Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/01/2012 01:41
Konu Sahibi
7sky
Yorumlar
4
Okunma
1226
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

7sky

Üye
 37
 3
 7
 05/08/2011
0
 Ağrı
 
 Ofis 2003
 09/02/2012,21:00
Çözüldü 
İyi günler ...
Bir raporda 2 yada daha fazla veri(verileri metin kutusuna çekiyorum) bir metin kutusuna toplam sonucu nasıl yazdırabilirim.
Eğer olmazsa yada karışıksa başka bir soru :2 alana girilen bir veri başka alana toplattırabilirmiyim(Araştırdım bunu gereksiz buluyorlar)
Soru net ve gayet açık anlamayan olursa resimli anlatımda yapabilirim...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.750
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:04
Çözüldü 
Örnek uygulamanızı ekleyiniz ve aşağıdaki konunuza geri dönüş yapınız.
İki tabloyu tek tabloya baglama(soru)Bulamıyorum İlişkilendirme Sorunu


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.750
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:04
Çözüldü 
Bu konuyu, yani bir önceki mesajımı Bugün saat 3:04'de incelemişsiniz ama örnek uygulama eklememişsiniz. Soru iddia ettiğiniz gibi net değil,
Örnek uygulamanızı ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Ra.... So....
 52
 127
 4.442
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 17/01/2019,08:09
Çözüldü 
(27/01/2012 01:41)7sky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günler ...
Bir raporda 2 yada daha fazla veri(verileri metin kutusuna çekiyorum) bir metin kutusuna toplam sonucu nasıl yazdırabilirim.
Eğer olmazsa yada karışıksa başka bir soru :2 alana girilen bir veri başka alana toplattırabilirmiyim(Araştırdım bunu gereksiz buluyorlar)
Soru net ve gayet açık anlamayan olursa resimli anlatımda yapabilirim...

Nerede topladığınıza bağlı.. Tabloda olursa gereksiz, fakat sorgu,form ve raporlarda pekala yapılır.

Lütfen bir an önce cevap almak istiyorsanız örneğinizi ekleyiniz ve açtığınız konuları takip ediniz.

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 25/12/2018,10:16
Çözüldü 
Sn.7sky
Açtığınız konuya sahip çıkın.
Lütfen geri dönüş yapınız.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda yatay ve dikey yönlendirme yahyamacit 2 162 21/12/2018, 18:14
Son Yorum: yahyamacit
Çözüldü Access veri toplama Dart Reder 4 156 25/11/2018, 00:51
Son Yorum: direnist
Çözüldü Raporda Checkbox Görünümü Neden Metinsel Evet/hayır Olarak Gözükür. Oğuz Türkyılmaz 9 170 16/11/2018, 15:41
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Raporda Verileri Yanyana Yazdırmak alimadam 4 150 16/11/2018, 00:15
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Çok Sayfalı Raporda İlk Sayfayı Yazdırmak İstiyorum alimadam 2 113 14/11/2018, 12:02
Son Yorum: alimadam

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.