Raporlamada iki tarih arası değerleri alt bilgide toplama
Tarih
12/06/2012 13:17
Konu Sahibi
mersenim
Yorumlar
2
Okunma
1817
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mersenim
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
26/03/2015,09:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İyi günler,

Oluşturduğum raporda, tarihler arası sorgulama yaparak, "Dolar", "Euro", "TL" datalarını, raporun altında ayrı ayrı toplatmak istiyorum. Yapılmış farklı uygulamaları 2 gündür inceliyorum, fakat kendi çalışmama uyarlayamadım. Nerede hata yapıyorum çözemedim.

İlginiz için teşekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   calisma.rar (Dosya Boyutu: 1,36 MB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
Toplam aldıracağınız alanlar sayfa altbilgisinde değil rapor altbilgisinde olmalı
formülünüz ise;

Visual Basic Code
=Topla([dolar])
=Topla([euro])
=Topla([tl])

şeklinde olmalı.
Kolay Gelsin.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

mersenim
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
26/03/2015,09:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sağolun 2 günlük baş ağrıma ilaç oldunuz.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  İki Tarih Arası Sorgu Ve Toplama kadirba72 14 216 Dün, 15:42 kadirba72
Çözüldü iki tarih arası sorgulama ilgincbiri 13 11.019 16/02/2017, 22:07 ozanakkaya
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 45 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Formda ilk tarih ve son tarih girildiğide de veri listelensin haziran4 2 34 09/02/2017, 10:57 haziran4
  DLookup - DCount komutlarında tarih formatı hakında (Runtime 3075) Andruil 9 264 05/02/2017, 23:38 Andruil


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya