Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
28/04/2010 22:12
Konu Sahibi
stavuert
Yorumlar
5
Okunma
1682
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 159
 22
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,

Ekte göreceğiniz veritabanımda 1 sorgum 1 tablom ve her ikisininde ayrı ayrı formu var.

Öncelikle 1 sorgudaki veriler ile 1 tablodaki verileri aynı formda göstermek istedim.Bunun için ercansahin hocamın etiketno ile veri alma örneklerinden faydalanarak yapabildim.
Ancak örnektede göreceksiniz anaformu(tablo1) açtığınızda alttaki bölmedeki veriler hata veriyor.Ne zamanki etiketleri çektiğim diğer formu açıp ana formuda refresh yaparsam o zaman veriler doğru oluyor.

Soru: İkinci form sayfasını açmadan ve anaformu refresh yapmadan olmazmı?

Belki biraz karışık anlattım en iyisi siz örneğime bakın Img-grin



.rar   VT1.rar(Dosya Boyutu: 24,6 KB / İndirme Sayısı: 7)

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Böyle olmasını mı istediniz acaba?



.rar   VT1_son_2010-04-28.rar(Dosya Boyutu: 24,72 KB / İndirme Sayısı: 27)

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,02:30
Çözüldü 
=NZ(DSum("[Toplam Zaman]";"Sorgu1");0)
şeklinde deneyin diğerlerinide böyle değiştirip deneyin
pardon ercan hoca bizden önrce davranmış tabi genç ve atik adam ,nede olsa Lol



Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 159
 22
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ercan hocam tam olarak istediğim buydu evet.Altform eklemem gerekiyormuş öyle değilmi?



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Yani bu örnekte öyle, ancak bunun değişik yöntemleride var. Celoy hocanın bahsettiği üzere..
Celoyce hocam, sonunda kabul ettin sanırım ihtiyar olduğunu.Img-grinImg-grin



Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 159
 22
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Valla ne diyim ikinizede tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Celoy hocam sizinkini şimdi denedim oda tam olarak istediğim Img-grin

İkisinide kullanabilirim artık.İkisinide öğrendim sayenizde

Sağolun..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Hazır Satış Database De Müşteri Listesi -Form Bağlantı Problemi Erkan7450 2 90 16/11/2018, 18:05
Son Yorum: Erkan7450
Çözüldü Ekleme Sorgusu Problemi notrino 6 161 31/10/2018, 18:34
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Nz0 Problemi notrino 3 140 23/10/2018, 14:40
Son Yorum: Allback
Çözüldü Dosya Yolu Problemi notrino 2 148 03/10/2018, 20:26
Son Yorum: notrino
Çözüldü Zengin Metin Problemi notrino 3 131 28/09/2018, 14:57
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.