Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2019 01:40
Konu Sahibi
zaferlacin
Yorumlar
1
Okunma
84
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

zaferlacin

Aktif Üye
Za.... La....
 50
 16
 54
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 27/02/2019,00:58
Çözüldü 
metin kutusuna tablo1 içinde dosyano içerisinde en yüksek olanı yazdırmak istiyorum

teşekkürler
yani select max(dosyano) from tablo1
demek istiyorum ama  Sql hatası veriyor



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.973
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:45

Visual Basic Code
=dmax("dosyano";"tablo1")


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dcount Ve Select Count delichon 6 627 10/05/2018, 00:47
Son Yorum: ozguryasin
Çözüldü Select Where Söz Dizimi Hatası sadooo 15 1.351 02/06/2017, 15:08
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 561 16/02/2017, 21:36
Son Yorum: İbrahim Şenol
Çözüldü select case kullanımı hakkında 2 koşullu ugur1208 5 1.116 16/03/2015, 00:32
Son Yorum: ugur1208
Çözüldü select komutu ve cookie turkyolu 7 1.489 23/01/2015, 13:00
Son Yorum: turkyolu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.