Refresh Problemi
Tarih
28/04/2010 22:12
Konu Sahibi
stavuert
Yorumlar
5
Okunma
1318
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,

Ekte göreceğiniz veritabanımda 1 sorgum 1 tablom ve her ikisininde ayrı ayrı formu var.

Öncelikle 1 sorgudaki veriler ile 1 tablodaki verileri aynı formda göstermek istedim.Bunun için ercansahin hocamın etiketno ile veri alma örneklerinden faydalanarak yapabildim.
Ancak örnektede göreceksiniz anaformu(tablo1) açtığınızda alttaki bölmedeki veriler hata veriyor.Ne zamanki etiketleri çektiğim diğer formu açıp ana formuda refresh yaparsam o zaman veriler doğru oluyor.

Soru: İkinci form sayfasını açmadan ve anaformu refresh yapmadan olmazmı?

Belki biraz karışık anlattım en iyisi siz örneğime bakın Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   VT1.rar (Dosya Boyutu: 24,6 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Böyle olmasını mı istediniz acaba?


Ek Dosyalar
.rar   VT1_son_2010-04-28.rar (Dosya Boyutu: 24,72 KB / İndirme Sayısı: 25)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.908
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
=NZ(DSum("[Toplam Zaman]";"Sorgu1");0)
şeklinde deneyin diğerlerinide böyle değiştirip deneyin
pardon ercan hoca bizden önrce davranmış tabi genç ve atik adam ,nede olsa Lol
Cevapla

stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ercan hocam tam olarak istediğim buydu evet.Altform eklemem gerekiyormuş öyle değilmi?
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Yani bu örnekte öyle, ancak bunun değişik yöntemleride var. Celoy hocanın bahsettiği üzere..
Celoyce hocam, sonunda kabul ettin sanırım ihtiyar olduğunu.Img-grinImg-grin
Cevapla

stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Valla ne diyim ikinizede tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Celoy hocam sizinkini şimdi denedim oda tam olarak istediğim Img-grin

İkisinide kullanabilirim artık.İkisinide öğrendim sayenizde

Sağolun..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Sad İki Tarih Arası Sorgu Problemi AloneX 13 213 Dün, 11:14 ozanakkaya
  Alt Formdaki Verileri Sıralama Problemi hbal09 4 95 27/03/2017, 11:22 atoz112
  Sorguya Kriter Ekleme Problemi estapan 4 226 04/03/2017, 10:06 estapan
  64 Bit Ofiste MouseHook, MouseWheel Problemi zzr 4 126 18/02/2017, 09:48 zzr
  #Hata ve #Boyut! Problemi kadirdursun 8 261 11/01/2017, 12:29 kadirdursun


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status