Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/12/2011 22:22
Konu Sahibi
hturkavci03
Yorumlar
10
Okunma
2811
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

hturkavci03

Aktif Üye
HÜ.... TÜ....
 46
 48
 10
 28/12/2010
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 25/10/2018,11:11
Çözüldü 
Aylık posta giderleri için hazırladığım bir dosyada rapor baskı önizlemede sorun yok ancak aldığım çıktıda toplam hanesi tam 2 katı çıkıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Dosyayı işyerinde kullandığım için de buraya getiremiyorum. Bu konuda bir fikri olan var mı? Raporun toplm kısmını raporaltbilgisine almıştım. Rapor kaç sayfa olursa olsun en son sayfada genel toplam alacak şekilde düzenlemiştim. Bu sorun oryata çıktığında toplam metin kutusunu sayfaaltbilgisine aldım. Sonuç değişmedi. İşin ilginç yanı baskı önizlemede hiçbirşey değişmezken yazıcıdan aldığım çıktıda olan değişiklik illüzyon gibi.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.625
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:46
Çözüldü 
Raporu görmeden birşey söylemek güç. Gerçek veri içermeyen haliyle örnek uygulama ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 03/12/2018,16:34
Çözüldü 
(29/12/2011 22:22)hturkavci03 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşin ilginç yanı baskı önizlemede hiçbirşey değişmezken yazıcıdan aldığım çıktıda olan değişiklik illüzyon gibi.
Bu gerçekten ilginçmiş.Ekranda(baskı önizlemede) ne görüyorsan çıktıda o çıkar.Örneğinizi eklerseniz kontrol ederiz


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

hturkavci03

Aktif Üye
HÜ.... TÜ....
 46
 48
 10
 28/12/2010
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 25/10/2018,11:11
Çözüldü 
Bahsettiğim dosyayı ekledim. Bugün de en az 6-7 kez deneme yaptım. Visual kodlarda oynama yaparak adım adım ilerlemeye çalıştım ve her defasında çıktı önizlemeden farklıydı. Büyük ihtimal ben yapamıyorum çünkü Sql yazmayı biliyorum ancak visual maalesef hiç yok. Img-grin

Ek Dosyalar
PUL GİDERİ.rar(54.4 KB)



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.625
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:46
Çözüldü 
ilk denememde 72.000 olarak yazdırdı,

Rapora

Visual Basic Code
Private Sub SayfaÜstbilgisi_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)
  curTotal = 0
End Sub


kodunu ekleyip "PageTotal" metin kutusunun "Geçerli Toplam" özelliğini "Tümü Üzerinde" olarak değiştirince 36.000 olarak yazdırdı.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

hturkavci03

Aktif Üye
HÜ.... TÜ....
 46
 48
 10
 28/12/2010
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 25/10/2018,11:11
Çözüldü 
Söylediklerinizi yaptığımda sonuç 16.500 çıktı. Orjinal hali ile doğru olan 90.000 sonucu çıkıyor. Neyi yanlış yaptığımı anlamadım gitti.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Altformaltraporda Satır Sıra Numarası Verme Ve Genel Toplam Gösterme Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 12 166 30/11/2018, 15:54
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Koda Göre Toplam golf2000 11 193 18/11/2018, 17:37
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Sütun Altında Toplam Aldırmak... A_day 6 125 18/11/2018, 11:29
Son Yorum: A_day
Çözüldü Raporda Boş Veri Varsa Çıkmasın Ama Rapordaki Tablom Bozulmasın alimadam 7 244 02/11/2018, 23:48
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Metin İcerisinde Gecen İki Kelime Arasındaki Veriyi Bulmak accessdelisi 2 95 23/10/2018, 04:25
Son Yorum: accessdelisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.