Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/08/2010 13:44
Konu Sahibi
Coskun0559
Yorumlar
6
Okunma
2526
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Coskun0559

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.221
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
19/09/2017,16:32
sistemde ses kartı yüklü mü değil mi...


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 9,79 KB / İndirme Sayısı: 47)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
18/09/2017,06:45
Sn Çoşkun Çakal paylaşım için teşekkürler. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:33
Paylaşım için teşekkürler.


Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Paylaşım için teşekkürler


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

beab05

Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
0
17/12/2008
7
Aydın
Ofis 2007
04/06/2013,02:29
Merhaba;

Konuyla ilgili ben de bir kod paylaşayım. Aşağıdaki kod ile ses kartınızın ve pc nize takılı ses cihazlarının markasıyla, üreticisinin ismini alabilirsiniz.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
strComputer = "."
Set objWMIService = GetObject("winmgmts:\\" & strComputer & "\root\CIMV2")
Set colItems = objWMIService.ExecQuery( _
    "SELECT * FROM Win32_SoundDevice", , 48)
For Each objItem In colItems
   
   MsgBox "Ürün ismi: " & objItem.ProductName & vbCrLf & _
    "Ürün Firması: " & objItem.Manufacturer
   
Next


Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Dostlar merhabalar;

Sayın beab05'in kodunu sanırım eksik yazdım ve hata iletisi alıyorum..

Yardımınızı bekliyorum.

Sevgiler ve serinlikler..


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kişisel Varlık Ve Kredi Kartı Takip programı Mecnun24 1 580 06/03/2017, 03:30 ozanakkaya
  Kredi Kartı Takip Programı ayhan2122 84 46.811 22/09/2016, 03:34 melek07
  Apartman Yönetim Hesapları Denetimi assenucler 23 14.978 16/01/2016, 00:21 ferit39
  personel tanıtım kartı karaayhan 8 5.321 18/09/2014, 15:44 Hasan Şalcıav
  Sekme Denetimi ozanakkaya 3 2.538 21/01/2010, 18:23 herdogan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.