinde oynamalar yaparak bir envanter dosyası oluşturdum.Fakat takıldığım konu ; Site içindeki örneklerede bakmama rağmen sorgularda devirli bakiye olayını yapamadım.Bu konu hakkında ne gibi bir işlem uygulamam gerekli.Tşkr.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 71
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sayın bybody1
tablolarının yapısını tekrar gözden geçirin türkçe karekter ve baralarında boşluk bırakmayın,formumuzda bulunan ölüncül kurallar ve acces dersleri isimli derslermizi lütfen inceleyin
ben örnek yaptım siz bunu kendinize çevirin
sorguda bulunan MB isimli tablo hangisi diye şaşırmayın
bu StokHareketleri isimli tablodur ve ben bunun sağ klik yaparak ismini MB olarak değiştirdim inceleyin kolay gelsin



Kullanici Avatari

by body 1

Aktivasyon Bekleyen
 43
 85
 28
 19/01/2010
 -
 
 Ofis 2003
 13/03/2014,10:00
Çözüldü 
Hocam uğraşlarınızdan dolayı ellerinize sağlık.Fakat benim istediğim ,daha doğrusu çalıştığım şirketin muhasebe departmanından istenilen (yaptığım programın içinde) devir bakiyesinin her ürünün diğer bir aya eksilmiş olarak kaçar adet devrettiği.Sıkıntı yaşadığım konu bu.Gerçi bu şekilde olurmu olmazmı bilmediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var.Tşkr.



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 44
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,12:38
Çözüldü 
Örnekte Stokhareketno gibi bir her satırda değişen bir bigi var böyle bir değişkenimiz yoksa yan bakiye alınabilirmi ?


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 71
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sayın horozufuk örneğinizin ilgili bölümünü ekleyin bir bakalım



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 44
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,12:38
Çözüldü 
Ekledim. Teşekkürler. Böyle birşey mümkünse çok arkadaşa yarayacaktır.


Please return your positive or negative ...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorguda Sıralama Ve Eksik Olan Sayıyı Bulma alimadam 6 115 13/12/2018, 12:47
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 112 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Sorguda Zaman Ölçütü Olarak Ne Kullanmalıyım Oğuz Türkyılmaz 23 310 26/11/2018, 22:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sorguda Ölçüt Olarak Tüm Kayıtlar barcins 6 221 22/11/2018, 13:46
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Tabloda Birden Fazla Alanı Sorguda Tek Alanda Listeleme hbal09 2 129 06/11/2018, 14:22
Son Yorum: hbal09

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.