Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/01/2012 01:41
Konu Sahibi
7sky
Yorumlar
4
Okunma
1186
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

7sky

Üye
Üye
 36
7
3
05/08/2011
0
Ağrı
Ofis 2003
09/02/2012,21:00
Çözüldü 
İyi günler ...
Bir raporda 2 yada daha fazla veri(verileri metin kutusuna çekiyorum) bir metin kutusuna toplam sonucu nasıl yazdırabilirim.
Eğer olmazsa yada karışıksa başka bir soru :2 alana girilen bir veri başka alana toplattırabilirmiyim(Araştırdım bunu gereksiz buluyorlar)
Soru net ve gayet açık anlamayan olursa resimli anlatımda yapabilirim...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.964
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:07
Çözüldü 
Örnek uygulamanızı ekleyiniz ve aşağıdaki konunuza geri dönüş yapınız.
İki tabloyu tek tabloya baglama(soru)Bulamıyorum İlişkilendirme Sorunu


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.964
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:07
Çözüldü 
Bu konuyu, yani bir önceki mesajımı Bugün saat 3:04'de incelemişsiniz ama örnek uygulama eklememişsiniz. Soru iddia ettiğiniz gibi net değil,
Örnek uygulamanızı ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
4.440
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
08/07/2018,19:27
Çözüldü 
(27/01/2012, 01:41)7sky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günler ...
Bir raporda 2 yada daha fazla veri(verileri metin kutusuna çekiyorum) bir metin kutusuna toplam sonucu nasıl yazdırabilirim.
Eğer olmazsa yada karışıksa başka bir soru :2 alana girilen bir veri başka alana toplattırabilirmiyim(Araştırdım bunu gereksiz buluyorlar)
Soru net ve gayet açık anlamayan olursa resimli anlatımda yapabilirim...

Nerede topladığınıza bağlı.. Tabloda olursa gereksiz, fakat sorgu,form ve raporlarda pekala yapılır.

Lütfen bir an önce cevap almak istiyorsanız örneğinizi ekleyiniz ve açtığınız konuları takip ediniz.

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
20/07/2018,23:35
Çözüldü 
Sn.7sky
Açtığınız konuya sahip çıkın.
Lütfen geri dönüş yapınız.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 106 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 117 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Sıralama te-kin 3 116 30/05/2018, 17:26
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Raporda Tarih Filtreleme Ve Konu Sıralama cevdetmeric1 5 146 29/05/2018, 15:29
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Seçenek Kutusu Seçim Yapılmayan Alanın Raporda Boş Gösterilmesi murat dikme 6 208 19/05/2018, 13:14
Son Yorum: murat dikme

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.