Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/01/2011 14:44
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
5
Okunma
1688
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
[/align]Merhaba.
Ek örnekte Query1 sorgusu ile Table2 tablosu oluşturuyorum. Table2 yi oluştururken bu tabloda indeks te oluşturmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar, saygılar.


Ek Dosyalar
.rar   vt3.rar (Dosya Boyutu: 9,6 KB / İndirme Sayısı: 4)
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın temre anladığım kadarıyla sorunuz şu linkteki sorunla aynı gibi. Bir inceler misiniz?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
Sayın hocam, gösterdiğiniz link güzel bir çözüm. Bence uygun. Ancak yine de yapılabilirliği var mı diye sormak istedim Img-grin Sorgu sırasında ID oluşturmak mümkün mü?

Teşekkür ederim.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın temre;
Bildiğim kadarıyla sorgu sırasında id oluşturmak için, mutlaka bir form veya başka bir tabloya ihtiyaç duyulur. (formda arama da yaptım) Tabii bu benim bildiğim. Eğer aksi söz konusuysa üstadlar mutlaka söyler.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Sorgu kullanmadığım için öyle bir özellik varmı bilemiyorum ancak sayın Hayi16 nın belirttiği konuda yer alan ALTER TABLE komutu ile indeks tanımlaması yapabiliyorsunuz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
Teşekkür ederim.

Selamlar.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Access Tablo/sorgu Karşılaştırma Allback 3 143 Dün, 15:03 Allback
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.516 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 166 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Sorgu Kriteri metin02 3 220 21/08/2017, 00:11 ozanakkaya
Çözüldü Siparişleri Detaylı Sorgu Oluşturma U.ALTUN 3 435 30/05/2017, 14:54 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.