Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/07/2011 13:30
Konu Sahibi
TheWayEnd
Yorumlar
0
Okunma
1119
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

TheWayEnd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Arkadaşlar şimdi richtextboxa veri çekiyorum.Gelen verileri kırpmak istiyorum.

yani

mesela
http://www.siteadi.com/belki.php?id=45 diyelim

= den sonrasını silsin istiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  ACİLL YARDIM!!! stromax 1 636 29/01/2016, 12:10 alpeki99
  yardim lutfen !!!!!!! ogun1907 1 691 29/11/2015, 22:06 SCavusoglu
  YARDIM EDİN Abraham 0 599 27/11/2015, 20:31 Abraham
  Access te basit bi program yaptıracağım. Yardım edebilecek.. trkaya 3 1.425 18/05/2015, 00:25 trkaya
Exclamation YARDIM !!!!! 12kopux 4 1.086 29/04/2015, 22:04 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.