Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/04/2009 15:11
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
9
Okunma
3842
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
çalışmamda toplolar kısmında 3 ayrı toplo yaptım.
1:tblfatura,2:tblmustariler,3:tblürünler.
Bu fatura taplosundan ürün girdi ve çıktısı yapmak istiyorum.Ve her ürünün farklı bir iskontosu var.Fakat bunu nasıl yapabileceğimi tam olarak kestiremedim.Uzun zamandır accessle ilgilenemediğim için bir çok şeyi hatırlayamıyorum.


Ek Dosyalar
.rar   musteri takip çizelgesi.rar(Dosya Boyutu: 88,41 KB / İndirme Sayısı: 95)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

Krizantem

Cezalı
Cezalı Üye
 Belirtilmemiş
27
2
22/03/2009
Adana
Ofis 2003
27/04/2009,09:01
Çözüldü 
tablo nedir arkadaşlar? Tablo değil midir onun aslı?



Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
tam olarak ne dediğinizi anlaamadım..?...


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 26
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
(18/04/2009, 18:21)atlantis8334 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tam olarak ne dediğinizi anlaamadım..?...

toplolar yazmışsında onun tablolar olduğunu söylüyor . . .



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.816
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:51
Çözüldü 
Bu arada forumumuzda "t a p l o"yu normal yazarsanız (Ben özellikle ayrı ayrı yazdım) "tablo" olarak düzelten bir kod kullanıyoruz. O yüzden sayın krizantem'in yazdığı "t a p l o" ifadesi otomatik olarak "tablo" biçimine dönmüştür. Zaten sayın atlantis "toplo" yazdığı için onu kodla falan düzeltmek mümkün olmamış Img-grin)))


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
599
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
13/07/2018,15:48
Çözüldü 
eğer her müşteri için ayrı bir iskonto uyguluyorsan bunu mutlka formda elle yazmalısın yok her ürünün iskontosu sabitse o zaman ürünler tablosunda bir iskonto alanı aç ve iskontoları oraaya yaz böylece formdan çekersin ve iskontoyu uygularsın


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 279 30/08/2017, 15:51
Son Yorum: husem
Çözüldü Çoklu Satış Hakkında cazcaz678 3 398 04/03/2017, 15:26
Son Yorum: cazcaz678
Çözüldü ortalama maliyet alış-satış maras321 4 604 26/11/2016, 12:13
Son Yorum: maras321
Çözüldü Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 852 16/09/2016, 11:00
Son Yorum: atoz112
Çözüldü access kitap satış programı ilişkilendirme problemi kursatpaylan 1 623 28/04/2016, 21:22
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.