Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
28/04/2010 22:12
Konu Sahibi
stavuert
Yorumlar
5
Okunma
1718
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 22
 159
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,

Ekte göreceğiniz veritabanımda 1 sorgum 1 tablom ve her ikisininde ayrı ayrı formu var.

Öncelikle 1 sorgudaki veriler ile 1 tablodaki verileri aynı formda göstermek istedim.Bunun için ercansahin hocamın etiketno ile veri alma örneklerinden faydalanarak yapabildim.
Ancak örnektede göreceksiniz anaformu(tablo1) açtığınızda alttaki bölmedeki veriler hata veriyor.Ne zamanki etiketleri çektiğim diğer formu açıp ana formuda refresh yaparsam o zaman veriler doğru oluyor.

Soru: İkinci form sayfasını açmadan ve anaformu refresh yapmadan olmazmı?

Belki biraz karışık anlattım en iyisi siz örneğime bakın Img-grin



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.755
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:01
Çözüldü 
Böyle olmasını mı istediniz acaba?



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 71
 3.194
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
=NZ(DSum("[Toplam Zaman]";"Sorgu1");0)
şeklinde deneyin diğerlerinide böyle değiştirip deneyin
pardon ercan hoca bizden önrce davranmış tabi genç ve atik adam ,nede olsa Lol



Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 22
 159
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ercan hocam tam olarak istediğim buydu evet.Altform eklemem gerekiyormuş öyle değilmi?



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.755
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:01
Çözüldü 
Yani bu örnekte öyle, ancak bunun değişik yöntemleride var. Celoy hocanın bahsettiği üzere..
Celoyce hocam, sonunda kabul ettin sanırım ihtiyar olduğunu.Img-grinImg-grin



Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 22
 159
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Valla ne diyim ikinizede tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Celoy hocam sizinkini şimdi denedim oda tam olarak istediğim Img-grin

İkisinide kullanabilirim artık.İkisinide öğrendim sayenizde

Sağolun..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Toplu Ekleme Ara Değer Problemi hbal09 4 166 26/12/2018, 14:50
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Access Hazır Satış Database De Müşteri Listesi -Form Bağlantı Problemi Erkan7450 2 163 16/11/2018, 18:05
Son Yorum: Erkan7450
Çözüldü Ekleme Sorgusu Problemi notrino 6 271 31/10/2018, 18:34
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Nz0 Problemi notrino 3 218 23/10/2018, 14:40
Son Yorum: Allback
Çözüldü Dosya Yolu Problemi notrino 2 213 03/10/2018, 20:26
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.