Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/05/2009 16:02
Konu Sahibi
imokl
Yorumlar
5
Okunma
2499
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

imokl

Üye
Üye
 31
 3
 1
 24/04/2009
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 04/05/2009,01:03
Çözüldü 
herkese merhaba;
öncelikle kolay gelsin.accesse yeni başladım.kendimce bir şeyler yaptım tasarıma yönelik deilde daha çok içeriğe yönelik farklı ne olabilr bulamadım.mesela yapacağım raporları iki tarih arasında görüntelemek istesem bunu nasıl yaparım.şöleki oluşturduğum rapora tıkladığımda inputbox açılsın ben bir tarih giriyim.ardından başka bir inputbox başka bir tarih girmemi istesin ve tamama bastığımda yalnızca o girdiğim tarihler arasındaki verilerim listelensin.ayrıca yine rapor kısmında eski yıllar izin sayısı ve bu yıl izin sayısını her bir kişi için ayrı ayrı Access kendi toplasın istiorum.son olarak ben accessi açtığımda ilk olarak oluşturduğum ana form ekrana gelsin istiyorsam bunun için ne yapmalıyım.yardım ederseniz çok sevinirm.ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.yapmış olduğum örnek ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   ayse irem türkücüoğlu.rar(Dosya Boyutu: 522,14 KB / İndirme Sayısı: 19)
imokl, 24-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.274
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,14:19
Çözüldü 
iki tarih arası listeleme:
https://www.accesstr.net/konu-iki-tarih-...ardim.html

ilk açılacak form:
Araçlar/Başlangıç/Form Sayfa Görüntüle


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.274
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,14:19
Çözüldü 
Yeni üye olduğunuz için uyarı almayacaksınız ancak lütfen Site Kuralları'nı inceleyiniz,
Yeni konu açarken aşağıdaki resimdeki uyarılar yapılmıştı.

resim


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

imokl

Üye
Üye
 31
 3
 1
 24/04/2009
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 04/05/2009,01:03
Çözüldü 
raporda iki veriyi toplama konusunda yazmış olduğunuz kodu yazdığımda sadece ilk personelinkini toplayıp altındaki personellerin toplam izin kısmına ilk personelin toplam izin sayısını yazıyor.yani hepsine 41 yazıyor.bunun nedeni ne olabilr?


imokl, 24-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/09/2018,22:15
Çözüldü 
Siz zaten tablonuzda toplamları aldırmışsınız. Yanlış bir yöntem olmakla beraber onu kaullanmak için metin28'in denetim kaynağına TOPLAM_IZIN yazmanız yeterli.
Eğer amaç rapor üzerindeki 2 metin kutsunu toplamaksa tabloya kaydetmeden metin28'in denetim kaynağına

=[ESKI_YILLAR_IZIN_SAYISI]+[BU_YIL_IZIN_SAYISI]

da yazabilirsiniz. Değerler zaten elinizin altına geliyorsa neden tablodan alasınız ki?


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

imokl

Üye
Üye
 31
 3
 1
 24/04/2009
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 04/05/2009,01:03
Çözüldü 
ben raporda toplayamadığım için kendim elle toplayarak yazdırdım toplamları yapmış olmam bundandır.verdiğiniz bilgi sayesinde sorunum çözülmüş bulunmkta.ilginize teşekkürler.kolay gelsin


imokl, 24-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Qr Code Raporda Gösterme Problemi hbal09 10 217 21/09/2018, 17:40
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Raporda Kullanıcı Id Yerine Ad Ve Soy Adını Nasıl Gösterebilirim. 001hacker 2 72 18/09/2018, 18:07
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Toplama İşlemi kübrashn 12 213 12/09/2018, 15:27
Son Yorum: kübrashn
Çözüldü Tarih Filtreli Toplama İslemi notrino 4 114 07/09/2018, 08:06
Son Yorum: notrino
Çözüldü Liste Kutusundaki Bir Veriyi Fonksiyon Tuşları Yardımıyla Kopyalamak mehmetb84 7 183 03/09/2018, 08:36
Son Yorum: mehmetb84

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.