sıfır değerlerin kaydedilmemesi
Tarih
15/08/2012 13:40
Konu Sahibi
uno2255
Yorumlar
12
Okunma
2125
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



uno2255
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ekte gönderdiğim personel dosyasında, personel avansları girdiğim zaman, girilen tarihte avans almayan arkadaşlar içinde verileri tutuyor. bu da sanırım dosyanın şişmesine sebep olacak.
ilgili tarihte avansları girdiğim zaman kimde avans varsa sadece onun kaydedilmesini yapmaya çalışıyorum, fikir verebilecek olan varsa sevinirim...

Not: Ayrıca dosyada resim kısmını da tam manasıyla çalıştıramadım...sorun mismatch diyor

Ek Dosyalar
personel.rar

uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
130
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
23/02/2017,10:12
Çözüldü 
bir denermisiniz. aktar diye bir tus koydum forma

Ek Dosyalar
personel.rar

Cevapla

uno2255
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ilginize teşekkürederim... Ancak tbl_personel_avans dosyasından kontrol ettiğim zaman, girilen tarihte avans almayan personelide kayıt altına alıyor, yani sorunum devam ediyor sorguda çekebiliyorum ama tablonun şişmesini engelliyemedim sanırım...sizde kontrol ederseniz tekrar sevinirim
uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
806
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
01/02/2017,00:40
Çözüldü 
Buyrun bu işinizi görür umarım.
Ek Dosyalar
ozguryasin_personel.rar

+rep
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

uno2255
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Çok teşekkür ederim oldu... iyiki varsınız valla, tekrar teşekkürler
uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
806
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
01/02/2017,00:40
Çözüldü 
rica ederim. yalnız şöyle bir durum var. sorgu null değerine göre siliyor. oraya sıfır yazdığında veya birşey yazıp sildiğinde silmeyecektir bilgin olsun. ona göre seçimi çoğaltmak gerekir.
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listedeki değerlerin toplamını metin kutusuna yazıdrma. nightashes 9 319 22/12/2016, 12:54 atoz112
Çözüldü Fonksiyonda "Sıfır" Hatası megasoftware 9 694 23/03/2016, 14:41 atoz112
Çözüldü Metin kutularındaki sıfır değerleri gizleme kenan827 6 593 26/01/2016, 22:07 kenan827
Çözüldü Sıfır bölme işlemi #hata veriyor cmahmut 5 845 27/04/2015, 02:11 cmahmut
Çözüldü Tablodaki Değerlerin Tümü Formdaki Listeye Gelmiyor 53rize 11 948 11/03/2015, 16:23 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya