Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/04/2009 17:48
Konu Sahibi
Despise
Yorumlar
4
Okunma
1734
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Despise

Üye
 31
 6
 3
 01/03/2009
0
 Düzce
 
 Ofis XP
 28/05/2009,20:58
Çözüldü 
Merhaba Üstadlar ben Digital saat yaptım fakat form açıldıgında güncellensin istiyorum. yani sadece form açıkken çalışıyor ve kapatılıp açılırsa geri kalıyor saat. Ben dosyayı veriyorum. Açıldığında yapılması gerekn kodları yazıp foruma koyarsanız memnun olurum. Kolay gelsin...


Ek Dosyalar
.rar   saat.rar(Dosya Boyutu: 8,07 KB / İndirme Sayısı: 7)

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.525
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:19
Çözüldü 
sadece aşağıdaki kodu kullansan

Kod:
Me.Etiket2.Caption = Format(Time(), "hh")
Me.Etiket3.Caption = Format(Time(), "nn")
Me.Etiket5.Caption = Format(Time(), "ss")


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

tdsharun

Aktif Üye
 37
 778
 27
 06/11/2008
231
 Kütahya
 
 Ofis 2003
 31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Hatta daha iyisini yapıp arama yapsan ve şu konuyu bulabilirdin:
https://www.accesstr.net/konu-digital-saat--2824.html



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.564
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 10/11/2018,20:48
Çözüldü 
Sn. Despise

Forum kuralları gereğince,
sorununuzun çözülüp çözülmediği ile ilgili geri dönüş yapmalısınız.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

Despise

Üye
 31
 6
 3
 01/03/2009
0
 Düzce
 
 Ofis XP
 28/05/2009,20:58
Çözüldü 
(22/04/2009 17:56)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sadece aşağıdaki kodu kullansan

Kod:
Me.Etiket2.Caption = Format(Time(), "hh")
Me.Etiket3.Caption = Format(Time(), "nn")
Me.Etiket5.Caption = Format(Time(), "ss")


Teşekkürler Bu işimi gördüImg-grin

Sorun Çözülmüştür.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Alt Form İçinde Alt Form + İşaretinin Açılması ielmacilar 12 387 27/09/2018, 12:32
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Form Acıldığında Accessi Gizlemek kursun 2 173 15/09/2018, 22:08
Son Yorum: kursun
Çözüldü Ana Form'a Birkaç Tane Alt Form Ekleme kursun 4 182 25/08/2018, 02:43
Son Yorum: kursun
Çözüldü Tarih Ve Saati Birlikte Yazma kübrashn 2 154 14/08/2018, 15:49
Son Yorum: kübrashn
Çözüldü Tek Form Üzerinden Birden Fazla Form Açmak. m_demir 9 654 31/01/2018, 10:46
Son Yorum: m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444