Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/01/2010 21:04
Konu Sahibi
kanlitoprak
Yorumlar
13
Okunma
4101
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kanlitoprak

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
09/10/2017,22:42
Çözüldü 
[attachment=6193]yaptığım bir program da raporlamada takıldığım konuyu
ekte küçük bir veritabanı ayarlayarak anlattım.bunu yapabilmek için çok uğraştım ama olmadı
programda bana aşagıdaki gibi rapor vermesini istiyorum

AYLAR BELGE CİNSİ
YAKALAMA EMRİ YOKLAMA KAÇAĞI BAKAYA
OCAK 1 5 4
ŞUBAT 3 3 3
MART 0 3 3
NİSAN 3 4 4
MAYIS 2 0 0



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Ben tablo yapınızı ve formunuzu biraz değiştirdim. GİRİŞ formundaki Rapor Önizlemeyi bir gözden geçirirmisiniz? Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   suçlu takip.rar(Dosya Boyutu: 27,76 KB / İndirme Sayısı: 50)

Kullanici Avatari

kanlitoprak

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
09/10/2017,22:42
Çözüldü 
sayın ercansahin33
çok teşekkür ederim on numarasınız mantığı biraz anladım ama açarsanız sevinirİM birde bu sorguya mart 2009 ayı olanları sorgula diye bir parametre yazmak istiyorum ama son rapor çalışmıyor



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Estağfurullah..Benim anladığım kadarıyla, siz şahısları ayrı tabloda, yakalanmaları ile ilgili bilgileri ayrı tabloda tutmak istemişsiniz. Ancak buna gerek yok. Yakalanan şahsın kimlik bilgileri ile yakalanma tarihi vb. bilgileri aynı tabloda tutabilirsiniz. Örnekte olduğu gibi. Gerekmedikçe tabloları ayırmanızın bir anlamı olmaz. Bunu klasik örnek İl-İlçe-Köy ile açıklamak lazım. Hani Bir ilin birden fazla ilçesi ve ilçenin de birden fazla köyü vardır ya.. İşte o zaman tabloları ayırarak ilişkilendirme kullanmak fayda getirir. Sanırım açılmasını istediğiniz konu buydu. Yanlış anladıysam tekrar iletin. Biz açıklayamazsak hocalar zaten gerekeni yaparlar sanırım. Saygılarımla



Kullanici Avatari

kanlitoprak

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
09/10/2017,22:42
Çözüldü 
Herşey çok güzel ama yakalandığı tarihine 01.01.2010 VE 01.01.2009 yazdığımda RAPORDA OCAK 2009 yazan yerin hemen üstünde OCAK 2010 da görünüyor ben bir parametre koyup bunu ayırmaya çalıştım ama raporda bunu göstermedi daha doğrusu rapor açmadı yardımlarınız için teşekkür..



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn. kanlitoprak, mesaj 3 deki eklentiyi değiştirdim. Tekrar bakarmısınız. Sonucu bildirirseniz sevinirim. Saygılarımla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporlarda Verileri Göstermek m_demir 4 62 19/07/2018, 11:19
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Id Numarasına Göre Toplamak m_demir 16 423 09/07/2018, 23:18
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 190 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Text İçindeki Dataya Göre Combobox Secilmesi sidd 4 112 03/07/2018, 15:45
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Tablodaki Veriye Göre Numaratör barcins 4 147 03/07/2018, 10:42
Son Yorum: barcins

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.