Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/11/2008 15:19
Konu Sahibi
askaskeri
Yorumlar
26
Okunma
10011
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı

askaskeri

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
88
30/10/2008
0
Ordu
Ofis 2003
19/10/2015,18:20
Çözüldü 
Veri tabanına kaydettiğim verilerden en son yaptığım kayıt yada tarihi almak için sorgularda nasıl bir ölçüt girmem gerek.



alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:50
Çözüldü 
Eğer form üzerinde son kayıda gitmek istiyorsanız bunu

DoCmd.GoToRecord , , acLast

ile yaparsınız ve gerekli alanları gördüğünüzde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ancak ADO ve Sql biliyorsanız çok daha nitelikli bir şekilde yapabilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

esrefigit

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
03/08/2017,11:47
Çözüldü 
TOP 1


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

askaskeri

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
88
30/10/2008
0
Ordu
Ofis 2003
19/10/2015,18:20
Çözüldü 
(07/11/2008, 09:34)esrefigit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TOP 1


TOP 1 olmuyor ben bir seçme sorgu oluşturup oradaki ölçüt alanına girecem ve bana ilgili tabloya kaydedilen en en son kayıtı verecek bunu tarih yada ID numarasındaki son kayıt olabilir



syrup

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
selam miilet Img-grin
top 1 olur ama şu şekilde

select top 1 .....
....
....
order by id


resimresim

askaskeri

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
88
30/10/2008
0
Ordu
Ofis 2003
19/10/2015,18:20
Çözüldü 
syn syrup ben sorguyu tasarım görünümünde açtığımızda gördüğümüz ölçüt satırından bahsediyorum galiba yanlış anlaşılma var siz bana koddan bahsediyorsunuz



Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 431 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 116 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü İf İçinde İki Tarih Veya Saat Arası Sorgusu Kullanılabilirmi burhanb 4 167 25/09/2017, 08:23 burhanb
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 232 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.491 07/09/2017, 09:08 alperen2006

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.