Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/12/2009 14:33
Konu Sahibi
firdevs
Yorumlar
8
Okunma
3219
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Sayın hocalarım
Rapora eklenen alanda veri bazen 30 baze 100 karakter oluyor bazande boş oluyor.
bu alanı raporda veri miktarını sığdıracak şekilde nasıl ayarlarız?
Boş olduğu zaman da hiç yer işgal etmemeli.
Örnek uygulama ekleyemiyorum. Uygun ortamda değilim.Ozur[/b]

Ayrıca sorgudaki IIF lı evet hayır alanı hakkındaki soruma da cevap verebilirseniz memnun olurum.Img-grin
Herkese iyi çalışmalar.


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
4.440
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
08/07/2018,19:27
Çözüldü 
Sn Üstadlar bu sorunun cevabını ben de merakla bekliyorum. Sitemizde formlarda bu şekilde verinin büyüklüğüne kendisini ayarlayan bir örnek görmüştüm. şimdi tam hatırlayamadım.. Raporda da olursa harika olacak. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
rapordaki ilgili nesnenin büyüyebilir özelliğini evet yapın


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Onun boyutunu büyütmek sorun değil de, sonraki alanlar ne olacak asıl problem o Img-grin
Hepsini iteleme işlemine tabi tutarsak bu sefer taşma meydana gelir.

Örnek dosya formatı olmadan ne yapsak hatalı olur. Buna bağlı bir örneği ben yaptım diye htırlıyorum, hem de yanılmıyorsam 20-30 alan falan vardı....


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
bu uygulamaya bir bakın
byfaruktan alıntı


Ek Dosyalar
.rar   GrowBox_97-2003.rar(Dosya Boyutu: 14,93 KB / İndirme Sayısı: 78)
@benbendedeilem

Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Hocam ilginize teşekkür ederim.
Dosyayı açtım ama tablodan başkasını açmıyor.
"ifadede, tanımlanmamış "chr" ifadesi" şeklinde uyarı veriyor. ve açmıyor.


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Id Numarasına Göre Toplamak m_demir 16 420 09/07/2018, 23:18
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 189 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Tablodaki Veriye Göre Numaratör barcins 4 147 03/07/2018, 10:42
Son Yorum: barcins
  Çapraz Sorguda Tarih Kriterine Göre husem 2 122 29/06/2018, 06:19
Son Yorum: husem
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 102 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.