Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/02/2012 16:55
Konu Sahibi
komutan63
Yorumlar
15
Okunma
3721
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
26/06/2017,03:43
Çözüldü 
Selamlar
Arkadaşlar form üzerinde yazdır düğmesine tıkladığımda Raporun sadece 1nci sayfasını yazdırmak istiyorum . Yazdır düğmesine nasıl kodlar eklemeliyim. Ya da nasıl bir çözüm olabilir?

Saygılar



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
25/06/2018,21:37
Çözüldü 
Örneğiniz olsa ona göre cevap alsanız daha güzel olmaz mı?

Almak istediğiniz rapor sürekli 1. sayfada mı geliyor?

Basit olarak

Yazdırmak istediğiniz raporu diğerlerinden ayıran veri nerede ise o alanı temsil eden metin kutusunu raporunuzun kaynağı olan sorguya ölçüt olarak gösterirseniz sadece form üzerinde görünen değere ait verinin raporunu alabilirsiniz.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:05
Çözüldü 
DoCmd.PrintOut acPrintRange, 1, 1, , 1
(1. sayfa ile 1 sayfa arasını 1 sefer yazdırır )
PrintOut komutu aktif olan rapor, form ya da tabloyu yazdırır. Kullanmadan hemen önce yazdırmak istediğiniz belgenin aktif olmasını sağlayın.
bunu denermisiniz



Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
26/06/2017,03:43
Çözüldü 
Selamlar,
Hocam dosyamı gönderiyorum.
Yazdır düğmesini tıkladığımda Raporun 1. sayfasını yazdırmasını istiyorum. Yazdır düğmesine basınca hepsini yazdırıyor.

Saygılar

Ek Dosyalar
Ornek.rar
[150.6 KB]



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
25/06/2018,21:37
Çözüldü 
SRG İsimli sorgunuzun kaynağını aşağıdaki gibi değiştirirseniz sadece geçerli kayıda ait raporu yazdırırsınız.
Sonuç hakkında bilgi verimeyi unutmayın.

Visual Basic Code
SELECT DATA.SIRA, DATA.TARIH, DATA.ADISOYADI, DATA.PLAKANO, DATA.DAHILITEL, DATA.CEPTEL, DATA.BIRIMI, DATA.SERINO
FROM DATA
WHERE (((DATA.PLAKANO)=[Formlar]![YENİ]![PLAKANO]))
ORDER BY DATA.ADISOYADI;


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

komutan63

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
26/06/2017,03:43
Çözüldü 
(28/02/2012, 21:19)iscinar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SRG İsimli sorgunuzun kaynağını aşağıdaki gibi değiştirirseniz sadece geçerli kayıda ait raporu yazdırırsınız.
Sonuç hakkında bilgi verimeyi unutmayın.

Selamlar
Hocam SRG isimli sorgunun kaynağı nı nasıl değiştireceğim.Yani verdiğiniz kodları nereye yazacağım bilmiyorum.
Saygılar




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 102 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 110 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Sıralama te-kin 3 113 30/05/2018, 17:26
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Raporda Tarih Filtreleme Ve Konu Sıralama cevdetmeric1 5 140 29/05/2018, 15:29
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Seçenek Kutusu Seçim Yapılmayan Alanın Raporda Boş Gösterilmesi murat dikme 6 203 19/05/2018, 13:14
Son Yorum: murat dikme

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.