Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
12/06/2012 13:17
Konu Sahibi
mersenim
Yorumlar
2
Okunma
1963
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

mersenim

Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
12/09/2017,23:24
Çözüldü 
İyi günler,

Oluşturduğum raporda, tarihler arası sorgulama yaparak, "Dolar", "Euro", "TL" datalarını, raporun altında ayrı ayrı toplatmak istiyorum. Yapılmış farklı uygulamaları 2 gündür inceliyorum, fakat kendi çalışmama uyarlayamadım. Nerede hata yapıyorum çözemedim.

İlginiz için teşekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   calisma.rar (Dosya Boyutu: 1,36 MB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
18/09/2017,01:08
Çözüldü 
Toplam aldıracağınız alanlar sayfa altbilgisinde değil rapor altbilgisinde olmalı
formülünüz ise;

Visual Basic Code
=Topla([dolar])
=Topla([euro])
=Topla([tl])

şeklinde olmalı.
Kolay Gelsin.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

mersenim

Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
25/01/2011
0
Bolu
Ofis 2003
12/09/2017,23:24
Çözüldü 
Sağolun 2 günlük baş ağrıma ilaç oldunuz.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Farklı Tablolar Arası Tarih Kriterli İşlemler ALTANs 3 281 25/07/2017, 16:08 ALTANs
Çözüldü Excelden Alınan Tarih Ve Sayı Verisinin Düzeltilmesi kadirdursun 3 272 23/07/2017, 21:38 kadirdursun
Çözüldü Kayıt Tarihini Farklı Gününe Göre Artı Tarih Getirme U.ALTUN 4 315 10/07/2017, 11:59 U.ALTUN
Çözüldü Access Sorguda Toplama İşlemi onrask 6 385 16/06/2017, 18:13 ozanakkaya
Çözüldü Formda Farklı Tablolardan Toplama İşlemi Yapmak ALTANs 5 406 01/06/2017, 17:12 ALTANs

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.