Saat1 den Saat2 yi nasıl çıkaracam
Tarih
31/05/2011 10:35
Konu Sahibi
tekiner2323
Yorumlar
5
Okunma
2058
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
tekiner2323
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... T....
20
3
02/05/2011
0
Elazığ
Belirtilmemiş
03/06/2011,00:22
Çözüldü 
Arkadaşlar ben otopark sistemi yapmaya çalışıyorum burada bana yardımcı olursanız sevinirim. ben araç girdiğinde plakayı yazım giriş butonuna basıyorum. günün saatiyle(saat1) birlikte veri tabanına kayıt ediyor. sonra çıkış butonuna bastığım zaman ise gine günün saatini(saat2) alıp otoparkta kaç saat kaldığını hesaplamasını istiyrum. saat2 den saat1 nasıl çıkarabilirim ???

Yardım ederseniz sevinirim....
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn:tekiner2323
Aynı konuyu neden tekrar olarak açma gereksinimi duydunuz? İkinci defa açılan konu silinmiştir.
Cevapla

tekiner2323
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... T....
20
3
02/05/2011
0
Elazığ
Belirtilmemiş
03/06/2011,00:22
Çözüldü 
bu hangi 2. konu ??

1. konun linkini verin oradan yararlanalım

Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Şimdi açmış olduğunuz konu iki kez aynı anda açıldı ikincisini ben sildim.
Cevapla

tekiner2323
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... T....
20
3
02/05/2011
0
Elazığ
Belirtilmemiş
03/06/2011,00:22
Çözüldü 
Sağolun
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Aşağıdaki konyu inceleyiniz!

Saat Toplama Çıkarma
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm emin_111 4 6.359 22/10/2014, 20:53 neronxp
Çözüldü random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım. gulsahozay 12 4.395 02/04/2014, 22:54 gulsahozay
Çözüldü insert into hatası nasıl düzeltilir? necati 8 5.669 27/02/2012, 21:29 benremix
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 2.950 10/10/2011, 20:55 ogulcan92
Çözüldü visual basic de karışık işlem komutu nasıl verilir? pc_ogretmeni 2 1.537 06/03/2010, 11:31 pc_ogretmeni


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status