Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/03/2009 17:14
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
6
Okunma
2459
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sinan55


 41
 134
 41
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Arkadaşlar, biliyorum basit bir konu fakat formda genelde toplam örnekleri var. ben o sayfada kaç sıra olduğu nu yazdırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

Puletin


 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sıra no mu eklemek istiyorsunuz
Yoksa Raporda ki kayıt sayısını göstermek mı ?


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

sinan55


 41
 134
 41
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sayın puletin öncelilkle ilgine teşekkür ederim.
ikisini de anlatabilirsen iyi olur. ben aslında kayıt sayısını alta yazdırmayı düşünmüştüm fakat sıra numarası da olabilir



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.150
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,10:31
Çözüldü 
metin kutusuna
=DCount([adısoyadı])
yazarsan Adı soyladını sayar


Celosoft Yazılım

Kullanici Avatari

esrefigit


 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
Çözüldü 
ayrıntıya bir metin kutusu ekle denetim kaynağına =1 yaz geçerli toplamı gurup üzerinde işaretle bu sana sıra numarası verir

sonra sayfa altbilgisine bir metin kutusu ekle denetim kaynağına ilk eklediğin metin kutusunun adı olacak şekilde =[Metin1] yaz geçerli toplama tümü üzerinde seç buda sana o sayfadaki kayıt sayısını verir

rapaor alt bilgisine bir metin kutusu ekle denetin kaynağına =[Metin1] yaz geçerli toplamada tümü üzerinde seç buda sana tüm sayfalardaki toplam kayıt sayısını verir


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

assenucler


A..... SE.... ŞE....
 2.057
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 13/08/2018,19:49
Çözüldü 
Sayın C*E*L*O*Y*C*E Sayın esrefigit;

İyi akşamlar, numaralama işlevini ilk kez bu kadar detaylı öğrendim.

Teşekkürler.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Farklı Tablolardaki Verileri Tek Raporda Sorgulama av.fatihberber 2 114 11/10/2018, 08:52
Son Yorum: av.fatihberber
Çözüldü Parasal Değerin Otomatik Yazıya Döndürülmesinden Sonra Raporda İlgili Alandan Silinme Oğuz Türkyılmaz 5 100 07/10/2018, 21:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 112 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Metin Kutusunda Hesaplanmış Değeri Raporda Gösterme Oğuz Türkyılmaz 14 245 05/10/2018, 22:12
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Raporda 2. Sayfa Sorunu nekeba 4 112 02/10/2018, 13:40
Son Yorum: nekeba

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444