Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/12/2010 16:23
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
5
Okunma
2225
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

newindmuh

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar, benim "rapor_arama" adında bir raporum olsun. bu raporun bir butona tıkladığımda yenilenmesini istiyorum. refresh kullanacağımı biliyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. yani bunun kodu nasıl yazılır. bir türlü yapmadım. teşekkür ederim..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Örnek eklermisiniz.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Rapordan anlamam ancak Me.Requery komutu ile yenileme yapabilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Coskun0559

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.221
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/10/2017,11:43
Çözüldü 
"refresh" komutu visual basic de kullanılıyor
data1.Recordset.Refresh gibi
Access karşılığı Syn Alpekinin yazdığı gibi "requery"


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

newindmuh

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(17/12/2010, 16:26)horozufuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örnek eklermisiniz.


https://www.accesstr.net/konu-accessi-gi...luyor.html
örnek bu konunun örneği.. sorunda bu konuda yazıyor zaten. eğer raporu yenilersem düzelir diye düşünüyorum. teşekkürler..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

newindmuh

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar , evet Me.Requery yapınca yeniliyor ama benim istediğim hata düzelmiyor. düzelir diye düşünmüştüm ama olmadı.teşekkür ederim ilginize. bahsettiğim hata burada ;
https://www.accesstr.net/konu-accessi-gi...luyor.html


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 149 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Formdaki Değerlere Göre Raporu Listeleme husem 7 253 01/10/2017, 21:44 ozanakkaya
Çözüldü Otomatik Yenileme serkan1985 6 360 27/07/2017, 00:49 serkan1985
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 1.075 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan
Çözüldü Aktifse Kodu Kullan... blue_wall 6 429 07/07/2017, 10:31 blue_wall

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.