Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/03/2010 15:25
Konu Sahibi
burhanb
Yorumlar
10
Okunma
1714
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

burhanb

Aktif Üye
Aktif Üye
 43
103
06/11/2008
0
Eskişehir
IT
Ofis 2013 32 Bit
01/02/2018,09:14
merhaba.
arkadaşlar.

raporda resim göstermek istiyorum.
yalnız resim sayısı fazla, resimler dışarıdan adres belirtilerek çağrılsın.
5 ad. farklı tablom var ve bu tablolarda farklı resim adresleri tanımlı ilgili tablolar ilişkilendirilerek yani bir satırda. 3-4 resim adresi ilişkilerdirilerek raporda göstermek istiyorum.

örneklerde 1 resim var ama 2-3 tane resim olan rapor örneği hiç görmedim



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
Sn. burhanb,

Raporda resimi gösterebilmek için, Detay kısmının print olayında iken yazdırılacak resmin tam adını rapordaki resim nesnesine atıyoruz.
Böylece rapor hazırlanırken resimler raporun içine ilave edilmiş oluyor.

Kod:
Private Sub Detail_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)
    Me.Resim1.Picture = Me.txtResim
End Sub

Ekteki dosyadaki "Rapor_Resim" adlı raporu inceleyebilirsiniz.

Toplu Resim Görüntüleme ve yazdırma için aşağıdaki konuyu inceyebilirsiniz.

Toplu Resim Gösterimi


Ek Dosyalar
.rar   TopluResim_Seruz2.rar(Dosya Boyutu: 42,52 KB / İndirme Sayısı: 53)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

burhanb

Aktif Üye
Aktif Üye
 43
103
06/11/2008
0
Eskişehir
IT
Ofis 2013 32 Bit
01/02/2018,09:14
arkadaşım teşekkürler.
senden ricam

tblResimEkle tablosuna txtResim - txtResim1 -txtResim2 - txtResim3 txtResim4 gibi alanalarını ekleyerek bir örnek gönderirsen çok sevinirim
5-6 ad. gibi farklı alanda tanımlı olmalı
yardımların için teşekkürler



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
sn. burhanb,

örneği benim değil senin eklemen gerekiyor.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
(30/03/2010, 09:48)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sn. burhanb,

örneği benim değil senin eklemen gerekiyor.

10806



Kullanici Avatari

emturker

- Murat -
Uzman
MU....
1.253
30/10/2008
781
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,09:56
(30/03/2010, 09:48)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sn. burhanb,

örneği benim değil senin eklemen gerekiyor.

HalayHalay


Application Engineer


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Formda Hesaplanmış Alanları Tabloya Ekleme mesutyagmur 2 1.540 30/10/2013, 11:32
Son Yorum: mesutyagmur
  ado ile sq ekleme silme güncelleme hız farkı aydın3838 0 1.118 20/05/2013, 17:35
Son Yorum: aydın3838
  resim ekli dosyada "runtime 2200" hatası oceanblues 2 1.303 31/03/2013, 00:21
Son Yorum: oceanblues
  veri tabanında ilişkili tablolarda kayıt ekleme sorunu sayko 1 1.637 20/03/2013, 00:08
Son Yorum: raham
  Raporlara resim eklemek Vural Gural 5 1.549 26/03/2012, 17:25
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.