Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
firdevs
Tarih
08/12/2009 14:33
Konu Sahibi
firdevs
Yorumlar
8
Okunma
3410
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
firdevs

firdevs

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 296
 22/02/2009
46
 İzmir
 
 Ofis 2003
 12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Sayın hocalarım
Rapora eklenen alanda veri bazen 30 baze 100 karakter oluyor bazande boş oluyor.
bu alanı raporda veri miktarını sığdıracak şekilde nasıl ayarlarız?
Boş olduğu zaman da hiç yer işgal etmemeli.
Örnek uygulama ekleyemiyorum. Uygun ortamda değilim.Ozur[/b]

Ayrıca sorgudaki IIF lı evet hayır alanı hakkındaki soruma da cevap verebilirseniz memnun olurum.Img-grin
Herkese iyi çalışmalar.


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"

benremix

benremix

Onursal Üye
Ra.... So....
 52
 127
 4.443
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 21/04/2019,21:56
Çözüldü 
Sn Üstadlar bu sorunun cevabını ben de merakla bekliyorum. Sitemizde formlarda bu şekilde verinin büyüklüğüne kendisini ayarlayan bir örnek görmüştüm. şimdi tam hatırlayamadım.. Raporda da olursa harika olacak. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



accessman

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
rapordaki ilgili nesnenin büyüyebilir özelliğini evet yapın


@benbendedeilem

Bilgisayarcı

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 22/04/2019,15:45
Çözüldü 
Onun boyutunu büyütmek sorun değil de, sonraki alanlar ne olacak asıl problem o Img-grin
Hepsini iteleme işlemine tabi tutarsak bu sefer taşma meydana gelir.

Örnek dosya formatı olmadan ne yapsak hatalı olur. Buna bağlı bir örneği ben yaptım diye htırlıyorum, hem de yanılmıyorsam 20-30 alan falan vardı....


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



accessman

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
bu uygulamaya bir bakın
byfaruktan alıntı


@benbendedeilem

firdevs

firdevs

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 296
 22/02/2009
46
 İzmir
 
 Ofis 2003
 12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Hocam ilginize teşekkür ederim.
Dosyayı açtım ama tablodan başkasını açmıyor.
"ifadede, tanımlanmamış "chr" ifadesi" şeklinde uyarı veriyor. ve açmıyor.


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Otomatik sayı yıllara göre vermesi Fatih34 16 644 06/04/2019, 22:34
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Raporda Kenar Boşluklarını Sıfırlama sertac76 6 207 04/04/2019, 14:01
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Raporda verileri yan yana yazdırma? mahirozcan 21 7.622 17/03/2019, 11:18
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Metin Kutusuna Girilen Veriye Göre Veri Çağırma fascioğlu 9 514 14/03/2019, 14:50
Son Yorum: programmer67
Çözüldü Evet Hayır Alanına Göre Rapor access acemisi 14 395 05/03/2019, 23:26
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.