Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/11/2008 17:20
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
21
Okunma
5576
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Diyelimki X kasasındaki A ürünleri işaretleyim Z Kasasına taşımak istiyorum.Bunun için elinde örnek olan arkadaşlar var mı?
Çünkü Forumda arama yaptım sonuç vermedi? Ve Birde Para yazdığımızda otomotik virgül atlama olayınıda arattım onuda bulamadım.

TEŞEKKÜRLER..


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

bayFARUK

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... F....
85
30/10/2008
37
Sivas
Ofis 2010
03/10/2016,11:26
Çözüldü 
örneğini eklesen soru daha anlaşılır olcak, yada küçük bir örnek yapsan hem de cevaplaması daha kolay olcak.


resim
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Merhaba atlantis8334

Birinci istediğin şeyi ADO ile yapabilirsin.
İkinci istediğin şey için Arama kutusuna virgül yazman yeterliydi.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Benim sormak istediğim kasalar arası virman gibi bir şey.bir örnek hazırlayıp cevaplamanız için forma atıcam.Ve Bu dediğiniz ADO nedir ?
Çünkü bilmiyorum.


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
ADO dertlerin dermanı, Access'i Access yapan şeydir Img-grin Forumdaki dökümanların içinde mutlaka vardır ADO anlatımı. ADO kullanın rahat edin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

syrup

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
selam arkadaşlar.
direk Sql ilede olur.ayrıca adoyu ado yapanda sqldir Img-grin yada söyle diyeyim sqlsiz ado hiç birşeydir ;)


resimresim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdan Seçilenleri Diğer Formdaki Listeye Gönderme haziran4 4 310 07/03/2017, 07:59 haziran4
Çözüldü Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 978 14/11/2016, 18:43 mehami
Çözüldü Bir formdaki seçilenleri başka bir forma aktarma serkan1985 7 1.120 06/10/2016, 22:43 atoz112
Çözüldü Formdan Seçilenleri Tabloya Aktarma Nasıl Yapılır? mehami 3 637 27/12/2015, 23:58 mehami
Çözüldü Aktar işleminde hata fascioğlu 2 626 11/10/2015, 01:51 fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.