Raporda Döviz değerlerini ayrı ayrı toplama
Tarih
25/03/2010 10:23
Konu Sahibi
magmar
Yorumlar
4
Okunma
2675
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



magmar
Üye
Kullanici Avatari
Üye
41
5
02/10/2009
0
Kahramanmaraş
Ofis 2003
01/05/2015,13:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar merhaba

ekteki örnekte göreceğiniz üzere, ödeme sorgusu tablosunda çıkan sonuçları rapora alıyorum. ancak göreceğiniz üzere birim bölümde Euro ve Dolar olarak iki farklı para birimi var. bu değerlerin ayrı ayrı toplamlarını raporda göstermesini nasıl sağlayabiliriz?

ayrıca rapora sağ tıkladığımızda "ver" seçeneğinde xml. den worde kadar bir çok programa raporu gönderebiliriyoruz. excel'e de bu şekilde gönderebilir miyiz ?

teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 30,18 KB / İndirme Sayısı: 11)
magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
22/02/2017,13:07
Çözüldü 
Alıntı:ekteki örnekte göreceğiniz üzere, ödeme sorgusu tablosunda çıkan sonuçları rapora alıyorum. ancak göreceğiniz üzere birim bölümde Euro ve Dolar olarak iki farklı para birimi var. bu değerlerin ayrı ayrı toplamlarını raporda göstermesini nasıl sağlayabiliriz?
Asıl sorgu üzerinden para birimlerini gruplayıp diğerlerini toplayan yeni bir sorgu yapıldı, bu sorguyu kullanan yeni bir rapor yapıldı ve bu rapor asıl raporunuza alt rapor olarak eklendi.

Alıntı:ayrıca rapora sağ tıkladığımızda "ver" seçeneğinde xml. den worde kadar bir çok programa raporu gönderebiliriyoruz. excel'e de bu şekilde gönderebilir miyiz ?
Normalde ver seçeneği altında Excel'de vardır. Ya sizin sisteminizde bir sorun olabilir veya gözünüzden kaçıyor olabilir. Ofisi tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Doviz_Toplam_Seruz.rar (Dosya Boyutu: 30,12 KB / İndirme Sayısı: 42)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

magmar
Üye
Kullanici Avatari
Üye
41
5
02/10/2009
0
Kahramanmaraş
Ofis 2003
01/05/2015,13:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkürler sayın Seruz.

tam istediğim şekilde oldu Img-grin

2007 kullanıyorum. galiba bahsettiğim excele ver özelliği 2003 de var 2007 de yok. başka bilgisayarda da kullandım ondada yine ver -> ecvel çıkmadı.
magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/02/2017,20:41
Çözüldü 
Merhaba..

Office 2007 kullanıyorum.. Bir rapor önizleme üzerindeyken, sağ klik yaptığımda aldığım görüntü aşağıdaki gibi..


Ek Dosyalar
.rar   Resim1.rar (Dosya Boyutu: 95,81 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

magmar
Üye
Kullanici Avatari
Üye
41
5
02/10/2009
0
Kahramanmaraş
Ofis 2003
01/05/2015,13:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler.. bi kere kaldırmıştım accessi..düzelmemişt. tekrar kaldırıp deneyeyim en iyis
magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  İki Tarih Arası Sorgu Ve Toplama kadirba72 14 231 22/02/2017, 15:42 kadirba72
  Raporda metin kutusunda özel görünüm. metbal 2 87 20/02/2017, 18:27 metbal
  Raporda sayıların istenen toplamları vermesi murat dikme 1 57 20/02/2017, 06:38 murat dikme
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 58 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 46 16/02/2017, 14:51 QATLET


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya