Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2012 16:07
Konu Sahibi
ilhantarik
Yorumlar
11
Okunma
4935
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ilhantarik

Üye
 Belirtilmemiş
 5
 24
 17/05/2011
6
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 12/01/2017,11:47
Çözüldü 
merhaba arkadaşlar,

raporda iki yana tasla olayı sitede olduğu halde ben kendi programıma birtürlü uyarlayamadım. Nerde hata yapıyorum bulamadım.Fur accesstr .net 'e 3. defa soru soruyorum sayın hocalarım ilk iki sorumu çok iyi yanıtladılar, emeği geçenlere çok teşekkür ederim. programda "gundemsrg" diye raporum var. bu rapor üzerindeki "maddesonuc" kısmını iki yana yaslamak istiyorum. programın orjinalinde birçok rapor var ama ben bir rapor ekledim. yardımcı olan hocam, nasıl yaptığını da anlatabilirse hem benim hemde benim gibi raporda iki yana yasla olayını yapamayan arkadaşların öğrenmesi açısından çok memnun oluruz.

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ek Dosyalar
Veritabanı4.rar(49.26 KB)



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 53
 218
 4.925
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Dün,23:20
Çözüldü 
Sanırım siz eski Access 2003 örneğinin kodlarını yeni Access 2010'da kullanmak istediğiniz için sorun yaşıyorsunuz. Maalesef şu anda bende 2010 kurulu değil ama deneme şansınız olursa kodları Access 2003 ile denemeye çalışın.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ilhantarik

Üye
 Belirtilmemiş
 5
 24
 17/05/2011
6
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 12/01/2017,11:47
Çözüldü 
çok doğru mehmet hocam,
ofis 2007 sürümü yüklü
yardımlarınız için teşekkür ederim hocam cevabınızı bekliyorum.



Kullanici Avatari

saglikci_salih

Aktif Üye
 39
 19
 91
 28/07/2009
17
 Amasya
 
 Ofis 2010
 18/11/2018,08:29
Çözüldü 
hocam aynı sorun bendede var office 2010 kullanıyorum iki yana yasla olayı bendede sıkıntı. iki yana yasla kodları office 2003 de yazıldığı için office 2007-2010 da hata veriyor. üc versiyona hatta 64 bit versiyonuna göre yazılabilirmi.

Visual Basic Code
IkiYanaYasla1.fRecordSection

Visual Basic Code
myBool = IkiYanaYasla1.fJustiDirect(Me)

bu kodlarda hata veriyor


saglikci_salih, 28-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 53
 218
 4.925
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Dün,23:20
Çözüldü 
Size yardım edebilmek için 2010 Access kurmam lazım. Ama 2007 ile 2010 arasında da problem yaşanıyor. Sırf bu problemlerden bıktığım için 2003 kullanmaya devam etme kararı aldım ve 2003 kullanıyorum. 2010 kurabilirsem denerim.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ilhantarik

Üye
 Belirtilmemiş
 5
 24
 17/05/2011
6
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 12/01/2017,11:47
Çözüldü 
ilginiz için teşekkür ederiz mehmet hocam,




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda yatay ve dikey yönlendirme yahyamacit 2 162 21/12/2018, 18:14
Son Yorum: yahyamacit
  Yan Yana Verileri Alt Alta Gösterme access acemisi 22 372 17/12/2018, 22:47
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Raporda Checkbox Görünümü Neden Metinsel Evet/hayır Olarak Gözükür. Oğuz Türkyılmaz 9 170 16/11/2018, 15:41
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Raporda Verileri Yanyana Yazdırmak alimadam 4 150 16/11/2018, 00:15
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Çok Sayfalı Raporda İlk Sayfayı Yazdırmak İstiyorum alimadam 2 114 14/11/2018, 12:02
Son Yorum: alimadam

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.