Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/01/2010 21:04
Konu Sahibi
kanlitoprak
Yorumlar
13
Okunma
3943
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kanlitoprak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
09/10/2017,22:42
Çözüldü 
[attachment=6193]yaptığım bir program da raporlamada takıldığım konuyu
ekte küçük bir veritabanı ayarlayarak anlattım.bunu yapabilmek için çok uğraştım ama olmadı
programda bana aşagıdaki gibi rapor vermesini istiyorum

AYLAR BELGE CİNSİ
YAKALAMA EMRİ YOKLAMA KAÇAĞI BAKAYA
OCAK 1 5 4
ŞUBAT 3 3 3
MART 0 3 3
NİSAN 3 4 4
MAYIS 2 0 0


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Ben tablo yapınızı ve formunuzu biraz değiştirdim. GİRİŞ formundaki Rapor Önizlemeyi bir gözden geçirirmisiniz? Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   suçlu takip.rar (Dosya Boyutu: 27,76 KB / İndirme Sayısı: 50)
Cevapla

kanlitoprak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
09/10/2017,22:42
Çözüldü 
sayın ercansahin33
çok teşekkür ederim on numarasınız mantığı biraz anladım ama açarsanız sevinirİM birde bu sorguya mart 2009 ayı olanları sorgula diye bir parametre yazmak istiyorum ama son rapor çalışmıyor


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Estağfurullah..Benim anladığım kadarıyla, siz şahısları ayrı tabloda, yakalanmaları ile ilgili bilgileri ayrı tabloda tutmak istemişsiniz. Ancak buna gerek yok. Yakalanan şahsın kimlik bilgileri ile yakalanma tarihi vb. bilgileri aynı tabloda tutabilirsiniz. Örnekte olduğu gibi. Gerekmedikçe tabloları ayırmanızın bir anlamı olmaz. Bunu klasik örnek İl-İlçe-Köy ile açıklamak lazım. Hani Bir ilin birden fazla ilçesi ve ilçenin de birden fazla köyü vardır ya.. İşte o zaman tabloları ayırarak ilişkilendirme kullanmak fayda getirir. Sanırım açılmasını istediğiniz konu buydu. Yanlış anladıysam tekrar iletin. Biz açıklayamazsak hocalar zaten gerekeni yaparlar sanırım. Saygılarımla


Cevapla

kanlitoprak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
09/10/2017,22:42
Çözüldü 
Herşey çok güzel ama yakalandığı tarihine 01.01.2010 VE 01.01.2009 yazdığımda RAPORDA OCAK 2009 yazan yerin hemen üstünde OCAK 2010 da görünüyor ben bir parametre koyup bunu ayırmaya çalıştım ama raporda bunu göstermedi daha doğrusu rapor açmadı yardımlarınız için teşekkür..


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sn. kanlitoprak, mesaj 3 deki eklentiyi değiştirdim. Tekrar bakarmısınız. Sonucu bildirirseniz sevinirim. Saygılarımla


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Değerlere Göre Raporu Listeleme husem 7 252 01/10/2017, 21:44 ozanakkaya
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.505 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 156 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 163 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Sorgu Kriteri metin02 3 216 21/08/2017, 00:11 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.