Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
18/04/2009 15:11
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
9
Okunma
3913
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atlantis8334


 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
çalışmamda toplolar kısmında 3 ayrı toplo yaptım.
1:tblfatura,2:tblmustariler,3:tblürünler.
Bu fatura taplosundan ürün girdi ve çıktısı yapmak istiyorum.Ve her ürünün farklı bir iskontosu var.Fakat bunu nasıl yapabileceğimi tam olarak kestiremedim.Uzun zamandır accessle ilgilenemediğim için bir çok şeyi hatırlayamıyorum.


Ek Dosyalar
.rar   musteri takip çizelgesi.rar(Dosya Boyutu: 88,41 KB / İndirme Sayısı: 95)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

Krizantem


 Belirtilmemiş
 27
 2
 22/03/2009
 Adana
 
 Ofis 2003
 27/04/2009,09:01
Çözüldü 
tablo nedir arkadaşlar? Tablo değil midir onun aslı?



Kullanici Avatari

atlantis8334


 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
tam olarak ne dediğinizi anlaamadım..?...


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

goodfalles


 27
 306
 24
 11/12/2008
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 17/11/2014,04:14
Çözüldü 
(18/04/2009 18:21)atlantis8334 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tam olarak ne dediğinizi anlaamadım..?...

toplolar yazmışsında onun tablolar olduğunu söylüyor . . .



Kullanici Avatari

mehmetdemiral


ME.... DE....
 53
 4.912
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,02:06
Çözüldü 
Bu arada forumumuzda "t a p l o"yu normal yazarsanız (Ben özellikle ayrı ayrı yazdım) "tablo" olarak düzelten bir kod kullanıyoruz. O yüzden sayın krizantem'in yazdığı "t a p l o" ifadesi otomatik olarak "tablo" biçimine dönmüştür. Zaten sayın atlantis "toplo" yazdığı için onu kodla falan düzeltmek mümkün olmamış Img-grin)))


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

esrefigit


 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
Çözüldü 
eğer her müşteri için ayrı bir iskonto uyguluyorsan bunu mutlka formda elle yazmalısın yok her ürünün iskontosu sabitse o zaman ürünler tablosunda bir iskonto alanı aç ve iskontoları oraaya yaz böylece formdan çekersin ve iskontoyu uygularsın


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 341 30/08/2017, 15:51
Son Yorum: husem
Çözüldü Çoklu Satış Hakkında cazcaz678 3 452 04/03/2017, 15:26
Son Yorum: cazcaz678
Çözüldü ortalama maliyet alış-satış maras321 4 665 26/11/2016, 12:13
Son Yorum: maras321
Çözüldü Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 921 16/09/2016, 11:00
Son Yorum: atoz112
Çözüldü access kitap satış programı ilişkilendirme problemi kursatpaylan 1 679 28/04/2016, 21:22
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444