Raporda metni iki yana yaslarken parağraf başı hizalama
Tarih
09/06/2009 14:15
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
7
Okunma
3276
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
hocalarım hazırladığım raporda metni iki yana yaslıyorum ancak parağrafların parağraf başları aynı hizada olmuyor. bunun için tabı nasıl kullanabiliriz. boşluk kullanarak yaptığım zaman ayarladığı veriye göre düzgün oluyor ancak metin alanı için başka bir cümle kurduğum zaman hizalı olarak kalmıyor.
şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.mdb   rapor deneme.mdb (Dosya Boyutu: 324 KB / İndirme Sayısı: 22)
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.908
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam
istediğinin nasıl olcağı hakkında fikrim yok ama,formdaki metin kutusunda parağraf işini yazarken elle kendin ayarlayıp,buradan rapora aldırılabilirmi diye düşünüyorum
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
abi formdan metin almıyorum. yalnızca metinin içindeki bir kaç değeri formdan alıyorum. o metin alanının başına parağraf işlevini yapabileceğim bir kod birşey yokmu?
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.908
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam
=" " & [Metin0] ..........şeklinde falan olabilirmi bilemiyorum ki belki bir hoca çıkar bunu halledebilir.iki tırnak arasını (" ") istediğin kadar açarak boşluk verebilirsin.
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
abi boşluk kullandığım zaman sanırım o baştaki boşluklarıda dağıtıyor. o zaman alttaki parağrafla üstteki parağrafın hizası değişiyor. sorun burada zaten. boşluğun yerine ne kullanacağım. yada böyle bir yöntem varmı?
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bunun hiçbir yolu yokmu..?
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bir Raporda Count İşleminin Yapılması adaletinsesi 9 158 28/04/2017, 20:07 atoz112
Çözüldü Raporda etiketi metin kutusunda değer yoksa gizleme saglikci_salih 7 2.297 29/03/2017, 17:26 atoz112
  Fatura Raporda Kdv Oranına Göre Toplama U.ALTUN 2 108 27/03/2017, 13:33 U.ALTUN
  Access raporda sıra no yerine alfabe yi kullanma alutlu02 16 269 26/03/2017, 14:10 alutlu02
  Seçenek Gurubunda Yapılan Seçimlerin Raporda İstenilen Değeri Göstermemesi murat dikme 4 115 02/03/2017, 15:49 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status