Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
15/08/2012 13:40
Konu Sahibi
uno2255
Yorumlar
12
Okunma
2614
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Ekte gönderdiğim personel dosyasında, personel avansları girdiğim zaman, girilen tarihte avans almayan arkadaşlar içinde verileri tutuyor. bu da sanırım dosyanın şişmesine sebep olacak.
ilgili tarihte avansları girdiğim zaman kimde avans varsa sadece onun kaydedilmesini yapmaya çalışıyorum, fikir verebilecek olan varsa sevinirim...

Not: Ayrıca dosyada resim kısmını da tam manasıyla çalıştıramadım...sorun mismatch diyor

Ek Dosyalar
personel.rar


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

orhantanriverdi


Kullanici Avatari
Altın Üye
O.... T....
132
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
14/10/2017,08:13
Çözüldü 
bir denermisiniz. aktar diye bir tus koydum forma

Ek Dosyalar
personel.rar


Cevapla

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
ilginize teşekkürederim... Ancak tbl_personel_avans dosyasından kontrol ettiğim zaman, girilen tarihte avans almayan personelide kayıt altına alıyor, yani sorunum devam ediyor sorguda çekebiliyorum ama tablonun şişmesini engelliyemedim sanırım...sizde kontrol ederseniz tekrar sevinirim


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozguryasin

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
881
23/09/2009
568
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Dün,21:06
Çözüldü 
Buyrun bu işinizi görür umarım.
Ek Dosyalar
ozguryasin_personel.rar

+rep


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Çok teşekkür ederim oldu... iyiki varsınız valla, tekrar teşekkürler


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozguryasin

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
881
23/09/2009
568
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Dün,21:06
Çözüldü 
rica ederim. yalnız şöyle bir durum var. sorgu null değerine göre siliyor. oraya sıfır yazdığında veya birşey yazıp sildiğinde silmeyecektir bilgin olsun. ona göre seçimi çoğaltmak gerekir.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Listedeki değerlerin toplamını metin kutusuna yazıdrma. nightashes 9 865 22/12/2016, 12:54 atoz112
Çözüldü Fonksiyonda "Sıfır" Hatası megasoftware 9 1.110 23/03/2016, 14:41 atoz112
Çözüldü Metin kutularındaki sıfır değerleri gizleme kenan827 6 921 26/01/2016, 22:07 kenan827
Çözüldü Sıfır bölme işlemi #hata veriyor cmahmut 5 1.070 27/04/2015, 02:11 cmahmut
Çözüldü Tablodaki Değerlerin Tümü Formdaki Listeye Gelmiyor 53rize 11 1.340 11/03/2015, 16:23 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.