Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/03/2011 17:36
Konu Sahibi
saygincilli
Yorumlar
5
Okunma
1726
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

saygincilli

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
S.... Ç....
92
21/09/2010
Bursa
Ofis 2007
30/05/2015,00:43
Çözüldü 
Merhaba üstadlar

Programda bi yerde takıldım bi türlü çözemedim size sormak istiyorum
örnekte; Frm_Girenmalkaydet formu ile kaydettiğimiz bilgilerde yanlışlık yaparsak düzeltmek için bir form açalım diye düşündüm "Düzenle" butonuna tıkladığımız zaman bilgileri düzenle diye bir formumuz açılıyor içinde kaydettiğimiz material bilgileri bulunuyor buraya kadar problem yok

sorun listeden seçtiğim bilgiyi güncellemekte ben bu işlemi bağımsız olsun istiyorum yani ben komut vermeden hiç bişey yapmasın ADO ile güncelleme işlemini yapıcam,, bilgileri çekmek için ADO kullanayım dedim beceremedim öyle kaldım . listeden seçtiğim materialin ID numarasını forma aktarıyorum fakat diğer bilgilerini gösteremiyorum

nasıl yapabiliriz acaba bunu yanlış yoldamıyım yoksa kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var. Icon_rolleyesIcon_rolleyesSaddImg-cray


Ek Dosyalar
.zip   paketleme.zip (Dosya Boyutu: 638,63 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Saygın;
Önce ne anladığımı söyleyeyim.
Frm_GiremMalDuzenle formunda listeliyorsun. Burada listeden seçtiğini Seçileni düzenle dediğinde Form2 açılıyor. Buraya seçtiğin kayda ait bilgilerin gelmesini istiyorsun. Doğru mu?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

saygincilli

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
S.... Ç....
92
21/09/2010
Bursa
Ofis 2007
30/05/2015,00:43
Çözüldü 
evet hayri bey ama bağımsız olacak "Form2" deki veriler yani değişikliği butona tıkladığımda ADO ile kaydedicek


Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
O kısım sonraki olay. Önce getirelim.
txtmaterial = Forms!Frm_GirenMalBilgiDuzenle!List10.Column(2)

Yukarıdaki kod txtmateriale list10 da 2.columnda bulunan bilgiyi atar.
Diğerlerini de sırayla yapabilirsin.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

saygincilli

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
S.... Ç....
92
21/09/2010
Bursa
Ofis 2007
30/05/2015,00:43
Çözüldü 
Tamamdır hayri bey ben bunu denemiştim ama yanlış yapmışım demekki , şimdi oldu "form2"nin 'form yüklendiğinde' olayına yazdım sonuç başarılı teşekkürler yol gösterdiğiniz için . saygılar


Cevapla

saygincilli

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
S.... Ç....
92
21/09/2010
Bursa
Ofis 2007
30/05/2015,00:43
Çözüldü 
Hayri bey çok teşekkürler sorunu hallettim gayet güzel gösteriyor kayıtları kaydetme olayında bi problem çıkacağını zannetmiyorum onun üstesinden gelirim.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Excelden Alınan Verilerden Benzersiz Olanları Tabloya Aktarma ozgur89 2 95 29/09/2017, 01:00 ozgur89
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 160 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Seçili Dönemi Pdf Aktarma paseidon19 6 272 04/09/2017, 11:27 ozanakkaya
Çözüldü Üst Formdan Alt Forma Veri Aktarma teo81a 2 155 21/08/2017, 08:45 teo81a
Çözüldü Bir Alanın After Update Olayına Baglı Baska Bir Alan Guncellenmesi Problemi keskin78 7 504 02/08/2017, 01:32 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.