Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/05/2018 21:10
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
1
Okunma
282
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

temre


Altın Üye
MU.... ME....
 42
 288
 61
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/09/2018,15:53
Çözüldü 
Ek örnekte zaman hücresinde nasıl bir formül kullanmalıyım ki saat (14) ve dakikayı (30) toplayıp zaman (14:30) olarak versin.

Not: A2&":"&"B2 şeklinde değil; ayrıca formül Türkçe lütfen Lol


Ek Dosyalar
.zip   saatdakikatopla.zip(Dosya Boyutu: 5,5 KB / İndirme Sayısı: 2)
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

temre


Altın Üye
MU.... ME....
 42
 288
 61
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/09/2018,15:53
=TIME(A2;B2;00)
veya
=ZAMAN(A2;B2;00)


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlave Edildikçe Otomatik Toplama Yapma Sorusu gkozcan 6 433 26/11/2017, 11:22
Son Yorum: gkozcan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.