Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
09/06/2009 14:15
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
7
Okunma
4030
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar


 37
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
hocalarım hazırladığım raporda metni iki yana yaslıyorum ancak parağrafların parağraf başları aynı hizada olmuyor. bunun için tabı nasıl kullanabiliriz. boşluk kullanarak yaptığım zaman ayarladığı veriye göre düzgün oluyor ancak metin alanı için başka bir cümle kurduğum zaman hizalı olarak kalmıyor.
şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.mdb   rapor deneme.mdb(Dosya Boyutu: 324 KB / İndirme Sayısı: 22)
İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.150
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,10:31
Çözüldü 
istediğinin nasıl olcağı hakkında fikrim yok ama,formdaki metin kutusunda parağraf işini yazarken elle kendin ayarlayıp,buradan rapora aldırılabilirmi diye düşünüyorum


Celosoft Yazılım

Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar


 37
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
abi formdan metin almıyorum. yalnızca metinin içindeki bir kaç değeri formdan alıyorum. o metin alanının başına parağraf işlevini yapabileceğim bir kod birşey yokmu?


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.150
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,10:31
Çözüldü 
=" " & [Metin0] ..........şeklinde falan olabilirmi bilemiyorum ki belki bir hoca çıkar bunu halledebilir.iki tırnak arasını (" ") istediğin kadar açarak boşluk verebilirsin.


Celosoft Yazılım

Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar


 37
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
abi boşluk kullandığım zaman sanırım o baştaki boşluklarıda dağıtıyor. o zaman alttaki parağrafla üstteki parağrafın hizası değişiyor. sorun burada zaten. boşluğun yerine ne kullanacağım. yada böyle bir yöntem varmı?


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar


 37
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
bunun hiçbir yolu yokmu..?


İyiki Varsın Access Img-grin


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Farklı Tablolardaki Verileri Tek Raporda Sorgulama av.fatihberber 2 114 11/10/2018, 08:52
Son Yorum: av.fatihberber
Çözüldü Parasal Değerin Otomatik Yazıya Döndürülmesinden Sonra Raporda İlgili Alandan Silinme Oğuz Türkyılmaz 5 100 07/10/2018, 21:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 112 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Metin Kutusunda Hesaplanmış Değeri Raporda Gösterme Oğuz Türkyılmaz 14 245 05/10/2018, 22:12
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Raporda 2. Sayfa Sorunu nekeba 4 112 02/10/2018, 13:40
Son Yorum: nekeba

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444