Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/05/2010 00:52
Konu Sahibi
badboy627
Yorumlar
7
Okunma
2670
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

badboy627

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Merhabalar,

bir emlakçı veritabanı oluşturdum ve MulkAramaGelismis adlı arama formunda belli kriterlere uygun evleri listbox'ta listeliyorum istediğim şu ki rapor al butonuna basınca listboxda ki filtrelenmiş mülkleri raporda görüntülemek istiyorum mesela listbox da 5 ev kaldıysa bunları raporda görüntülemek istiyorum...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   emlakcidb.rar (Dosya Boyutu: 66,63 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
yalnız niye yapamadınız onu anlamadım.Çünki işin büyük bölümünü zaten halletmişsiniz.

Dediğiniz şekilde listedeki verilerinizi rapora veriyor...


Ek Dosyalar
.rar   emlakcidb.rar (Dosya Boyutu: 88,1 KB / İndirme Sayısı: 53)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sn badboy627, sorununuzu çözebildiniz mi? Geri dönüş yapmanızı bekliyoruz.


Cevapla

badboy627

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sn. Puletin,

ben rapor almanın tam mantığını çözememiştim orada ben listedeki filtrelenmiş bilgileri göndermek için ölçütü de yollamam gerektiğini düşünüyordum ama örneği inceledim gayet de kolaymış.

sorun çözüldü,
teşekkürler...
aslında bir sorum daha vardı forma bir buton ekleyip açılan kutulardaki seçilen ögeleri temizlemek istiyorum. Böylelikler aşağıdaki liste de güncellenmiş olsun istiyorum ama bu şekilde kodla yapınca çalışmıyor ama kendim açılan kutudaki seçili veriyi silersem orayı boş gibi görüp aşağıdaki listeyi güncelliyor.

Şöyle bir kodum var ,

Private Sub btnTemizle_Click()
Me.cmbSemt= " "
Me.lstarama.Requery
End Sub

acaba

combobox.seleceteditem= none diye birşey var mı?


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
17/10/2017,22:38
Çözüldü 
Sn Puletin Hocam eline sağlık. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

badboy627

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
6
16/04/2010
-
Ofis 2007
13/05/2011,16:13
Çözüldü 
aslında bir sorum daha vardı forma bir buton ekleyip açılan kutulardaki seçilen ögeleri temizlemek istiyorum. Böylelikler aşağıdaki liste de güncellenmiş olsun istiyorum ama bu şekilde kodla yapınca çalışmıyor ama kendim açılan kutudaki seçili veriyi silersem orayı boş gibi görüp aşağıdaki listeyi güncelliyor.

Şöyle bir kodum var ,

Private Sub btnTemizle_Click()
Me.cmbSemt= " "
Me.lstarama.Requery
End Sub

acaba

combobox.seleceteditem= none diye birşey var mı?


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Değerlere Göre Raporu Listeleme husem 7 245 01/10/2017, 21:44 ozanakkaya
Çözüldü Ana Formdayken Bir Alt Formdan Diğer Alt Formun Düğmesine Tıklama Olayı sertac76 4 128 20/09/2017, 10:36 sertac76
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 154 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 159 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Üst Formdan Alt Forma Veri Aktarma teo81a 2 158 21/08/2017, 08:45 teo81a

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.