Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/12/2010 16:23
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
5
Okunma
2385
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar, benim "rapor_arama" adında bir raporum olsun. bu raporun bir butona tıkladığımda yenilenmesini istiyorum. refresh kullanacağımı biliyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. yani bunun kodu nasıl yazılır. bir türlü yapmadım. teşekkür ederim..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
08/06/2018,23:40
Çözüldü 
Örnek eklermisiniz.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Rapordan anlamam ancak Me.Requery komutu ile yenileme yapabilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
Uzman
CO.... ÇA....
1.221
02/11/2008
511
Tekirdağ
-
27/04/2018,18:35
Çözüldü 
"refresh" komutu visual basic de kullanılıyor
data1.Recordset.Refresh gibi
Access karşılığı Syn Alpekinin yazdığı gibi "requery"


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(17/12/2010, 16:26)horozufuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örnek eklermisiniz.

https://www.accesstr.net/konu-accessi-gi...luyor.html
örnek bu konunun örneği.. sorunda bu konuda yazıyor zaten. eğer raporu yenilersem düzelir diye düşünüyorum. teşekkürler..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar , evet Me.Requery yapınca yeniliyor ama benim istediğim hata düzelmiyor. düzelir diye düşünmüştüm ama olmadı.teşekkür ederim ilginize. bahsettiğim hata burada ;
https://www.accesstr.net/konu-accessi-gi...luyor.html


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü İç İçe Iff Kodu Sorunu mcaratash 4 97 09/05/2018, 12:13 mcaratash
Çözüldü Arama Kodu Fikri güler 3 213 09/04/2018, 19:55 Fikri güler
Çözüldü Raporu Formdaki Tarihe Göre Açma hegu 6 341 07/03/2018, 13:23 hegu
Çözüldü Yedekleme Sql Kodu oosmaner 1 90 04/03/2018, 18:55 ozanakkaya
Çözüldü Rapor Açmayı İptal Edilince Program Kitleniyor Ve Raporu Farklı Şekilde Açmak hegu 3 157 01/03/2018, 11:59 hegu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.