Siteden Resim Çekmek.
Tarih
18/03/2014 20:56
Konu Sahibi
kral55011
Yorumlar
3
Okunma
1592
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kral55011
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
5
02/12/2010
0
Samsun
Belirtilmemiş
06/05/2014,23:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
http://www.socialland.net/sendsms-turkey-90.php
yukarıdaki sitede en altta güvenlik kodu resmini , formumda olan pictureboxa gönderemiyorum
yardım ederseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

ekte örneği var.proje yarım kaldı.


Ek Dosyalar
.rar   WindowsApplication2.rar (Dosya Boyutu: 69,83 KB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.298
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:54
Çözüldü 
Sonraki konularınızda lütfen konu başlığını tümü büyük harflerle yazmayınız.

Örneğinizi düzenleme imkanım malesef yok, yol göstermesi açısından Access uygulaması hazırladım.

Webbrowser yüklendiğinde butonu tıkla.


Ek Dosyalar
.rar   webbrowser_captcha.rar (Dosya Boyutu: 19,39 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.298
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ayrıca, sayfada güvenlik kodunun yazılacağı text'in ismi logo değil.

Visual Basic Code
WebBrowser1.Document.GetElementById("logo").SetAttribute("value", txtGkodu.Text)


bu kod yerine

Visual Basic Code
WebBrowser1.Document.GetElementById("recaptcha_response_field").SetAttribute("value", txtGkodu.Text)


kodunu kullanmalısın.

Cevapla

drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
400
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
18/02/2017,13:59
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
If WebBrowser1.Url.ToString = ("https://blablablablaaaaa") Then
            While WebBrowser1.ReadyState <> WebBrowserReadyState.Complete
                Application.DoEvents()
            End While
            Dim Nesne As Object
            Nesne = WebBrowser1.Document.DomDocument.body.createControlRange()
            Nesne.Add(WebBrowser1.Document.Images(15).DomElement) 'kaçıncı resimse
            Nesne.execCommand("Copy")
            PictureBox1.Image = My.Computer.Clipboard.GetImage()
            
        End If


Bir başka çözüm. Resimin id si felan olmadığını varsayarsak Img-grin)


Ahh birde bunları text e çevirsek Img-grin)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Vb 6 Veri Tabanına Commandiyalog İle Resim Ekleme Ve Göstermek |By|KiDnArUt| 4 2.897 20/05/2011, 19:27 |By|KiDnArUt|
Çözüldü Dosya resim ise pictureBox'ta göstersin ancyra 2 2.412 17/08/2009, 09:55 ancyra
Çözüldü picturebox'a databaseden resim yükleme ancyra 4 2.427 13/08/2009, 12:46 ancyra


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya