Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/02/2012 16:55
Konu Sahibi
komutan63
Yorumlar
15
Okunma
3951
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
 71
 15
 28/07/2011
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 26/06/2017,03:43
Çözüldü 
Selamlar
Arkadaşlar form üzerinde yazdır düğmesine tıkladığımda Raporun sadece 1nci sayfasını yazdırmak istiyorum . Yazdır düğmesine nasıl kodlar eklemeliyim. Ya da nasıl bir çözüm olabilir?

Saygılar



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
 878
 42
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 14/09/2018,09:00
Çözüldü 
Örneğiniz olsa ona göre cevap alsanız daha güzel olmaz mı?

Almak istediğiniz rapor sürekli 1. sayfada mı geliyor?

Basit olarak

Yazdırmak istediğiniz raporu diğerlerinden ayıran veri nerede ise o alanı temsil eden metin kutusunu raporunuzun kaynağı olan sorguya ölçüt olarak gösterirseniz sadece form üzerinde görünen değere ait verinin raporunu alabilirsiniz.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
 3.130
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:01
Çözüldü 
DoCmd.PrintOut acPrintRange, 1, 1, , 1
(1. sayfa ile 1 sayfa arasını 1 sefer yazdırır )
PrintOut komutu aktif olan rapor, form ya da tabloyu yazdırır. Kullanmadan hemen önce yazdırmak istediğiniz belgenin aktif olmasını sağlayın.
bunu denermisiniz



Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
 71
 15
 28/07/2011
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 26/06/2017,03:43
Çözüldü 
Selamlar,
Hocam dosyamı gönderiyorum.
Yazdır düğmesini tıkladığımda Raporun 1. sayfasını yazdırmasını istiyorum. Yazdır düğmesine basınca hepsini yazdırıyor.

Saygılar

Ek Dosyalar
Ornek.rar(150.6 KB)



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
 878
 42
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 14/09/2018,09:00
Çözüldü 
SRG İsimli sorgunuzun kaynağını aşağıdaki gibi değiştirirseniz sadece geçerli kayıda ait raporu yazdırırsınız.
Sonuç hakkında bilgi verimeyi unutmayın.

Visual Basic Code
SELECT DATA.SIRA, DATA.TARIH, DATA.ADISOYADI, DATA.PLAKANO, DATA.DAHILITEL, DATA.CEPTEL, DATA.BIRIMI, DATA.SERINO
FROM DATA
WHERE (((DATA.PLAKANO)=[Formlar]![YENİ]![PLAKANO]))
ORDER BY DATA.ADISOYADI;


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
 71
 15
 28/07/2011
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 26/06/2017,03:43
Çözüldü 
(28/02/2012 21:19)iscinar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SRG İsimli sorgunuzun kaynağını aşağıdaki gibi değiştirirseniz sadece geçerli kayıda ait raporu yazdırırsınız.
Sonuç hakkında bilgi verimeyi unutmayın.

Selamlar
Hocam SRG isimli sorgunun kaynağı nı nasıl değiştireceğim.Yani verdiğiniz kodları nereye yazacağım bilmiyorum.
Saygılar




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda Kullanıcı Id Yerine Ad Ve Soy Adını Nasıl Gösterebilirim. 001hacker 2 62 18/09/2018, 18:07
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Raporda Etiketleri Sipariş Miktarları Kadar Bastırma hbal09 2 95 27/08/2018, 15:25
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Raporda Satırlara Sıra Numarası Verme.. ielmacilar 4 123 08/08/2018, 16:07
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Forma Girilen Veriyi İkinci Bir Tabloya Yazdırma Amras 1 140 28/07/2018, 23:31
Son Yorum: Amras
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 165 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.