Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/06/2017 11:06
Konu Sahibi
sadooo
Yorumlar
15
Okunma
1429
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sadooo

Üye
89645
 Belirtilmemiş
 3
 23
 02/05/2017
0
 
 
 
 04/04/2018,16:58
Çözüldü 
SQLStatement:="SELECT * FROM [mcbr_hzmt] WHERE (YK_NO='" & Me.yk_no.Value & "' AND KURULA_ARZ='" & Me.ARZ.Value & "')"     ‘böyle iken oluyur

SQLStatement:="SELECT * FROM [mcbr_hzmt] WHERE (YK_NO='" & Me.yk_no.Value & "' AND KURULA_ARZ=1)" ‘ böyle iken olmuyor


Herkeze merhabalar. Ben nerde hata yapıyorum arkadaşlar fikriniz varmı



biberli33

Aktif Üye
85342
 Belirtilmemiş
 5
 80
 06/11/2016
16
 -
 
 -
 08/10/2017,21:55
(01/06/2017 11:06)sadooo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SQLStatement:="SELECT * FROM [mcbr_hzmt] WHERE (YK_NO='" & Me.yk_no.Value & "' AND KURULA_ARZ='" & Me.ARZ.Value & "')"     ‘böyle iken oluyur

SQLStatement:="SELECT * FROM [mcbr_hzmt] WHERE (YK_NO='" & Me.yk_no.Value & "' AND KURULA_ARZ=1)" ‘ böyle iken olmuyor


Herkeze merhabalar. Ben nerde hata yapıyorum arkadaşlar fikriniz varmı

Sayın sadoo checkboxmı kullanıyorsunuz, eğer öyleyse değeri 0 ya da -1 olarak veya true ya da false olarak denediniz mi? Sadece tahmin yürütebilirim. Kolay gelsin.


Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır!!!

sadooo

Üye
89645
 Belirtilmemiş
 3
 23
 02/05/2017
0
 
 
 
 04/04/2018,16:58
(01/06/2017 11:26)biberli33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01/06/2017 11:06)sadooo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SQLStatement:="SELECT * FROM [mcbr_hzmt] WHERE (YK_NO='" & Me.yk_no.Value & "' AND KURULA_ARZ='" & Me.ARZ.Value & "')"     ‘böyle iken oluyur

SQLStatement:="SELECT * FROM [mcbr_hzmt] WHERE (YK_NO='" & Me.yk_no.Value & "' AND KURULA_ARZ=1)" ‘ böyle iken olmuyor


Herkeze merhabalar. Ben nerde hata yapıyorum arkadaşlar fikriniz varmı

Sayın sadoo checkboxmı kullanıyorsunuz, eğer öyleyse değeri 0 ya da -1 olarak veya true ya da false olarak denediniz mi? Sadece tahmin yürütebilirim. Kolay gelsin.

Checkbox değil hocam sabit bir değer olsun istiyorum tablonun KURULA_ARZ alanında bir(1) değeri yazan satırları seçsin cambobox üzerinden 1 değerini seçince oluyor fakat sabit olarak koda yazınca hata veriyor.



C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,08:14
SQLStatement:="SELECT * FROM [mcbr_hzmt] WHERE (YK_NO='" & Me.yk_no.Value & "' AND KURULA_ARZ="1")" 
şeklinde deneyin



sadooo

Üye
89645
 Belirtilmemiş
 3
 23
 02/05/2017
0
 
 
 
 04/04/2018,16:58
[Resim: G0QmnV.png]malesef hocam resimdeki hatayı alıyorum



C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,08:14
örneginizi eklemezsen sabaha kadar yazışırız böyle,örneğinizi ekleyin lütfen
-1 olarak deneyin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Hatası FulyaTekin 4 83 01/05/2019, 15:06
Son Yorum: FulyaTekin
Çözüldü Locked Fonksiyonu Yok Hatası okumas 3 78 26/04/2019, 11:31
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü İfade Başvuru Hatası U.ALTUN 7 356 18/04/2019, 12:27
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Sorgu Parametre Hatası Dart Reder 11 333 30/03/2019, 15:25
Son Yorum: Dart Reder
Çözüldü Kaydet Butonuna Basıldığında Progressbar Hatası Veriyor Deniz DEMİRCİOĞLU 2 134 05/03/2019, 11:16
Son Yorum: Deniz DEMİRCİOĞLU

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.