Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/07/2009 11:52
Konu Sahibi
dalayla9
Yorumlar
11
Okunma
2803
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 38
 24
 5
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
İyi günler arkadaşlar. Ben bir mevcut programı hazırladım. Yalnız raporlamada her er sıfırlarla doldu. Bu yüzden "0" ların "-" olarak görüntülenmesini istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
örneğini eklermisin



Kullanici Avatari

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 38
 24
 5
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
(25/07/2009 13:03)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: örneğini eklermisin


ekliyorum

+rep+rep



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Bugün,01:44
Çözüldü 
Mevcut adlı sorgunuzdaki tüm alanları değiştirerek Replace komutunu kullanmalısınız.

Kullanımı şöyle: Mesela sorgunuzdaki ilk veri alanı SBKAD olan bölümü şöyle değiştirin.

SBKAD1: Replace([SBKAD];"0";"-")

2. Alanınız da SBGM.. Bu alanı da şöyle değiştirin:

SBGM1: Replace([SBGM];"0";"-")

Bu işlemi tüm alanlar için uygulayın ve sonra raporunuzdaki bu alanlardan veri alan tüm metin kutularındaki veri kaynaklarını da yeniden düzeltin (Yani sonlarına 1 ekleyin"

Bu arada bir not: Siz sorgu alanaına "Replace" yazdığınızda Türkçe Ofis kullanıyorsanız "Değiştir" olarak düzeltilecektir. Şaşırmayın Img-grin)
İlk satırdaki birkaçının yapılmış halini de göndereyim de siz devam edin.
İlk satırdaki birkaçının yapılmış halini de göndereyim de siz devam edin.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

dalayla9

Aktivasyon Bekleyen
 38
 24
 5
 12/03/2009
 İzmir
 
 Ofis 2000
 29/09/2014,21:34
Çözüldü 
çok teşşkür ederim. hallettim. sağolasın.
hallettim demiştim ama bir sorun daha çıktı. 10 yazdığımda da 0'ı "-" yapıyor, yani "1-" . ben etkisiz elemanları "-" yapmak istiyorum.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
SBKAD1: Değiştir([SBKAD];"00";"-")
şeklinde denermisiniz




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Yaş Grubunu Ay Olarak Hesaplamanın Yöntemi Nedir? alimadam 3 79 12/12/2018, 14:21
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 112 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Birincil Anahtarın Forum Üzerinde Yeni Olarak Görünmesi untouchable 5 108 30/11/2018, 09:22
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Sorguda Zaman Ölçütü Olarak Ne Kullanmalıyım Oğuz Türkyılmaz 23 306 26/11/2018, 22:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sorguda Ölçüt Olarak Tüm Kayıtlar barcins 6 219 22/11/2018, 13:46
Son Yorum: haliliyas

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.