Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/11/2009 13:36
Konu Sahibi
asgardwodan
Yorumlar
5
Okunma
1931
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

asgardwodan

Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
13/11/2009
0
Adana
Ofis 2000
02/01/2014,20:04
Çözüldü 
Office 2000 kullanıyorum ve yeni başladım tablolara erişmek üzere bir veri erşim sayfasını sihirbaz yardımıyla olşturmak istediğimde "sihirbaz veri erişim sayfasını oluşturamıyor " mesajını alıyorum bu sorunu nasıl çözebilrim yardımcı olursanız sevinirim.


asgardwodan, 13-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Konunuzu Access Soruları ve Cevapları bölümüne taşıyorum.

Bu arada Office programınızı tekrardan kurmayı denediniz mi?


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

simendifer


Kullanici Avatari
Altın Üye
E.... Ç....
892
30/10/2008
324
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Bugün,11:09
Çözüldü 
Ben 2003 kullanıyorum ona göre anlatıyorum 2000 de olurmu olmazmı bilemiyorum denemeni tavsiye ederim
1 yarıdmda algıla onar var ordan ofisinizi onarınız karşınıza iki secenek çıkacak kutuların ikiside işaretli olsun (ÖZELLEŞTİRİLMİŞ AYARLARIMI İPTAL ET VARSAYILAN OLARAK) kutus işaretleyiniz
2 tasarım görünümünde iken araç kutusunda sol dan ikinci sihirbaz degnegi vardır degnegin ucunda yıldızlar falan onu aktif duruma getirin (hani buton falan eklediğimiz araç kutusu)
şimdilik bunları yapın olmassa denetimden kaldırın tekrar kurun


Cevapla

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
office yasal mı? crack lerde bazı sihirbaz özellikleri yüklenmiyor.


İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla

asgardwodan

Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
13/11/2009
0
Adana
Ofis 2000
02/01/2014,20:04
Çözüldü 
evet office 2000 i kaldırıpı yerine 2000 premium kurdum güncellemelerden sonra o sorunum kalmadı ama merak atmeyin sizlere soracak başka bir sorum var Img-grin

ağda paylaşılan bir klasöre acess dosyasını koydum ve aynı klasörün içerisine htm sayfasını da ekledim benim makinada açılıyor herşey yolunda ancak diğer makinada sayfa açılıyor ama veri girişi olacak alanlar gözükmüyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?


asgardwodan, 13-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.789
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:38
Çözüldü 
Konu çözümlenmiş sorular bölümüne taşınmıştır, lütfen farklı soru için farklı konu.

Alıntı:AccessTr.Net Forumlarında Uyulması Gereken Genel Kurallar

6-) Sorununuz ile ilgili konu açtıysanız lütfen aynı soru ile ilgili tekrar konu açmayınız. Ayrıca, açtığınız konudaki sorun çözümlenmişse aynı konuya konu başlığındaki soru ile ilgisi olmayan farklı soru yazmayınız, farklı soru için yeni konu açınız.
[Uyarı Puanı: +2]


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 1.084 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
Çözüldü Bağlı Tablolarda Erişim Hatasını Önleme Allback 3 713 30/03/2016, 08:36 Allback
Çözüldü veri sayfası görünümünde tablodan kayıt çağırmak mehmetb84 2 535 17/03/2016, 14:28 mehmetb84
Çözüldü Rapor Sayfası ile İlgili notrino 1 472 17/03/2016, 11:16 Allback
Çözüldü Access te 2010 da veri erişim sayfası nasıl oluşturulur. fatihozell 2 477 12/01/2016, 15:12 fatihozell

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.