Raporu formdan gelen kritere göre yazdırma
Tarih
29/05/2010 00:52
Konu Sahibi
badboy627
Yorumlar
7
Okunma
2322
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Merhabalar,

bir emlakçı veritabanı oluşturdum ve MulkAramaGelismis adlı arama formunda belli kriterlere uygun evleri listbox'ta listeliyorum istediğim şu ki rapor al butonuna basınca listboxda ki filtrelenmiş mülkleri raporda görüntülemek istiyorum mesela listbox da 5 ev kaldıysa bunları raporda görüntülemek istiyorum...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   emlakcidb.rar (Dosya Boyutu: 66,63 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yalnız niye yapamadınız onu anlamadım.Çünki işin büyük bölümünü zaten halletmişsiniz.

Dediğiniz şekilde listedeki verilerinizi rapora veriyor...


Ek Dosyalar
.rar   emlakcidb.rar (Dosya Boyutu: 88,1 KB / İndirme Sayısı: 53)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Sn badboy627, sorununuzu çözebildiniz mi? Geri dönüş yapmanızı bekliyoruz.
Cevapla

badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sn. Puletin,

ben rapor almanın tam mantığını çözememiştim orada ben listedeki filtrelenmiş bilgileri göndermek için ölçütü de yollamam gerektiğini düşünüyordum ama örneği inceledim gayet de kolaymış.

sorun çözüldü,
teşekkürler...
aslında bir sorum daha vardı forma bir buton ekleyip açılan kutulardaki seçilen ögeleri temizlemek istiyorum. Böylelikler aşağıdaki liste de güncellenmiş olsun istiyorum ama bu şekilde kodla yapınca çalışmıyor ama kendim açılan kutudaki seçili veriyi silersem orayı boş gibi görüp aşağıdaki listeyi güncelliyor.

Şöyle bir kodum var ,

Private Sub btnTemizle_Click()
Me.cmbSemt= " "
Me.lstarama.Requery
End Sub

acaba

combobox.seleceteditem= none diye birşey var mı?
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
21/02/2017,06:29
Çözüldü 
Sn Puletin Hocam eline sağlık. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

badboy627
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
aslında bir sorum daha vardı forma bir buton ekleyip açılan kutulardaki seçilen ögeleri temizlemek istiyorum. Böylelikler aşağıdaki liste de güncellenmiş olsun istiyorum ama bu şekilde kodla yapınca çalışmıyor ama kendim açılan kutudaki seçili veriyi silersem orayı boş gibi görüp aşağıdaki listeyi güncelliyor.

Şöyle bir kodum var ,

Private Sub btnTemizle_Click()
Me.cmbSemt= " "
Me.lstarama.Requery
End Sub

acaba

combobox.seleceteditem= none diye birşey var mı?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kriterlere Göre Toplu Mail Gönderme estapan 2 64 26/02/2017, 11:08 estapan
  Metin Denetimindeki ifadeye göre değer getirme Tolga Dursun 11 200 25/02/2017, 14:29 ozanakkaya
  Teklifte Secilenler Listesindeki Eklenenlerin Toplamlarını 3 cü Listede Yazdırma haziran4 16 155 25/02/2017, 08:49 haziran4
  Açılır Kutu Da Seçilen İçeriğin Adını Başka Listeye Yazdırma Nasıl Olmalı haziran4 6 59 23/02/2017, 13:08 haziran4
  Formdan Excelle Veri Aktarma 1453asi 4 60 22/02/2017, 16:40 1453asi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya