Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2011 22:56
Konu Sahibi
ferhatozge
Yorumlar
6
Okunma
2215
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ferhatozge

Aktif Üye
Aktif Üye
FE.... İN....
 38
94
31/10/2008
10
Afyonkarahisar
17/04/2018,21:33
Çözüldü 
Ekte verdiğim örnekte "Rapor1" raporunda en üst kırmızı çizgi ile alttaki mavi çizgiyi birleştimem lazım. yani çerceve olacak.

bunu nasıl yapabilirim.

Ek Dosyalar
örnek.rar
[34.38 KB]



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
Rapordan anlamam ama belki işinizi görür.

Ek Dosyalar
Raporda_Çerçeve_Çizmek.rar
[31.25 KB]


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

ferhatozge

Aktif Üye
Aktif Üye
FE.... İN....
 38
94
31/10/2008
10
Afyonkarahisar
17/04/2018,21:33
Çözüldü 
teşekkür ederim ancak
en sağdaki dikey çizginin en alltaki mavi çizgiye kadar uzanmasını istiyorum.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
lebans.com/PrintLines.htm üstad bulmuş bir çözüm ancak benim inceleme imkanım yok. İş arasında kısa sorulara ancak vakit ayırabiliyorum.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Yandemir

Only Office 2003
Onursal Üye
MU.... YA....
 45
1.440
26/08/2009
487
Tekirdağ
Yazılım
Ofis 2003
14/07/2018,17:15
Çözüldü 
aşağıdaki kod ile birşeyler yapabilirsiniz.

Visual Basic Code
Private Sub Report_Page()
    Line (0, 0)-(5000, 5000), vbBlue, B     ' B Boş, BF içi dolu kare çizimi
End Sub


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep

Kullanici Avatari

ferhatozge

Aktif Üye
Aktif Üye
FE.... İN....
 38
94
31/10/2008
10
Afyonkarahisar
17/04/2018,21:33
Çözüldü 
Yandemir mrb.
kod işinde çok fazla bir bilgim yok
yukarıdaki örnekte yapabilirmisin?




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tabloya İstenilen Sayı Kadar Kayıt Yaratma barcins 2 103 04/07/2018, 14:35
Son Yorum: barcins
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 106 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 116 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Sıralama te-kin 3 116 30/05/2018, 17:26
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Raporda Tarih Filtreleme Ve Konu Sıralama cevdetmeric1 5 145 29/05/2018, 15:29
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.