Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/12/2011 22:22
Konu Sahibi
hturkavci03
Yorumlar
10
Okunma
2761
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

hturkavci03

t
Aktif Üye
HÜ.... TÜ....
 46
 48
 10
 28/12/2010
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 07/09/2018,00:45
Çözüldü 
Aylık posta giderleri için hazırladığım bir dosyada rapor baskı önizlemede sorun yok ancak aldığım çıktıda toplam hanesi tam 2 katı çıkıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Dosyayı işyerinde kullandığım için de buraya getiremiyorum. Bu konuda bir fikri olan var mı? Raporun toplm kısmını raporaltbilgisine almıştım. Rapor kaç sayfa olursa olsun en son sayfada genel toplam alacak şekilde düzenlemiştim. Bu sorun oryata çıktığında toplam metin kutusunu sayfaaltbilgisine aldım. Sonuç değişmedi. İşin ilginç yanı baskı önizlemede hiçbirşey değişmezken yazıcıdan aldığım çıktıda olan değişiklik illüzyon gibi.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.263
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Raporu görmeden birşey söylemek güç. Gerçek veri içermeyen haliyle örnek uygulama ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 21/08/2018,03:06
Çözüldü 
(29/12/2011 22:22)hturkavci03 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşin ilginç yanı baskı önizlemede hiçbirşey değişmezken yazıcıdan aldığım çıktıda olan değişiklik illüzyon gibi.
Bu gerçekten ilginçmiş.Ekranda(baskı önizlemede) ne görüyorsan çıktıda o çıkar.Örneğinizi eklerseniz kontrol ederiz


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

hturkavci03

t
Aktif Üye
HÜ.... TÜ....
 46
 48
 10
 28/12/2010
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 07/09/2018,00:45
Çözüldü 
Bahsettiğim dosyayı ekledim. Bugün de en az 6-7 kez deneme yaptım. Visual kodlarda oynama yaparak adım adım ilerlemeye çalıştım ve her defasında çıktı önizlemeden farklıydı. Büyük ihtimal ben yapamıyorum çünkü Sql yazmayı biliyorum ancak visual maalesef hiç yok. Img-grin

Ek Dosyalar
PUL GİDERİ.rar(54.4 KB)



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.263
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
ilk denememde 72.000 olarak yazdırdı,

Rapora

Visual Basic Code
Private Sub SayfaÜstbilgisi_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)
  curTotal = 0
End Sub


kodunu ekleyip "PageTotal" metin kutusunun "Geçerli Toplam" özelliğini "Tümü Üzerinde" olarak değiştirince 36.000 olarak yazdırdı.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

hturkavci03

t
Aktif Üye
HÜ.... TÜ....
 46
 48
 10
 28/12/2010
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 07/09/2018,00:45
Çözüldü 
Söylediklerinizi yaptığımda sonuç 16.500 çıktı. Orjinal hali ile doğru olan 90.000 sonucu çıkıyor. Neyi yanlış yaptığımı anlamadım gitti.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablo Ve Sorguya Bağlı Rapordaki Alanlarda Geçersiz Denetim Kaynağı Hatası mmert06 4 181 25/06/2018, 12:03
Son Yorum: mmert06
Çözüldü sürekli formda etiket ve alanlar arasındaki boşluklar mmert06 4 147 22/06/2018, 00:57
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 179 28/05/2018, 17:16
Son Yorum: Mr.Midnight
Çözüldü Sürekli Form Çıktı Almak. m_demir 3 179 26/05/2018, 00:50
Son Yorum: m_demir
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 380 22/04/2018, 16:03
Son Yorum: dabanli

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.