Seçime göre sorgulama
Tarih
06/12/2010 16:17
Konu Sahibi
kayhangulmez
Yorumlar
9
Okunma
1886
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kayhangulmez
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
29
02/02/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/01/2014,11:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar örnek dosya ekte. ben tablo1 diye bir sorgu oluşturdum bu sorguda protokol bölüme ne yazarsam ona göre sorgulama oluyor yalnız ben sorgulama bölümü açılıpda oraya yazmak yerine butonlar koymak istiyorum mesela personel, müdür, gibi tuşlar koyup bu tuşlara tıkladığımızca tablo1 sorguya girip oradan direk müdür olanları getirsin istiyorum. umarım anlatabilmişimdir şimdiden yardım edecek üstadlara teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   telefon rehberi.rar (Dosya Boyutu: 19,38 KB / İndirme Sayısı: 17)
kayhangulmez, 02-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
örnek 2003 olsaydı belki yardımcı olabilirdik

@benbendedeilem
Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
22/02/2017,18:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(06/12/2010, 16:58)accessman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: örnek 2003 olsaydı belki yardımcı olabilirdik


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

kayhangulmez
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
29
02/02/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/01/2014,11:02
Çözüldü 
hocam peki dediğimi anlamışsanız kodu yazabilirmisiniz peki inanın çok lazım
kayhangulmez, 02-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ezbere kod yazmak bazı zamanlarda işe yarar. Dosyanızı farklı kaydet seçeneğini kullanarak 2000/2003 formatı uyumlu olacak şekilde kaydediniz. Eğer uygulamanızı bu şekilde kaydedemiyorsanız örnek bir dosya düzenleyiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kayhangulmez
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
29
02/02/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/01/2014,11:02
Çözüldü 
alpeki99 ilginize teşekkür ederim lakin işyerinde 2007 olduğu için bunu yükledim benim istediğim normalde sorguya tıkladığımda protokol türünde kayıt yerinden yazınca bilgi geliyor ben onu değilde sorguya tıkladığımda soru penceresi gelmeden direk sorgulanmış şekilde gelsin istiyorum. Girdiğim bilgilerde mesela memur, müdür gibi bilgiler var ben bu isimleri buton yapıp memura tıkladığımda yanlızca memurlar müdüre tıkladığımda yalnızca müdürler gelsin istiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
kayhangulmez, 02-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 57 17/02/2017, 21:01 atoz112
Çözüldü iki tarih arası sorgulama ilgincbiri 13 11.030 16/02/2017, 22:07 ozanakkaya
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 51 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 56 07/02/2017, 14:01 okumas
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 348 16/01/2017, 16:35 hknct


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya