Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/03/2009 17:14
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
6
Okunma
2344
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Arkadaşlar, biliyorum basit bir konu fakat formda genelde toplam örnekleri var. ben o sayfada kaç sıra olduğu nu yazdırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sıra no mu eklemek istiyorsunuz
Yoksa Raporda ki kayıt sayısını göstermek mı ?


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sayın puletin öncelilkle ilgine teşekkür ederim.
ikisini de anlatabilirsen iyi olur. ben aslında kayıt sayısını alta yazdırmayı düşünmüştüm fakat sıra numarası da olabilir



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:13
Çözüldü 
metin kutusuna
=DCount([adısoyadı])
yazarsan Adı soyladını sayar



Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
599
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
13/07/2018,15:48
Çözüldü 
ayrıntıya bir metin kutusu ekle denetim kaynağına =1 yaz geçerli toplamı gurup üzerinde işaretle bu sana sıra numarası verir

sonra sayfa altbilgisine bir metin kutusu ekle denetim kaynağına ilk eklediğin metin kutusunun adı olacak şekilde =[Metin1] yaz geçerli toplama tümü üzerinde seç buda sana o sayfadaki kayıt sayısını verir

rapaor alt bilgisine bir metin kutusu ekle denetin kaynağına =[Metin1] yaz geçerli toplamada tümü üzerinde seç buda sana tüm sayfalardaki toplam kayıt sayısını verir


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

assenucler

Gümüş Üye
Gümüş Üye
A..... SE.... ŞE....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
20/07/2018,18:42
Çözüldü 
Sayın C*E*L*O*Y*C*E Sayın esrefigit;

İyi akşamlar, numaralama işlevini ilk kez bu kadar detaylı öğrendim.

Teşekkürler.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form İlişkilendirmede Sınırlılık.iki Formda Aynı Veriyi Gösterme. antoryum 12 184 18/07/2018, 11:13
Son Yorum: antoryum
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 108 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 117 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Sıralama te-kin 3 117 30/05/2018, 17:26
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Raporda Tarih Filtreleme Ve Konu Sıralama cevdetmeric1 5 148 29/05/2018, 15:29
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.