Raporlama Sorunu
Tarih
07/03/2011 14:30
Konu Sahibi
ahval
Yorumlar
11
Okunma
2834
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ahval
Üye
Kullanici Avatari
Üye
18
5
23/01/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
26/03/2011,14:53
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba,

Arkadaşlar ekteki resimde gördüğünüz gibi verileri işleyebileceğim Access uygulamasına ihtiyacım var. firma bunu benden istedi.Sizlerden yardım rica ediyorum
ahval, 23-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ahval
Üye
Kullanici Avatari
Üye
18
5
23/01/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
26/03/2011,14:53
Çözüldü 
Arkadaslar İçerik kısmı;

Sıra no Ticari Durum Firma Adı Şube Adı Koku adı Cihaz ser.no firma Adresi firma sorumlu personel no ve buna bağlı bir kaç başlık adı altında bir listemele yapmak istiyorum.

resmi ekte gönderiyorum.

sizlerden yardım talep ediyorum.

resim

ahval, 23-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Böyle Bir Uygulama Yapabilmek İçin Öncelikle Tablo Oluşturmanız Gerekmektedir.Siz Tablonuzu Oluşturun,Daha Sonra Diğer Durumlara Bakalım.
Ben Örnek Olması Açısından Size Bir Kaç Tablonuzu Oluşturdum.Ancak İşinizin Tam Olarak Durumunu Bilmediğimden Yanlışlıklar Olabilir.Siz Kontrol Edin ve İhtiyaçlarınıza Göre Düzenlemenizi Yapın.


Ek Dosyalar
.rar   test_life.rar (Dosya Boyutu: 9,58 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla

ahval
Üye
Kullanici Avatari
Üye
18
5
23/01/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
26/03/2011,14:53
Çözüldü 
MERHABA,

ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

BEN GİRMEM GEREKEN MENÜLERİ GİRDİM.TASLAK OLARAK DA SİZE GÖNDERİYORUM.

TEKRAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.


Ek Dosyalar
.rar   test_life.rar (Dosya Boyutu: 21,34 KB / İndirme Sayısı: 2)
ahval, 23-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
frm_firma_bilgileri İsimli Tabloyu Benim Düzenlediğim Gibi İçerisinde Türkçe Karekter ve Boşluk Bırakmadan Düzenleyiniz.Aksi Takdirde Çok Fazla Sorunla Karşı Karşıya Kalırsınız.Ayrıca Tablo Oluştururken VeriTürü Otomatik Sayı Olan Bir Alan Mutlaka Ekleyiniz.Ayrıca Aşağıdaki Linki İnceleyiniz.
https://www.accesstr.net/konu-yapilmamas...talar.html
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Örneği İnceleyiniz.Ancak Örneği İncelerken Yapmak İstediğinize Uygunluğuna Değil İlk Önce Tablo Yapılarına,Veri Türlerine Bakınız.


Ek Dosyalar
.rar   test_life.rar (Dosya Boyutu: 25,47 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Exclamation Personel Seçimi seçim sorgusu sorunu borasngl 12 339 13/02/2017, 20:11 atoz112
  Güvenlik seviyesi sorunu ertans 5 167 03/02/2017, 14:51 atoz112
  Teknik Servis Programında Barkod Sorunu maboc 14 210 03/02/2017, 01:03 mehmetdemiral
  Resim_Ekle_ JPG ve JPEG sorunu hgsoftware 11 723 25/01/2017, 12:32 hgsoftware
  Üretim Süreç Takibi ve Raporlama Uygulaması Samet Çağlayan 4 214 12/01/2017, 13:03 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya