Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2011 22:56
Konu Sahibi
ferhatozge
Yorumlar
6
Okunma
2084
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ferhatozge

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... İ....
94
31/10/2008
10
Afyonkarahisar
10/09/2017,15:55
Çözüldü 
Ekte verdiğim örnekte "Rapor1" raporunda en üst kırmızı çizgi ile alttaki mavi çizgiyi birleştimem lazım. yani çerceve olacak.

bunu nasıl yapabilirim.

Ek Dosyalar
örnek.rar
[34.38 KB]


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Rapordan anlamam ama belki işinizi görür.

Ek Dosyalar
Raporda_Çerçeve_Çizmek.rar
[31.25 KB]


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ferhatozge

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... İ....
94
31/10/2008
10
Afyonkarahisar
10/09/2017,15:55
Çözüldü 
teşekkür ederim ancak
en sağdaki dikey çizginin en alltaki mavi çizgiye kadar uzanmasını istiyorum.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
lebans.com/PrintLines.htm üstad bulmuş bir çözüm ancak benim inceleme imkanım yok. İş arasında kısa sorulara ancak vakit ayırabiliyorum.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
25/08/2017,00:10
Çözüldü 
aşağıdaki kod ile birşeyler yapabilirsiniz.

Visual Basic Code
Private Sub Report_Page()
    Line (0, 0)-(5000, 5000), vbBlue, B     ' B Boş, BF içi dolu kare çizimi
End Sub


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

ferhatozge

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... İ....
94
31/10/2008
10
Afyonkarahisar
10/09/2017,15:55
Çözüldü 
Yandemir mrb.
kod işinde çok fazla bir bilgim yok
yukarıdaki örnekte yapabilirmisin?


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 529 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Formda Raporda Çıkmasını İstemediğimiz Yeri Seçme ankaram 6 501 07/06/2017, 10:06 ankaram
Çözüldü altform verilerini raporda yatay sıralamak mümkün mü? hbal09 3 327 07/06/2017, 01:03 ozanakkaya
  Formda Bulunan Departman Bölümü Raporda Çıkmıyor. ankaram 9 510 01/06/2017, 12:34 ankaram
Çözüldü Alt Alta Olan Verileri İd Bazında Yan Yana Getirmek ufukcem 6 467 29/05/2017, 18:06 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.