Şarta göre sayma
Tarih
16/10/2011 21:49
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
5
Okunma
1320
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
21/02/2017,23:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar; EK teki örnekte görüşme no sunu otomatik olarak saydırmak istiyorum ve saydırtabiliyorum ancak düznleme yapmak istediğimde tablodaki tüm verileri saydığı için sıra no hatalı oluyor. Bu nedenle şarta bağlı olarak saydırmaya çalıştım ancak kodu bir türlü tasarlayamadım.
Yapmak istediğim hangi veriyi çağırmışsam o verinin ID numarasından öncesini saydırmak.




Ek Dosyalar
.rar   sayma.rar (Dosya Boyutu: 72,37 KB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.303
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,05:51
Çözüldü 
lbxData'nın çift tıklandığında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
Me.g_n = lbxData.ListIndex


listeden 6. kaydı çift tıklarsan görüşme noya 5 yazar.

Cevapla

idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
21/02/2017,23:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam; verdiğizi kodu kullandığımızda düzelme yaparken sıra no veremiyorum. Bu nedenle Sayma işini dediğim şekilde DCount kodu ile yapamazmıyız acaba? Görüşme tarihine görede olabilir. Görüşme tarihi ve öncesine görede olabilir.
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/02/2017,23:37
Çözüldü 
xxx=dcount("Sayilacak","Tablonuz","id<" & me.id)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
21/02/2017,23:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Yandemir hocam; çok teşekkür ederim. Bunu yazabilmek için okadar çok uğraştım ki anlatamam. Tekrar teşekkür ederim.
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/02/2017,23:37
Çözüldü 
Img-grin önce pratiklik
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 57 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 51 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 56 07/02/2017, 14:01 okumas
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 348 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 255 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya