RecorSource kullanımı
Tarih
08/09/2011 15:21
Konu Sahibi
estapan
Yorumlar
10
Okunma
1792
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
244
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
Bugün,00:39
Çözüldü 
Selam.

RecordSource komutuyla Liste19 adlı liste kutusunun kayıt kaynağını değiştirmek istiyorum.

Me.RecordSource.Liste19 = "AlısfaturaArama" şeklinde yazıyorum. hata veriyor. Acaba doğru kod nasıl olmalı.
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
RowSource ile kayıt için Sql cümlenizi yazın sonra Require ile listeyi güncelleyin.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
244
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
Bugün,00:39
Çözüldü 
Sn alpeki,

Bu kadar hızlı cevabınız için teşekkürler. Sql komutu yerine direk sorgunun adını yazsak örnekteki gibi ="AlisFaturaArama" olmazmı acaba
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
O sorguda Sql den oluşyor değil mi? Img-grin Sql Görünümüne geçip kodları oradan alabilirsiniz. Böylelikle fazladan bir nesneye daha ihtiyacınız olmaz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
244
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
Bugün,00:39
Çözüldü 
ama sorguda süzgeçler var acaba onlar pröblem olmazmı
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örnek dosyanızı eklerseniz daha net konuşabiliriz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 412 22/04/2017, 19:51 atoz112
  tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 193 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
  Msgbox Kullanımı hknct 2 68 13/03/2017, 21:56 hknct
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 164 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 693 02/12/2016, 17:11 siyahca


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status