Sorgu ile indeks oluşturmak
Tarih
20/01/2011 14:44
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
5
Okunma
1456
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
temre

Kullanici Avatari
Özel Üye
M.... M....
272
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
22/05/2017,07:32
Çözüldü 
[/align]Merhaba.
Ek örnekte Query1 sorgusu ile Table2 tablosu oluşturuyorum. Table2 yi oluştururken bu tabloda indeks te oluşturmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar, saygılar.


Ek Dosyalar
.rar   vt3.rar (Dosya Boyutu: 9,6 KB / İndirme Sayısı: 4)
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın temre anladığım kadarıyla sorunuz şu linkteki sorunla aynı gibi. Bir inceler misiniz?
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

temre

Kullanici Avatari
Özel Üye
M.... M....
272
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
22/05/2017,07:32
Çözüldü 
Sayın hocam, gösterdiğiniz link güzel bir çözüm. Bence uygun. Ancak yine de yapılabilirliği var mı diye sormak istedim Img-grin Sorgu sırasında ID oluşturmak mümkün mü?

Teşekkür ederim.
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın temre;
Bildiğim kadarıyla sorgu sırasında id oluşturmak için, mutlaka bir form veya başka bir tabloya ihtiyaç duyulur. (formda arama da yaptım) Tabii bu benim bildiğim. Eğer aksi söz konusuysa üstadlar mutlaka söyler.

Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sorgu kullanmadığım için öyle bir özellik varmı bilemiyorum ancak sayın Hayi16 nın belirttiği konuda yer alan ALTER TABLE komutu ile indeks tanımlaması yapabiliyorsunuz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

temre

Kullanici Avatari
Özel Üye
M.... M....
272
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
22/05/2017,07:32
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkür ederim.

Selamlar.
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Sad İki Tarih Arası Sorgu Problemi AloneX 13 249 26/05/2017, 11:14 ozanakkaya
  Sorgu Birden Fazla Kayıtların Silinmesi burhanb 2 64 25/05/2017, 08:32 burhanb
  Ürün Sorgu Kodu Çalışmıyor U.ALTUN 9 193 15/05/2017, 17:13 U.ALTUN
  Combox Sorgu Etkileşimi blue_wall 4 130 14/05/2017, 12:30 blue_wall
  Access Tablo - Sorgu Bağlanması hasan şahin 5 174 13/05/2017, 12:04 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status