Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/03/2010 10:23
Konu Sahibi
magmar
Yorumlar
4
Okunma
4282
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

magmar

Üye
 Belirtilmemiş
 5
 41
 02/10/2009
0
 Kahramanmaraş
 
 Ofis 2003
 05/01/2019,13:14
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba

ekteki örnekte göreceğiniz üzere, ödeme sorgusu tablosunda çıkan sonuçları rapora alıyorum. ancak göreceğiniz üzere birim bölümde Euro ve Dolar olarak iki farklı para birimi var. bu değerlerin ayrı ayrı toplamlarını raporda göstermesini nasıl sağlayabiliriz?

ayrıca rapora sağ tıkladığımızda "ver" seçeneğinde xml. den worde kadar bir çok programa raporu gönderebiliriyoruz. excel'e de bu şekilde gönderebilir miyiz ?

teşekkürler


magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
817
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
Çözüldü 
Alıntı:ekteki örnekte göreceğiniz üzere, ödeme sorgusu tablosunda çıkan sonuçları rapora alıyorum. ancak göreceğiniz üzere birim bölümde Euro ve Dolar olarak iki farklı para birimi var. bu değerlerin ayrı ayrı toplamlarını raporda göstermesini nasıl sağlayabiliriz?
Asıl sorgu üzerinden para birimlerini gruplayıp diğerlerini toplayan yeni bir sorgu yapıldı, bu sorguyu kullanan yeni bir rapor yapıldı ve bu rapor asıl raporunuza alt rapor olarak eklendi.

Alıntı:ayrıca rapora sağ tıkladığımızda "ver" seçeneğinde xml. den worde kadar bir çok programa raporu gönderebiliriyoruz. excel'e de bu şekilde gönderebilir miyiz ?
Normalde ver seçeneği altında Excel'de vardır. Ya sizin sisteminizde bir sorun olabilir veya gözünüzden kaçıyor olabilir. Ofisi tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

magmar

Üye
 Belirtilmemiş
 5
 41
 02/10/2009
0
 Kahramanmaraş
 
 Ofis 2003
 05/01/2019,13:14
Çözüldü 
Teşekkürler sayın Seruz.

tam istediğim şekilde oldu Img-grin

2007 kullanıyorum. galiba bahsettiğim excele ver özelliği 2003 de var 2007 de yok. başka bilgisayarda da kullandım ondada yine ver -> ecvel çıkmadı.


magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... Se.... Şe....
 125
 2.057
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 03/01/2019,11:47
Çözüldü 
Merhaba..

Office 2007 kullanıyorum.. Bir rapor önizleme üzerindeyken, sağ klik yaptığımda aldığım görüntü aşağıdaki gibi..



Kullanici Avatari

magmar

Üye
 Belirtilmemiş
 5
 41
 02/10/2009
0
 Kahramanmaraş
 
 Ofis 2003
 05/01/2019,13:14
Çözüldü 
teşekkürler.. bi kere kaldırmıştım accessi..düzelmemişt. tekrar kaldırıp deneyeyim en iyis


magmar, 02-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda verileri yan yana yazdırma? mahirozcan 21 7.503 17/03/2019, 11:18
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Puantaj Toplama İşlemi IceMan7 8 379 03/03/2019, 14:58
Son Yorum: IceMan7
Çözüldü Raporda Resim Kalitesi Bilal Demirci 4 85 11/02/2019, 17:24
Son Yorum: Bilal Demirci
Çözüldü Aynı Formda Farklı Tablo Değerlerini Nasıl Kullabilirim? sipuasfaf 2 169 02/02/2019, 15:43
Son Yorum: sipuasfaf
Çözüldü Keydown İle Aynı Arama Listesinden 2 Ayrı Formdan Birine Veri Çekebildim. Oğuz Türkyılmaz 7 244 31/01/2019, 13:17
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.