Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/03/2010 15:25
Konu Sahibi
burhanb
Yorumlar
10
Okunma
1695
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

burhanb

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
103
06/11/2008
0
Eskişehir
IT
Ofis 2013 32 Bit
01/02/2018,09:14
merhaba.
arkadaşlar.

raporda resim göstermek istiyorum.
yalnız resim sayısı fazla, resimler dışarıdan adres belirtilerek çağrılsın.
5 ad. farklı tablom var ve bu tablolarda farklı resim adresleri tanımlı ilgili tablolar ilişkilendirilerek yani bir satırda. 3-4 resim adresi ilişkilerdirilerek raporda göstermek istiyorum.

örneklerde 1 resim var ama 2-3 tane resim olan rapor örneği hiç görmedim


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.553
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
17/04/2018,23:02
Sn. burhanb,

Raporda resimi gösterebilmek için, Detay kısmının print olayında iken yazdırılacak resmin tam adını rapordaki resim nesnesine atıyoruz.
Böylece rapor hazırlanırken resimler raporun içine ilave edilmiş oluyor.

Kod:
Private Sub Detail_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)
    Me.Resim1.Picture = Me.txtResim
End Sub

Ekteki dosyadaki "Rapor_Resim" adlı raporu inceleyebilirsiniz.

Toplu Resim Görüntüleme ve yazdırma için aşağıdaki konuyu inceyebilirsiniz.

Toplu Resim Gösterimi


Ek Dosyalar
.rar   TopluResim_Seruz2.rar(Dosya Boyutu: 42,52 KB / İndirme Sayısı: 53)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

burhanb

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
103
06/11/2008
0
Eskişehir
IT
Ofis 2013 32 Bit
01/02/2018,09:14
arkadaşım teşekkürler.
senden ricam

tblResimEkle tablosuna txtResim - txtResim1 -txtResim2 - txtResim3 txtResim4 gibi alanalarını ekleyerek bir örnek gönderirsen çok sevinirim
5-6 ad. gibi farklı alanda tanımlı olmalı
yardımların için teşekkürler


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.553
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
17/04/2018,23:02
sn. burhanb,

örneği benim değil senin eklemen gerekiyor.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
(30/03/2010 09:48)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sn. burhanb,

örneği benim değil senin eklemen gerekiyor.

10806


Cevapla

emturker

- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.253
30/10/2008
781
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
16/04/2018,07:45
(30/03/2010 09:48)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sn. burhanb,

örneği benim değil senin eklemen gerekiyor.

HalayHalay


Application Engineer
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Hesaplanmış Alanları Tabloya Ekleme mesutyagmur 2 1.507 30/10/2013, 11:32 mesutyagmur
  ado ile sq ekleme silme güncelleme hız farkı aydın3838 0 1.095 20/05/2013, 17:35 aydın3838
  resim ekli dosyada "runtime 2200" hatası oceanblues 2 1.253 31/03/2013, 00:21 oceanblues
  veri tabanında ilişkili tablolarda kayıt ekleme sorunu sayko 1 1.610 20/03/2013, 00:08 raham
  Raporlara resim eklemek Vural Gural 5 1.517 26/03/2012, 17:25 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.