Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/03/2009 17:14
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
6
Okunma
2158
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sinan55

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Arkadaşlar, biliyorum basit bir konu fakat formda genelde toplam örnekleri var. ben o sayfada kaç sıra olduğu nu yazdırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkür ederim.


Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sıra no mu eklemek istiyorsunuz
Yoksa Raporda ki kayıt sayısını göstermek mı ?


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

sinan55

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sayın puletin öncelilkle ilgine teşekkür ederim.
ikisini de anlatabilirsen iyi olur. ben aslında kayıt sayısını alta yazdırmayı düşünmüştüm fakat sıra numarası da olabilir


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:00
Çözüldü 
metin kutusuna
=DCount([adısoyadı])
yazarsan Adı soyladını sayar


Cevapla

esrefigit

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
03/08/2017,11:47
Çözüldü 
ayrıntıya bir metin kutusu ekle denetim kaynağına =1 yaz geçerli toplamı gurup üzerinde işaretle bu sana sıra numarası verir

sonra sayfa altbilgisine bir metin kutusu ekle denetim kaynağına ilk eklediğin metin kutusunun adı olacak şekilde =[Metin1] yaz geçerli toplama tümü üzerinde seç buda sana o sayfadaki kayıt sayısını verir

rapaor alt bilgisine bir metin kutusu ekle denetin kaynağına =[Metin1] yaz geçerli toplamada tümü üzerinde seç buda sana tüm sayfalardaki toplam kayıt sayısını verir


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Sayın C*E*L*O*Y*C*E Sayın esrefigit;

İyi akşamlar, numaralama işlevini ilk kez bu kadar detaylı öğrendim.

Teşekkürler.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Onay Kutusunu İşaretleyince Butonu Gösterme te-kin 6 398 14/08/2017, 19:44 te-kin
Çözüldü Farklı Tablo Verilerini Tek Bir Formda Gösterme damacanasu 2 194 23/07/2017, 21:31 damacanasu
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 533 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Formda Raporda Çıkmasını İstemediğimiz Yeri Seçme ankaram 6 506 07/06/2017, 10:06 ankaram
Çözüldü altform verilerini raporda yatay sıralamak mümkün mü? hbal09 3 329 07/06/2017, 01:03 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.