Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
05/09/2009 21:02
Konu Sahibi
ercansahin
Yorumlar
15
Okunma
5382
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sayın Hocalarım..Rapor yerine doğrudan Word'e göndermek mümkün değilmi? Bir arkadaşımın Visual Basic de raporlarını direk Word ile yazdırdığını biliyorum. Access ile de mümkün olması lazım diye düşünüyorum. Fakat ben yapamıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:06
Çözüldü 
Aşağıda bulunan linkteki örneği incele (accessAE'nin 2. mesajdaki örneği.)

https://www.accesstr.net/konu-accesten-w...tarma.html


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
21/09/2017,23:03
Çözüldü 
Aşağıdaki linkler de incelenebilir.

https://www.accesstr.net/konu-word-aktarma.html
https://www.accesstr.net/konu-access-den...tarma.html


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sizin için söyleyecek bir şey bulamıyorum. Kelimeler yetmiyor... Minnettarım. Problemim çözüldü sanırım. Bizlerden yardımlarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.....
Sayın ustalarım, Word ile istediğim verileri yazdırabiliyoruz, burada kullanıcının Word üzerinde yapacağı değişiklikleri kaydetmesini engelleyebilirmiyiz. Aksi halde sayfada var olan Yer İmlerinin silinmesi söz konusu olmazmı?


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
21/09/2017,23:03
Çözüldü 
Sanıyorum veriler dot kalıbı üzerine gönderiliyordu. Tam hatırlamıyorum ama dot kalıbı üzerine gönderiliyorsa kullanıcı seçmedikçe doc olarak kaydeder, dot kalıbı aynen kalır.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sayın hocam.. bu şekilde de yer imi olarak tek yer belirleyebiliyorsun. Oysaki ben örneğin "Adı Soyadı" kaydını birden fazla yere yazdırmak istiyordum.

Hocam bunları bir kenara bıraksak, ben butona bastığımda hiçbir uyarı vermeden adını belirttiğim bir Word belgesini açtırabilirmiyim. Yani ben deniyorum.. Açmak istediğiniz dosya güvenilirmi kontrol edin falan gibi (mesajı net hatırlayamadım) bir mesaj veriyor. Ben bunun gelmesini istemiyorum. Saygılarımla


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Seçili Dönemi Pdf Aktarma paseidon19 6 230 04/09/2017, 11:27 ozanakkaya
Çözüldü Üst Formdan Alt Forma Veri Aktarma teo81a 2 127 21/08/2017, 08:45 teo81a
Çözüldü Rapor Saat Toplamı KAZIMS 3 253 30/05/2017, 16:16 atoz112
Çözüldü Tabloda İsim Yerine Numara Çıkıyor. mharman 5 308 29/05/2017, 12:30 ozanakkaya
Çözüldü Worde Aktarımda Ön İzmele Ve Wordü Otomatik Kaydetme derzulya 6 468 25/05/2017, 14:42 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.