Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2009 12:43
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
13
Okunma
4399
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
 134
 41
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
arkadaşlar ben form numarasını otomatik vermektense form numarasının yanına bir metin kutusu koyarak en son ki form numarasının orada gözükmesini istiyorum. buna göre de form numarasını kişi kendisi eğer yeni bir form girecekse orada görerek bir fazlasını girmesi gerekiyor. böyle bir şey yapabilirmiyim. metin kususuna en son ki form numarasını nasıl yazdırabilirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/09/2018,22:27
Çözüldü 
Keşke örnek gönderseydin. Üzerinde yapardık. Şimdi bütün kurguyu bizim yapmamız gerekecek. Sana hazır birşey göndereyim, ama sen onu kendi projene uygularken de sıkıntı yaşayabilirsin. Bununla ilgili yapacağın şey aslında bir sorgu yapıp o sorguda kayıt numarasının en büyüğünü buldurmak, sonra da numarayı elle verebilirsin -ki çok saçmabir düşünce, bilgisayar varken ben neden bu sayının bir üstünü vereyim ki?- Otomatik olarak sayının +1 artması en mantıklısıdır. Daha önce yazdığım bir dersin linki aşağıda. Örnek de var. İnceleyin.

https://www.accesstr.net/otomatik-sayiyi...-1640.html


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
 134
 41
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
kusura bakmayın.örneği gönderiyorum. yapmak istediğim form numarasını otomatik vermek fakat sayfada giriş bilgileri fazla olduğu için karışık geldi. bir bakıp fikir verebilirseniz sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   program.rar(Dosya Boyutu: 43,93 KB / İndirme Sayısı: 12)

Kullanici Avatari

tdsharun

>>> O Şimdi Sivil<<<
Aktif Üye
 36
 778
 27
 06/11/2008
231
 Kütahya
 
 Ofis 2003
 31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Mehmet hocamın verdiği linkteki örnek ile hazırladım. O örneği indir ve senin programına nasıl dahil ettiğime bak. Sonra da senin formundaki o kutuları falan iyice küçült, sonra da gizle. Özelliklerinden Görünür ayarını hayır yap. Bu kadar...


Kolay gelsin...


Ek Dosyalar
.rar   program.rar(Dosya Boyutu: 77,4 KB / İndirme Sayısı: 33)

Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
 134
 41
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
ben daha önce örneği indirdim fakat uygulamasını yapamamıştım. yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/09/2018,22:27
Çözüldü 
Harun yaktın beni. Ben de yaptım ya.. Neyse göndereyim de ziyan olmasın emeğim. Ben yalnız biraz daha eğitime yönelik hazırladım. Bu tür işlemlerde sıkıntısı olan arkadaşlara kesin çözüm.Img-grin)


Ek Dosyalar
.rar   program_mdemiral.rar(Dosya Boyutu: 49,68 KB / İndirme Sayısı: 58)
İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Birleşik Değer Kutusuna Göre Vcard access acemisi 33 466 Dün, 12:20
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Tek Seferde Alt Alta Kayıt Ekleme Sorunu Allback 4 102 25/08/2018, 08:26
Son Yorum: Allback
Çözüldü Alt Formda Yeni Kayıt Açma notrino 1 115 23/08/2018, 09:46
Son Yorum: notrino
Çözüldü Vcard İçin Resim Kayıt Zorunluluğu Olmasın access acemisi 2 98 16/08/2018, 23:47
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Forma Girilen Veriyi İkinci Bir Tabloya Yazdırma Amras 1 142 28/07/2018, 23:31
Son Yorum: Amras

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.