Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
17/12/2010 16:23
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
5
Okunma
2566
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar, benim "rapor_arama" adında bir raporum olsun. bu raporun bir butona tıkladığımda yenilenmesini istiyorum. refresh kullanacağımı biliyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. yani bunun kodu nasıl yazılır. bir türlü yapmadım. teşekkür ederim..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,00:29
Çözüldü 
Örnek eklermisiniz.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Rapordan anlamam ancak Me.Requery komutu ile yenileme yapabilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 03/12/2018,16:34
Çözüldü 
"refresh" komutu visual basic de kullanılıyor
data1.Recordset.Refresh gibi
Access karşılığı Syn Alpekinin yazdığı gibi "requery"


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(17/12/2010 16:26)horozufuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örnek eklermisiniz.

https://www.accesstr.net/konu-accessi-gi...luyor.html
örnek bu konunun örneği.. sorunda bu konuda yazıyor zaten. eğer raporu yenilersem düzelir diye düşünüyorum. teşekkürler..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar , evet Me.Requery yapınca yeniliyor ama benim istediğim hata düzelmiyor. düzelir diye düşünmüştüm ama olmadı.teşekkür ederim ilginize. bahsettiğim hata burada ;
https://www.accesstr.net/konu-accessi-gi...luyor.html


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporu Önizleme İçin Yazılacak Vba Kodu Nedir. Oğuz Türkyılmaz 2 70 15/11/2018, 17:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Vba Kodu Yazarken Ctrl+aratuşu İle Açılan Açılan Kutu Menüsünde Hata. Oğuz Türkyılmaz 5 83 15/11/2018, 17:08
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Açık Pdf Dosyasını Kapatma Vba Kodu ssdestek 3 104 15/11/2018, 15:58
Son Yorum: ssdestek
Çözüldü Escape Tuşu İle Baskı Önizleme Raporu Kapatamıyorum hbal09 5 95 12/11/2018, 17:09
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Vba Kodu Yada Makro olcay.akkaya 2 136 15/10/2018, 11:57
Son Yorum: olcay.akkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444