sadece exe
Tarih
30/08/2013 03:26
Konu Sahibi
MESUTTR
Yorumlar
12
Okunma
1904
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
MESUTTR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
31
7
21/08/2013
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/11/2014,14:56
Çözüldü 
arkadaşlar sadece exe ile çalışabilir bir database ne ile kurulabilir.
access ile kurulamıyor galiba yanlışsam doğrulayın.
Tamam Access gibi olacak tablolarımı ve form arayüzlerimi oluşturacam
ama son olarak onu exe dönüştürüp o programa ihtiyacım olmadan kurup çalıştıracam
bu işe yeni başlayan biri olarak biraz kullanımı da kolay olacak var mı böyle bir program
access de dönüştürseniz (sanırım inno setup idi/ile yaptım bir kere ) bile mesela Access gibi çalışyor ben işin öle perde arkası görünsün istemiyorum
cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim..
mesela bir örnek program gördüm biri yine göndermiş neredeyse çıldırdım hah bu dedim ama bu seferde arka planına girip nasıl hazırlanmış göremedim Img-grin)
merak eden varsa ekleyebilirimde
Cevapla

MESUTTR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
31
7
21/08/2013
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/11/2014,14:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yokmu önerisi olan şincik!
Cevapla

simendifer

Kullanici Avatari
Onursal
E.... Ç....
887
30/10/2008
322
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Bugün,00:00
Çözüldü 
formda Access penceresini gizleme diye aratırsanız sanırım istediğiniz uygulamayı görme şansına sahip olursunuz
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,21:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Gördüğünüz örnek uygulamayı eklerseniz bir inceleyelim. Bunun dışında bildiğimiz Access olmadan Access taklidi yapan bir program yok diye biliyoruz. Mutlaka altta Access olmalı. Bu runtime olabilir, Access gizlenebilir, bir exe yardımıyla falan çalıştırılabilir. Ama her türlü çözümde bunlar kabuktur, görüntüdür. Sonuçta Access mutlaka kurulu olmalıdır ya da en azından runtime kurulu olmalıdır. Ama insan şöyle olur mu diye düşünmüyor değil. Ben de olabileceğine inanıyorum. O da şöyle bir şey: Öyle bir exe olabilir mi ki, içinde portable bir Access sürümü barındırıp hiç Access yokmuş gibi çalışmayı paketlese. Neden olmasın? Img-grin))
Tabii ki böyle bir şey var ve buna Access developer deniyor. Ben hiç denemedim ama deneyen bir arkadaşımız yazmıştı zamanında. Orijinal sayfasını inceleyiniz:
http://msdn.microsoft.com/en-us/office/ff621506.aspx
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

MESUTTR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
31
7
21/08/2013
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/11/2014,14:56
Çözüldü 
sayın üstadlarım abilerim, sevgili kardeşlerim değerli şeyler kattınız emin olun şaka bir yana öyle ki şidi sunacağım öneriden anlayacaksınız "en azından bir öncekine göre biraz daha profesyonel olacak"
sizden öğrendiklerim doğrultusunda ben diyorum ki ben bir database i pencereyi gizleyerek hani herneyse diğer yukarıda bahsedilen ilave şeyleride gizleyerek inşa etsem formları ile birlikte demek istiyorum.
sonra bunu inno setup complier gibi bir programla setup exe ye dönüştürsem
sonuç ne olur veya en azından daha önce elde etmek istediğime yakın bir şey olur mu?
mehmet bey : uygulama:http://dosya.co/mj71geq0rmwy/Hasta_şifre_1231.mdb.html
Cevapla

MESUTTR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
31
7
21/08/2013
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/11/2014,14:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
olmadı ya yaptım önce Access açıyor forma tıkladığımda ancak Access kayboluyor bunu o örnekte nasıl yapmıiş giriş ekranı vardiye olabilir mi?
Mehmet bey Lütfen bir açıklama yapabilir misiniz?
anlamadım
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  sorguda sadece bilgi girilen alanları göstersin ahmet114 5 211 05/12/2016, 09:04 ahmet114
Çözüldü Ödeme Formunda sadece tl yada euro girince sorun celilpartal 6 804 12/08/2015, 11:37 celilpartal
Çözüldü Tabloda sadece belli bir hücreye kısıt getirme?? dilcet38 4 1.015 05/08/2014, 11:41 atoz112
Çözüldü SendKeys "{F5}" sorunu ve çoklu kayıtlardan sadece birini gösterme haliliyas 8 2.157 31/07/2014, 03:14 haliliyas
Çözüldü Giriş-Çıkış Kaydında Sadece İlk ve Son Hareketi Alıp Raporlamak SCavusoglu 2 1.194 28/04/2014, 22:30 SCavusoglu


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status