Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2009 12:43
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
13
Okunma
4109
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sinan55

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
arkadaşlar ben form numarasını otomatik vermektense form numarasının yanına bir metin kutusu koyarak en son ki form numarasının orada gözükmesini istiyorum. buna göre de form numarasını kişi kendisi eğer yeni bir form girecekse orada görerek bir fazlasını girmesi gerekiyor. böyle bir şey yapabilirmiyim. metin kususuna en son ki form numarasını nasıl yazdırabilirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
21/09/2017,23:03
Çözüldü 
Keşke örnek gönderseydin. Üzerinde yapardık. Şimdi bütün kurguyu bizim yapmamız gerekecek. Sana hazır birşey göndereyim, ama sen onu kendi projene uygularken de sıkıntı yaşayabilirsin. Bununla ilgili yapacağın şey aslında bir sorgu yapıp o sorguda kayıt numarasının en büyüğünü buldurmak, sonra da numarayı elle verebilirsin -ki çok saçmabir düşünce, bilgisayar varken ben neden bu sayının bir üstünü vereyim ki?- Otomatik olarak sayının +1 artması en mantıklısıdır. Daha önce yazdığım bir dersin linki aşağıda. Örnek de var. İnceleyin.

https://www.accesstr.net/otomatik-sayiyi...-1640.html


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

sinan55

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
kusura bakmayın.örneği gönderiyorum. yapmak istediğim form numarasını otomatik vermek fakat sayfada giriş bilgileri fazla olduğu için karışık geldi. bir bakıp fikir verebilirseniz sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   program.rar (Dosya Boyutu: 43,93 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

tdsharun

>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Mehmet hocamın verdiği linkteki örnek ile hazırladım. O örneği indir ve senin programına nasıl dahil ettiğime bak. Sonra da senin formundaki o kutuları falan iyice küçült, sonra da gizle. Özelliklerinden Görünür ayarını hayır yap. Bu kadar...


Kolay gelsin...


Ek Dosyalar
.rar   program.rar (Dosya Boyutu: 77,4 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

sinan55

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
ben daha önce örneği indirdim fakat uygulamasını yapamamıştım. yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
21/09/2017,23:03
Çözüldü 
Harun yaktın beni. Ben de yaptım ya.. Neyse göndereyim de ziyan olmasın emeğim. Ben yalnız biraz daha eğitime yönelik hazırladım. Bu tür işlemlerde sıkıntısı olan arkadaşlara kesin çözüm.Img-grin)


Ek Dosyalar
.rar   program_mdemiral.rar (Dosya Boyutu: 49,68 KB / İndirme Sayısı: 58)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 186 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 336 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 206 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Kayıt Sayısı metin02 7 258 13/08/2017, 11:05 metin02
Çözüldü Mssql Kayıt Yaparken Hata Veriyor ramazanemrullah 2 261 13/07/2017, 03:25 ramazanemrullah

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.