Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/11/2008 17:20
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
21
Okunma
5927
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Diyelimki X kasasındaki A ürünleri işaretleyim Z Kasasına taşımak istiyorum.Bunun için elinde örnek olan arkadaşlar var mı?
Çünkü Forumda arama yaptım sonuç vermedi? Ve Birde Para yazdığımızda otomotik virgül atlama olayınıda arattım onuda bulamadım.

TEŞEKKÜRLER..


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

bayFARUK

Aktif Üye
BA.... FA....
 43
 85
 17
 30/10/2008
37
 Sivas
 müdür
 Ofis 2010 64 Bit
 14/04/2018,11:09
Çözüldü 
örneğini eklesen soru daha anlaşılır olcak, yada küçük bir örnek yapsan hem de cevaplaması daha kolay olcak.


[Resim: gif48.gif]

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Merhaba atlantis8334

Birinci istediğin şeyi ADO ile yapabilirsin.
İkinci istediğin şey için Arama kutusuna virgül yazman yeterliydi.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Benim sormak istediğim kasalar arası virman gibi bir şey.bir örnek hazırlayıp cevaplamanız için forma atıcam.Ve Bu dediğiniz ADO nedir ?
Çünkü bilmiyorum.


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
ADO dertlerin dermanı, Access'i Access yapan şeydir Img-grin Forumdaki dökümanların içinde mutlaka vardır ADO anlatımı. ADO kullanın rahat edin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

syrup

Aktif Üye
 196
 1
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
selam arkadaşlar.
direk Sql ilede olur.ayrıca adoyu ado yapanda sqldir Img-grin yada söyle diyeyim sqlsiz ado hiç birşeydir ;)


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Seçilenleri Diğer Formdaki Listeye Gönderme haziran4 4 432 07/03/2017, 07:59
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 1.224 14/11/2016, 18:43
Son Yorum: mehami
Çözüldü Bir formdaki seçilenleri başka bir forma aktarma serkan1985 7 1.443 06/10/2016, 22:43
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Formdan Seçilenleri Tabloya Aktarma Nasıl Yapılır? mehami 3 736 27/12/2015, 23:58
Son Yorum: mehami
Çözüldü Aktar işleminde hata fascioğlu 2 746 11/10/2015, 01:51
Son Yorum: fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444