Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/06/2009 14:15
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
7
Okunma
3944
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
hocalarım hazırladığım raporda metni iki yana yaslıyorum ancak parağrafların parağraf başları aynı hizada olmuyor. bunun için tabı nasıl kullanabiliriz. boşluk kullanarak yaptığım zaman ayarladığı veriye göre düzgün oluyor ancak metin alanı için başka bir cümle kurduğum zaman hizalı olarak kalmıyor.
şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.mdb   rapor deneme.mdb(Dosya Boyutu: 324 KB / İndirme Sayısı: 22)
İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:54
Çözüldü 
istediğinin nasıl olcağı hakkında fikrim yok ama,formdaki metin kutusunda parağraf işini yazarken elle kendin ayarlayıp,buradan rapora aldırılabilirmi diye düşünüyorum



Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
abi formdan metin almıyorum. yalnızca metinin içindeki bir kaç değeri formdan alıyorum. o metin alanının başına parağraf işlevini yapabileceğim bir kod birşey yokmu?


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:54
Çözüldü 
=" " & [Metin0] ..........şeklinde falan olabilirmi bilemiyorum ki belki bir hoca çıkar bunu halledebilir.iki tırnak arasını (" ") istediğin kadar açarak boşluk verebilirsin.



Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
abi boşluk kullandığım zaman sanırım o baştaki boşluklarıda dağıtıyor. o zaman alttaki parağrafla üstteki parağrafın hizası değişiyor. sorun burada zaten. boşluğun yerine ne kullanacağım. yada böyle bir yöntem varmı?


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
bunun hiçbir yolu yokmu..?


İyiki Varsın Access Img-grin


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 106 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 116 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Sıralama te-kin 3 116 30/05/2018, 17:26
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Raporda Tarih Filtreleme Ve Konu Sıralama cevdetmeric1 5 145 29/05/2018, 15:29
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Seçenek Kutusu Seçim Yapılmayan Alanın Raporda Boş Gösterilmesi murat dikme 6 208 19/05/2018, 13:14
Son Yorum: murat dikme

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.