Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/05/2018 21:10
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
1
Okunma
163
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
MU.... ME....
283
19/02/2010
0
İstanbul
QWERTY
Ofis 2013 64 Bit
Dün,03:48
Çözüldü 
Ek örnekte zaman hücresinde nasıl bir formül kullanmalıyım ki saat (14) ve dakikayı (30) toplayıp zaman (14:30) olarak versin.

Not: A2&":"&"B2 şeklinde değil; ayrıca formül Türkçe lütfen Lol


Ek Dosyalar
.zip   saatdakikatopla.zip(Dosya Boyutu: 5,5 KB / İndirme Sayısı: 2)
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
MU.... ME....
283
19/02/2010
0
İstanbul
QWERTY
Ofis 2013 64 Bit
Dün,03:48
=TIME(A2;B2;00)
veya
=ZAMAN(A2;B2;00)


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  İlave Edildikçe Otomatik Toplama Yapma Sorusu gkozcan 6 273 26/11/2017, 11:22 gkozcan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.