Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/09/2009 21:02
Konu Sahibi
ercansahin
Yorumlar
15
Okunma
6477
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sayın Hocalarım..Rapor yerine doğrudan Word'e göndermek mümkün değilmi? Bir arkadaşımın Visual Basic de raporlarını direk Word ile yazdırdığını biliyorum. Access ile de mümkün olması lazım diye düşünüyorum. Fakat ben yapamıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.618
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:42
Çözüldü 
Aşağıda bulunan linkteki örneği incele (accessAE'nin 2. mesajdaki örneği.)

https://www.accesstr.net/konu-accesten-w...tarma.html


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 219
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Dün,08:54
Çözüldü 
Aşağıdaki linkler de incelenebilir.

https://www.accesstr.net/konu-word-aktarma.html
https://www.accesstr.net/konu-access-den...tarma.html


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sizin için söyleyecek bir şey bulamıyorum. Kelimeler yetmiyor... Minnettarım. Problemim çözüldü sanırım. Bizlerden yardımlarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.....
Sayın ustalarım, Word ile istediğim verileri yazdırabiliyoruz, burada kullanıcının Word üzerinde yapacağı değişiklikleri kaydetmesini engelleyebilirmiyiz. Aksi halde sayfada var olan Yer İmlerinin silinmesi söz konusu olmazmı?



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 219
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Dün,08:54
Çözüldü 
Sanıyorum veriler dot kalıbı üzerine gönderiliyordu. Tam hatırlamıyorum ama dot kalıbı üzerine gönderiliyorsa kullanıcı seçmedikçe doc olarak kaydeder, dot kalıbı aynen kalır.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sayın hocam.. bu şekilde de yer imi olarak tek yer belirleyebiliyorsun. Oysaki ben örneğin "Adı Soyadı" kaydını birden fazla yere yazdırmak istiyordum.

Hocam bunları bir kenara bıraksak, ben butona bastığımda hiçbir uyarı vermeden adını belirttiğim bir Word belgesini açtırabilirmiyim. Yani ben deniyorum.. Açmak istediğiniz dosya güvenilirmi kontrol edin falan gibi (mesajı net hatırlayamadım) bir mesaj veriyor. Ben bunun gelmesini istemiyorum. Saygılarımla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Web Üzerinde Tabloya Veri Aktarma Hk. serkan1985 4 123 15/11/2018, 09:55
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Formumdaki Arama Sonuçlarının Rapor Olarak Gösterilebilmesi DataBilgi 30 681 02/11/2018, 17:30
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Butona Kısayol Tuşu Yerine F5,f6,f10 Gibi F Tuşları Atanabilirm Mi. Oğuz Türkyılmaz 9 210 25/10/2018, 14:53
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Süzme/ Filtreleme Ve Rapor Açmak İstiyorum alimadam 6 270 19/10/2018, 03:03
Son Yorum: alimadam
Çözüldü A Formu Üzerinden Butonla Çağrılan B Formunda Kayıt Hesaplama Rapor Alma Oğuz Türkyılmaz 9 280 14/10/2018, 13:57
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.