Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/01/2012 01:41
Konu Sahibi
7sky
Yorumlar
4
Okunma
1202
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

7sky


 37
 7
 3
 05/08/2011
0
 Ağrı
 
 Ofis 2003
 09/02/2012,21:00
Çözüldü 
İyi günler ...
Bir raporda 2 yada daha fazla veri(verileri metin kutusuna çekiyorum) bir metin kutusuna toplam sonucu nasıl yazdırabilirim.
Eğer olmazsa yada karışıksa başka bir soru :2 alana girilen bir veri başka alana toplattırabilirmiyim(Araştırdım bunu gereksiz buluyorlar)
Soru net ve gayet açık anlamayan olursa resimli anlatımda yapabilirim...



Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.386
 466
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Örnek uygulamanızı ekleyiniz ve aşağıdaki konunuza geri dönüş yapınız.
İki tabloyu tek tabloya baglama(soru)Bulamıyorum İlişkilendirme Sorunu


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.386
 466
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Bu konuyu, yani bir önceki mesajımı Bugün saat 3:04'de incelemişsiniz ama örnek uygulama eklememişsiniz. Soru iddia ettiğiniz gibi net değil,
Örnek uygulamanızı ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

benremix


RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,20:16
Çözüldü 
(27/01/2012 01:41)7sky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günler ...
Bir raporda 2 yada daha fazla veri(verileri metin kutusuna çekiyorum) bir metin kutusuna toplam sonucu nasıl yazdırabilirim.
Eğer olmazsa yada karışıksa başka bir soru :2 alana girilen bir veri başka alana toplattırabilirmiyim(Araştırdım bunu gereksiz buluyorlar)
Soru net ve gayet açık anlamayan olursa resimli anlatımda yapabilirim...

Nerede topladığınıza bağlı.. Tabloda olursa gereksiz, fakat sorgu,form ve raporlarda pekala yapılır.

Lütfen bir an önce cevap almak istiyorsanız örneğinizi ekleyiniz ve açtığınız konuları takip ediniz.

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

iscinar


İS.... ÇI....
 46
 878
 42
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 14/09/2018,09:00
Çözüldü 
Sn.7sky
Açtığınız konuya sahip çıkın.
Lütfen geri dönüş yapınız.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Farklı Tablolardaki Verileri Tek Raporda Sorgulama av.fatihberber 2 109 11/10/2018, 08:52
Son Yorum: av.fatihberber
Çözüldü Parasal Değerin Otomatik Yazıya Döndürülmesinden Sonra Raporda İlgili Alandan Silinme Oğuz Türkyılmaz 5 95 07/10/2018, 21:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 105 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Metin Kutusunda Hesaplanmış Değeri Raporda Gösterme Oğuz Türkyılmaz 14 238 05/10/2018, 22:12
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Raporda 2. Sayfa Sorunu nekeba 4 106 02/10/2018, 13:40
Son Yorum: nekeba

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444