raporu kaydetme
Tarih
03/03/2010 08:55
Konu Sahibi
kesoka
Yorumlar
4
Okunma
1200
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
kesoka
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
12/05/2017,17:50
Çözüldü 
merabalar sormak istediğim bi husus var. accesde yaptığımız kişi kayıtlarını raporla alıyorum. sonra o raporu worde aktarıp ordanda farklı kaydet diyip yeniden isip verip kaydediyorum. bu işin daha kısa bir yolu varmıdır. çünki günde 10 15 rapor alıyorum en az. her defasında worde aktarıp ordandda farklı kaydetmek can sıkıcı oluyor. bi buton yada farklı kısa bir yol varsa paylaşırsanız sevinrim . teşekkürler
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
access to world
bu konuyu inceleyin.sayfa 2 mesaj 8 deki örnek işinizi görecektir.
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sn kesoka, Nurullah_Serdar hocamın belirttiği örnek aslında ideal olanı.. Bunun yanısıra mdb dosyanız içerisinde kullandığınız formun bağlı olduğu tabloyu veri kaynağı olarak kullanabilir ve Word içerisindeki Adres Mektup Birleştirme özelliğinden yararlanabilirsiniz.

resim

resim

resim

Bu işlemi gerçekleştirmeden önce eğer mdb uygulamanızda bir sorgu oluşturur ve sorgunun ölçütünü forma bağlarsanız ve word için veri kaynağındaki bu sorguyu seçerseniz, tablonuzdaki tüm kayıtları aktarmaktansa istedğiniz kayıtları aktarabilirsiniz.

Son olarak oluşturduğunuz forma ekleyeceğiniz bir düğme ile oluşturduğunuz bu belgeyi açtırmalısınız. Kolay gelsin
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn kesoka'nın durum hakkında geri dönüş yapmasını bekliyoruz..
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sn kesoka'da geçerken uğrayanlandan sanırım. Canı sağolsun. Cevap vermesini bekleriz, ne yapalım.Img-grin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Raporlamasını Pdf Olarak Kaydetme adaletinsesi 4 114 13/05/2017, 12:25 atoz112
  Raporu formun üzerinde kalıcı tutma pelitt 6 144 28/04/2017, 20:09 atoz112
  Raporu Pdf Olarak Kayıt etmek m_demir 10 535 21/04/2017, 23:46 atoz112
  Onay Kutusu Değerlerini Tabloya Kaydetme Allback 10 184 19/04/2017, 08:06 Allback
  Onay Kutusu Değerlerini Metin Olarak Kaydetme murat dikme 2 119 27/02/2017, 09:35 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status