Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2012 16:07
Konu Sahibi
ilhantarik
Yorumlar
11
Okunma
4614
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ilhantarik

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
17/05/2011
6
İstanbul
Ofis 2007
12/01/2017,11:47
Çözüldü 
merhaba arkadaşlar,

raporda iki yana tasla olayı sitede olduğu halde ben kendi programıma birtürlü uyarlayamadım. Nerde hata yapıyorum bulamadım.Fur accesstr .net 'e 3. defa soru soruyorum sayın hocalarım ilk iki sorumu çok iyi yanıtladılar, emeği geçenlere çok teşekkür ederim. programda "gundemsrg" diye raporum var. bu rapor üzerindeki "maddesonuc" kısmını iki yana yaslamak istiyorum. programın orjinalinde birçok rapor var ama ben bir rapor ekledim. yardımcı olan hocam, nasıl yaptığını da anlatabilirse hem benim hemde benim gibi raporda iki yana yasla olayını yapamayan arkadaşların öğrenmesi açısından çok memnun oluruz.

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ek Dosyalar
Veritabanı4.rar
[49.26 KB]


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.787
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
29/03/2018,15:43
Çözüldü 
Sanırım siz eski Access 2003 örneğinin kodlarını yeni Access 2010'da kullanmak istediğiniz için sorun yaşıyorsunuz. Maalesef şu anda bende 2010 kurulu değil ama deneme şansınız olursa kodları Access 2003 ile denemeye çalışın.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ilhantarik

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
17/05/2011
6
İstanbul
Ofis 2007
12/01/2017,11:47
Çözüldü 
çok doğru mehmet hocam,
ofis 2007 sürümü yüklü
yardımlarınız için teşekkür ederim hocam cevabınızı bekliyorum.


Cevapla

saglikci_salih

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
91
28/07/2009
17
Amasya
Ofis 2010
11/09/2017,16:14
Çözüldü 
hocam aynı sorun bendede var office 2010 kullanıyorum iki yana yasla olayı bendede sıkıntı. iki yana yasla kodları office 2003 de yazıldığı için office 2007-2010 da hata veriyor. üc versiyona hatta 64 bit versiyonuna göre yazılabilirmi.

Visual Basic Code
IkiYanaYasla1.fRecordSection

Visual Basic Code
myBool = IkiYanaYasla1.fJustiDirect(Me)

bu kodlarda hata veriyor


saglikci_salih, 28-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.787
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
29/03/2018,15:43
Çözüldü 
Size yardım edebilmek için 2010 Access kurmam lazım. Ama 2007 ile 2010 arasında da problem yaşanıyor. Sırf bu problemlerden bıktığım için 2003 kullanmaya devam etme kararı aldım ve 2003 kullanıyorum. 2010 kurabilirsem denerim.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ilhantarik

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
17/05/2011
6
İstanbul
Ofis 2007
12/01/2017,11:47
Çözüldü 
ilginiz için teşekkür ederiz mehmet hocam,


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Raporda Metin Yüksekliği yahyamacit 2 110 14/03/2018, 20:27 yahyamacit
Çözüldü Raporda Gruplanmış Verileri Yanyana Yazdırmak mehmetb84 2 91 01/03/2018, 14:07 mehmetb84
Çözüldü Verileri Yan Yana Yazdırma alperalper 8 306 12/02/2018, 11:36 ozanakkaya
Çözüldü Raporda Metin Kutusu Yatay-dikey Ortalama akses7989 5 178 05/12/2017, 20:16 akses7989
Çözüldü Tabloda Yan Yana Olan Alanları Sorguda Tek Satırda Alan İçerisinde Göstermek metbal 4 194 11/11/2017, 19:46 metbal

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.