Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/12/2008 17:03
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
4
Okunma
2126
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
öncelikle ustatlardan özür diliyorum.Biliyorum özürlerim çığ gibi oldu.Bağışlayın.
Zaten önemli olna burdan birşeyler öğrenmek değil mi.Benim suçumda bundan dılayı afedilir diye umuyorum.
osman06 dan ve ustatlardsan özür diliyorum..
Sorumu tekrar soruyorum.. Img-cray!OzurOzur

alpeki bey bir önceki açtığım konuda (Raporda Belli bir kısmı görmek) bir sorum olucak fakat oraya mesaj yazamıyorum.
Soruma gelincede taksitlendirme hakkında.Rapor kısmında ben carinin taksitlendirme taplosunu(sorgu1) ve buna ait bilgileri raporlamak istediğimde carinin adı falan yazmıyor.musid ve carikod var.Bunu nasıl düzeltebilirim??


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar(Dosya Boyutu: 155,41 KB / İndirme Sayısı: 12)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.912
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,02:06
Çözüldü 
Bir başka sorgu yapıp, verileri oradan alınca oluyor. Tek sorgu yapınca hata veriyor. Örneği inceleyin, sorgu1'i çalıştırın. Taksit sorgusu ona verileri göndermek için yapıldı. Bu işlem sırasında da cari karttaki bilgiler eklendi sorguya.


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar(Dosya Boyutu: 163,13 KB / İndirme Sayısı: 41)
İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
cevabınızı okuduktan sonra örneğinizi inceleyim sorgu1 den ikinci bir sorgu yapınca dediğiniz gibi carinin ad soyad kısmını görmüş oluyorum.Ve sanırım rapor kısmında bir sorun çıkarmıycaktır..
TEŞEKKÜRLER..
( alpeki abi beni affetmişmidir acaba..Fur ben öyle umuyorumOzurFur


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Img-grin Her şey yolunda sevgili atlantis8334

Sorun çözüldü ise konuyu taşıyalım.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
evet sorun çözüme kavuşmuştur..+rep


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Farklı Tablolardaki Verileri Tek Raporda Sorgulama av.fatihberber 2 121 11/10/2018, 08:52
Son Yorum: av.fatihberber
Çözüldü Sorguyu Çalıştırmadan Önce Onaylama Yapmak İstiyorum alimadam 3 109 09/10/2018, 23:07
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Parasal Değerin Otomatik Yazıya Döndürülmesinden Sonra Raporda İlgili Alandan Silinme Oğuz Türkyılmaz 5 106 07/10/2018, 21:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 124 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Metin Kutusunda Hesaplanmış Değeri Raporda Gösterme Oğuz Türkyılmaz 14 255 05/10/2018, 22:12
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444