Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2009 12:43
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
13
Okunma
4471
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
 41
 134
 41
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
arkadaşlar ben form numarasını otomatik vermektense form numarasının yanına bir metin kutusu koyarak en son ki form numarasının orada gözükmesini istiyorum. buna göre de form numarasını kişi kendisi eğer yeni bir form girecekse orada görerek bir fazlasını girmesi gerekiyor. böyle bir şey yapabilirmiyim. metin kususuna en son ki form numarasını nasıl yazdırabilirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Bugün,08:54
Çözüldü 
Keşke örnek gönderseydin. Üzerinde yapardık. Şimdi bütün kurguyu bizim yapmamız gerekecek. Sana hazır birşey göndereyim, ama sen onu kendi projene uygularken de sıkıntı yaşayabilirsin. Bununla ilgili yapacağın şey aslında bir sorgu yapıp o sorguda kayıt numarasının en büyüğünü buldurmak, sonra da numarayı elle verebilirsin -ki çok saçmabir düşünce, bilgisayar varken ben neden bu sayının bir üstünü vereyim ki?- Otomatik olarak sayının +1 artması en mantıklısıdır. Daha önce yazdığım bir dersin linki aşağıda. Örnek de var. İnceleyin.

https://www.accesstr.net/otomatik-sayiyi...-1640.html


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
 41
 134
 41
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
kusura bakmayın.örneği gönderiyorum. yapmak istediğim form numarasını otomatik vermek fakat sayfada giriş bilgileri fazla olduğu için karışık geldi. bir bakıp fikir verebilirseniz sevinirim.



Kullanici Avatari

tdsharun

Aktif Üye
 37
 778
 27
 06/11/2008
231
 Kütahya
 
 Ofis 2003
 31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Mehmet hocamın verdiği linkteki örnek ile hazırladım. O örneği indir ve senin programına nasıl dahil ettiğime bak. Sonra da senin formundaki o kutuları falan iyice küçült, sonra da gizle. Özelliklerinden Görünür ayarını hayır yap. Bu kadar...


Kolay gelsin...



Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
 41
 134
 41
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
ben daha önce örneği indirdim fakat uygulamasını yapamamıştım. yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Bugün,08:54
Çözüldü 
Harun yaktın beni. Ben de yaptım ya.. Neyse göndereyim de ziyan olmasın emeğim. Ben yalnız biraz daha eğitime yönelik hazırladım. Bu tür işlemlerde sıkıntısı olan arkadaşlara kesin çözüm.Img-grin)


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin kutusuna değer girdikçe diğer metin kutusunun etkilenmesi bibib 2 74 Dün, 01:31
Son Yorum: bibib
Çözüldü Kayıt Kilitleme Hakkında notrino 2 84 03/12/2018, 14:18
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kayıt Gezintisi Hakkında notrino 9 150 30/11/2018, 10:59
Son Yorum: notrino
Çözüldü Liste Kutusuna Rastgele Benzersiz Sayı Ekleme mustinba 8 214 28/11/2018, 16:05
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 196 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.