Raporlamada iki tarih arası değerleri alt bilgide toplama
Tarih
12/06/2012 13:17
Konu Sahibi
mersenim
Yorumlar
2
Okunma
1847
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
mersenim
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
08/03/2017,23:24
Çözüldü 
İyi günler,

Oluşturduğum raporda, tarihler arası sorgulama yaparak, "Dolar", "Euro", "TL" datalarını, raporun altında ayrı ayrı toplatmak istiyorum. Yapılmış farklı uygulamaları 2 gündür inceliyorum, fakat kendi çalışmama uyarlayamadım. Nerede hata yapıyorum çözemedim.

İlginiz için teşekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   calisma.rar (Dosya Boyutu: 1,36 MB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,02:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Toplam aldıracağınız alanlar sayfa altbilgisinde değil rapor altbilgisinde olmalı
formülünüz ise;

Visual Basic Code
=Topla([dolar])
=Topla([euro])
=Topla([tl])

şeklinde olmalı.
Kolay Gelsin.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

mersenim
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
08/03/2017,23:24
Çözüldü 
Sağolun 2 günlük baş ağrıma ilaç oldunuz.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Akıllı Pc Toplama Rehberi mharman 2 71 19/05/2017, 06:02 ozanakkaya
  Faklı Değerleri Sayma Hk. serkan1985 3 68 17/05/2017, 14:06 serkan1985
  Tablolar Arası Aktarma Sorunu kübrashn 6 111 12/05/2017, 15:22 kübrashn
  Şarta Bağlı Tarih Atma kübrashn 4 69 04/05/2017, 18:13 kübrashn
  Tarih Kriterine Göre En Yüksek Değer ALTANs 9 161 26/04/2017, 15:36 ALTANs


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status