Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2010 08:55
Konu Sahibi
kesoka
Yorumlar
4
Okunma
1491
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kesoka

Aktif Üye
 35
 267
 56
 28/02/2009
20
 Denizli
 
 Ofis 2003
 23/07/2018,10:36
Çözüldü 
merabalar sormak istediğim bi husus var. accesde yaptığımız kişi kayıtlarını raporla alıyorum. sonra o raporu worde aktarıp ordanda farklı kaydet diyip yeniden isip verip kaydediyorum. bu işin daha kısa bir yolu varmıdır. çünki günde 10 15 rapor alıyorum en az. her defasında worde aktarıp ordandda farklı kaydetmek can sıkıcı oluyor. bi buton yada farklı kısa bir yol varsa paylaşırsanız sevinrim . teşekkürler



Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
 37
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
access to world
bu konuyu inceleyin.sayfa 2 mesaj 8 deki örnek işinizi görecektir.


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn kesoka, Nurullah_Serdar hocamın belirttiği örnek aslında ideal olanı.. Bunun yanısıra mdb dosyanız içerisinde kullandığınız formun bağlı olduğu tabloyu veri kaynağı olarak kullanabilir ve Word içerisindeki Adres Mektup Birleştirme özelliğinden yararlanabilirsiniz.

[Resim: adszca.jpg]

[Resim: adsz1qu.jpg]

[Resim: adsz2gz.jpg]

Bu işlemi gerçekleştirmeden önce eğer mdb uygulamanızda bir sorgu oluşturur ve sorgunun ölçütünü forma bağlarsanız ve word için veri kaynağındaki bu sorguyu seçerseniz, tablonuzdaki tüm kayıtları aktarmaktansa istedğiniz kayıtları aktarabilirsiniz.

Son olarak oluşturduğunuz forma ekleyeceğiniz bir düğme ile oluşturduğunuz bu belgeyi açtırmalısınız. Kolay gelsin



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn kesoka'nın durum hakkında geri dönüş yapmasını bekliyoruz..



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn kesoka'da geçerken uğrayanlandan sanırım. Canı sağolsun. Cevap vermesini bekleriz, ne yapalım.Img-grin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Altform'da Kaydetme İşlemi Öncesi Satır Numarası Değişiyor. Oğuz Türkyılmaz 6 132 30/11/2018, 17:35
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Raporu Önizleme İçin Yazılacak Vba Kodu Nedir. Oğuz Türkyılmaz 2 77 15/11/2018, 17:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Escape Tuşu İle Baskı Önizleme Raporu Kapatamıyorum hbal09 5 99 12/11/2018, 17:09
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Otomatik Kaydetme Ve Pasif Yapma Sorunu hey 5 350 15/09/2018, 09:06
Son Yorum: hey
Çözüldü Sorgu'yu Veri Tabanına Kaydetme firtina 4 322 17/05/2018, 19:11
Son Yorum: firtina

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.