Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
02/06/2010 08:54
Konu Sahibi
ask200075
Yorumlar
16
Okunma
3741
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ask200075

Aktif Üye
Aktif Üye*
 43
106
11/02/2009
12
Ankara
Ofis XP
03/11/2017,11:25
Çözüldü 
sayın hocalarım acemi kardeşiniz öncelikle özür diler siz ustalarımdan yardım talep ederim. kardeşinizden yardımı esirgemeyiniz lütfen



Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Dosyanız 2007 olduğu için göremiyorum ama örnek olarak

Kod:
= DLast("[Alanadı]", "Tabloadı")


Metin kutusunun varsayılan değerine bunu girerek deneyiniz lütfen.


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

ask200075

Aktif Üye
Aktif Üye*
 43
106
11/02/2009
12
Ankara
Ofis XP
03/11/2017,11:25
Çözüldü 
sayın hocalarım acemi kardeşiniz öncelikle özür diler siz ustalarımdan yardım talep ederim. kardeşinizden yardımı esirgemeyiniz lütfen



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
4.440
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
08/07/2018,19:27
Çözüldü 
sn ask200075 aynı soru için durmadan yeni konu açmayınız. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

ask200075

Aktif Üye
Aktif Üye*
 43
106
11/02/2009
12
Ankara
Ofis XP
03/11/2017,11:25
Çözüldü 
hocam Access 2000 olarak yeniden attım lütfen yadım ediniz



Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Nereye attınız? Örnek 2007 olarak eklenmiş


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form İlişkilendirmede Sınırlılık.iki Formda Aynı Veriyi Gösterme. antoryum 12 182 18/07/2018, 11:13
Son Yorum: antoryum
Çözüldü Sürekli Formda Etiketlerin İçerisindeki Metnin Dikey Olarak Ortalanması mmert06 2 80 22/06/2018, 12:29
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Giriş maskesi formatını tablodan belirlemek mehmetdemiral 5 3.254 15/06/2018, 10:54
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Listedeki Rakamları % Olarak Artırmak. m_demir 8 250 07/05/2018, 23:31
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Liste Kutusunda Bulunan Veriyi Yazdırma. fascioğlu 6 180 07/05/2018, 01:20
Son Yorum: fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.